Wpisy 950 266 – 950 365
23 maja 2012 21:27 → 23 maja 2012 22:03, 100 wpisów
collo666
Poczekaj chwilę to wytłumaczę Ci to na konkretnym przykładzie
Poczekaj chwilę to wytłumaczę Ci to na konkretnym przykładzie
A swoją drogą...się człowiek przyzwyczai, zaprzyjaźni prawie .....listy już wie gdzie i jak....a tu na taczkach wywiozą
Deki....nie....ja z rozpaczy za zdrowie tego od teesa.....
Deki....nie....ja z rozpaczy za zdrowie tego od teesa.....
Collo
09.02. godz.14 wytypowałem z map następujące liczby 2,4,11,32,41,72 (trafiłem 5/6 można zobaczyć w profilu tam mam 4/5)
09.02. godz.14 wytypowałem z map następujące liczby 2,4,11,32,41,72 (trafiłem 5/6 można zobaczyć w profilu tam mam 4/5)
marek...chowaj bo jak ***yknie to kiełbaski bez podpalania będziesz miał upieczone
tak ale mi chodzi o samo typowanie. Skad bierzesz mapki, na jaki okres wstecz zwracasz uwage itp
z map idealnie widać, że liczby wchodziły nastepująco
Liczba
4 1 x 1 x
11 1 x 1 x
32 1 x 1 x
41 1xxx1xxx
itd. (regularne odstępy między losowaniami, przejrzyj to na moich liczbach z 9 lutego to zobaczysz)
Liczba
4 1 x 1 x
11 1 x 1 x
32 1 x 1 x
41 1xxx1xxx
itd. (regularne odstępy między losowaniami, przejrzyj to na moich liczbach z 9 lutego to zobaczysz)
jacek, takich miszczów jak ty tu było kiedyś dużo np: edi8 czyli muiszcz od skosów ukosów i przykosów, albo kogutek 19 misczumio od progresji za dyche i inni, ale nikt z nich jak i ty na tych ma(ł)pach cudów nie wymyśli
11,17,36,40
A czy ja mówię, że wymyśliłem jakąś cudowną metodę - takiej nie ma, ale kolega pyta to odpowiadam
lila na jakiej ulicy w gnieźnie jest tak zwany targ? jak dobrze pamiętam jest on we wtorek tak?
mala...z tego co wiem jest przy ul.Warszawskiej a dokładnie na Placu 21 stycznia i jest codziennie
jacek...cichutko i nie reaguj najlepiejtaki dzień może dzisiaj kijowy,zdarza się
A ja jem teraz bułki z pomidorem
Losowanko dawać mi tu
profesorze,..jak nie pączki to bułki kurde niedługo 100 na wadze będzie
nicolla15...dzięki
Lila...ja już ważę 99kg
Lila...rowerek sobie szykuje teraz i ruszam w trasy waga zleci
profesor...za duzo pijesz piwko ..bedzie wiecej ciezki jesteś
hipcio...no raczej cięzka
krzysio...no cięzki ale co zrobić
Rowerek pojdzię w ruch bedzie ok
Lila...
pablo...
TS raczej się z kumulacją nie postarał
Witam wszystkich bardzo serdecznie,co tu się dzieje ciekawego ,coś ktoś wygrał,lila to dla Ciebieprofesor i dla Ciebie też