Wpisy 950 766 – 950 865
24 maja 2012 09:28 → 24 maja 2012 11:03, 100 wpisów
gg36.U nas nie liczę.
Jano
gg.. .
Jano.. .
Jano.. .
http://finanse.wp.pl/kat,104492,title,Wielkie-zmiany-w-Totalizatorze-Sportowym,wid,14512730,wiadomosc_prasa.html#opOpinie
...mała ilość szóstek...
...mała ilość szóstek...
skandal....odwłolai Prezesa TS.....
"Zdaniem "Pulsu Biznesu", Ministerstwo Skarbu prawdopodobnie przychyliło się do stanowiska ekspertów rynku hazardu, którzy zwracali uwagę na aspekt szczęścia, czyli małą ilość "szóstek" w Lotto"- czyli otwarcie przyznają się że mają wpływ na ilość wygranych.
"Zdaniem "Pulsu Biznesu", Ministerstwo Skarbu prawdopodobnie przychyliło się do stanowiska ekspertów rynku hazardu, którzy zwracali uwagę na aspekt szczęścia, czyli małą ilość "szóstek" w Lotto"- czyli otwarcie przyznają się że mają wpływ na ilość wygranych.
nicolla to super ,Ty myślę że od czasu do casu też się odezwiesz.....
jano
Ostatnio porażka za porażką. Zrobiłam sobie nawet przerwę by nie zbankrutować, potem trzy losowania lipa no i wczoraj 5/8
Ostatnio porażka za porażką. Zrobiłam sobie nawet przerwę by nie zbankrutować, potem trzy losowania lipa no i wczoraj 5/8
Pewnie go odwołali przez to, że wpłynął na mniejszą ilość szóstek poprzez podniesienie ceny.
pawcio
Informacja ciekawa, choć wiele w nasze sprawy nie wnosząca. Jak nie ten to ktoś inny będzie zbierał śmietankę z wydojonego z nas mleka Najciekawsza wydała mi się opinia człowieka, który żądał analizy wyników rachunkiem prawdopodobieństwa by ustalić czy rzeczywiście ktoś w losowaniach nie manipuluje. Od kiedy tu jestem coraz bardziej utwierdzam się w jednym rachunek prawdopodobieństwa to ściema, bo patrząc właśnie na wyniki takiego MM łatwo zauważyć, że w praktyce nie działa
Informacja ciekawa, choć wiele w nasze sprawy nie wnosząca. Jak nie ten to ktoś inny będzie zbierał śmietankę z wydojonego z nas mleka Najciekawsza wydała mi się opinia człowieka, który żądał analizy wyników rachunkiem prawdopodobieństwa by ustalić czy rzeczywiście ktoś w losowaniach nie manipuluje. Od kiedy tu jestem coraz bardziej utwierdzam się w jednym rachunek prawdopodobieństwa to ściema, bo patrząc właśnie na wyniki takiego MM łatwo zauważyć, że w praktyce nie działa
jano
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć A ty jaką kampanię planujesz w najbliższym czasie w naszej wojnie podjazdowej z TS ?
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć A ty jaką kampanię planujesz w najbliższym czasie w naszej wojnie podjazdowej z TS ?
medea76: No sam nie wiem co już o tym myśleć. Chciałbym np. na któreś losowanie ręcznie sam wylosować liczby i ciekawe ile i jakich byłoby wygranych.
Pawcio.....co za problem.....zrób sobie 49 zwitków papieru i potrenuj......opisz wyniki
madea ....dędę się zastanawial jak to rozpracowac do 14/00 jest jeszcze troche czasu
medea
a u mnie jest dokładnie odwrotnie - utwierdziłem się
w przekonaniu, że działa
owszem mam zastrzeżenia do pewnych działań teesa, ale nie są to "druciki w kuleczkach"
a u mnie jest dokładnie odwrotnie - utwierdziłem się
w przekonaniu, że działa
owszem mam zastrzeżenia do pewnych działań teesa, ale nie są to "druciki w kuleczkach"
Ja już przedstawiałam na chacie mój pomysł by wilk był syty i owca cała. Niestety nikt z TS się nie zgłosił by kupić ode mnie pomysł przerobienia losowania na imprezę w stylu reality show. A pomysł był prosty. Wpuszczamy do studia wyłożonego gąbką i "oblepionego" kamerami setkę ludków stawiamy urnę i dajemy kilka minut na wyciągnięcie wszystkich skreślonych na swoim kuponie w komplecie. Jest krew, pot, łzy, chamskie odzywki i zagrywki, panienki z zerowym mózgiem co to w szpilkach i dekolcie do pasa przyjdą by się pokazać wsi w TV itd. itp. To byłby hicior w internecie. Normalnie zarobiliby na transmisjach tyle co teraz na "aresztowaniu" kulek w bębnie
robal
Nie druciki w piłeczkach to byłoby zbyt proste i nieskomplikowane jak na typową teorię spiskową Bardziej coś w stylu archiwum X czyli może niedobitki polskich skrzatów nizinnych w pelerynkach niewidkach ???
A na poważnie to chodziło mi raczej o to, że zgodnie z nazwą jest to prawdopodobieństwo a nie pewność. W przypadku gier losowych oznacza to, że nie ma możliwości ustalenia z jego pomocą czy są ewentualne kanty czy nie. Ponadto jak przyznają sami naukowcy po kilku głębszych i poza godzinami w pracy są na świecie rzeczy o których się fizjologom nie śniło czego dowodem są choćby nieliczne przypadki seryjnych wygranych jednej osoby w jakiejś grze wbrew rachunkowi i statystyce
Nie druciki w piłeczkach to byłoby zbyt proste i nieskomplikowane jak na typową teorię spiskową Bardziej coś w stylu archiwum X czyli może niedobitki polskich skrzatów nizinnych w pelerynkach niewidkach ???
A na poważnie to chodziło mi raczej o to, że zgodnie z nazwą jest to prawdopodobieństwo a nie pewność. W przypadku gier losowych oznacza to, że nie ma możliwości ustalenia z jego pomocą czy są ewentualne kanty czy nie. Ponadto jak przyznają sami naukowcy po kilku głębszych i poza godzinami w pracy są na świecie rzeczy o których się fizjologom nie śniło czego dowodem są choćby nieliczne przypadki seryjnych wygranych jednej osoby w jakiejś grze wbrew rachunkowi i statystyce
medea
powiem tak - nie we wszystko, co przeczytam , czy tu, czy t a m
bez żadnych zastrzeżeń wierzę, to tak ogólnie...
powiem tak - nie we wszystko, co przeczytam , czy tu, czy t a m
bez żadnych zastrzeżeń wierzę, to tak ogólnie...
Precz z TS
W lotto.de można wygrać...10 000 000 Euro./ 44 ooo ooo pln/.
W lotto.de można wygrać...10 000 000 Euro./ 44 ooo ooo pln/.
lila
Zakłady do lotto.de można wysyłać w sobotę do godz.... 21.
Lila.. .
Lila
Patryk.. .Z Gniezna masz niedaleko do Niemiec.. .
przejechalbym sie ale nie specjalnie po lotko.
Napewno przy okazji bym wyslal
Napewno przy okazji bym wyslal
sie ma
tak sobie przegladam internet w poszukiwaniu szczesciaży lotto
http://kiep.pl/14692/moj-wygrany-kupon-lotto
napewno
56 baniek na pół
patryk..ilu takich szczęściarzy nie ma już grosza przy dupie to głowa mała
hehe jeszcze nie
lila zgadzam sie i wiem ze tak jest ,gosciu z Gniezna tez raz mmial 6stke.
ale nie wszystkim odbija
ale nie wszystkim odbija
To pewnie sprawka tego osobnika..., bo teraz u mnie lekko drzy ziemia.. .
ciekawe jaka by była reakcja na 6tke moja?
patryk....ja słyszałam że,jakiś od nas kierowca autobusu wygrał io podobno się pochwalił i łomot mu spuścili.Nogi połamali czy coś tam innego ,ale nie wiem czy to prawda czy głupie pitolenie.
ja nie trafiłem ale ciekawe czy zawału bym dostał
robal
W dobie internetu jakby człowiek wierzył we wszystko co gdzieś przeczytał toby zwariował Dlatego do wszystkiego trzeba mieć zdrowy dystans a przede wszystkim do samego siebie o czym wielu ludzi w naszym kraju zapomina
W dobie internetu jakby człowiek wierzył we wszystko co gdzieś przeczytał toby zwariował Dlatego do wszystkiego trzeba mieć zdrowy dystans a przede wszystkim do samego siebie o czym wielu ludzi w naszym kraju zapomina
lila... zgadza sie ,ale troche inna wersje slyszalem,, bo ktorys znich wygral i zaraz ferrari se kupoil idiota .na pokaz rozumiesz czuba.
potem ponoc go ladnie urzadzili
z biedy mozna wyjsc,ale z glupoty czlowiek sie nie wyl;eczy.
ja to mowie ze lepiej z madrym stracici ,niz z glupim zyskac
potem ponoc go ladnie urzadzili
z biedy mozna wyjsc,ale z glupoty czlowiek sie nie wyl;eczy.
ja to mowie ze lepiej z madrym stracici ,niz z glupim zyskac
Aż strach wygrać
Nie 6 tylko moja reakcja
wyslalem ladny kupon ,jak wejdzie to jade do Wejherowa na 3 dniowe wczasy