Wpisy 949 420 – 949 519
23 maja 2012 13:24 → 23 maja 2012 13:48, 100 wpisów
Hipcio.. .
patryk no chcial sprzedawac systemiki albo nawet rozdawac za free prawda Lilazreszta Lila baaaaaaardzo go lubi
scolls ja tez moge pohandlowac systemami i liczbami,chce ktos kupic za sympoliczny 1 $
ok już mogę wejśc, ale przez 30 minut prawie nie mogłem wbić na forum, bella nie skopiowała twojego wpisu lila hehe
TS bądz dla mnie dobry to dostaniesz paczka z nadzieniem truskawkowym:
scolls
byłem u buków
pytałeś o szczęście ?
- to inaczej -pomyślny los,pomyślność, powodzenie
-uczucie zadowolenia, upojenia, radości
-szczęśliwość-to wszustko, co wywolouje ten stan
-splot pomyślnych okolicznosci, szczęśliwe zrządzenie losu, pomyslny traf, przypadek
zależy co ty chcesz pod to podciągnąć
jeśli Tobie sie powodzi w londynie, to inni moga powiedzieć że masz szczęście, że poszczęściło się Tobie
byłem u buków
pytałeś o szczęście ?
- to inaczej -pomyślny los,pomyślność, powodzenie
-uczucie zadowolenia, upojenia, radości
-szczęśliwość-to wszustko, co wywolouje ten stan
-splot pomyślnych okolicznosci, szczęśliwe zrządzenie losu, pomyslny traf, przypadek
zależy co ty chcesz pod to podciągnąć
jeśli Tobie sie powodzi w londynie, to inni moga powiedzieć że masz szczęście, że poszczęściło się Tobie
Ostatni dzwonek by wyruszyć z prowiantem do kolektur,ludzie można wygrać dużo pieniążków...
patryk ..tak ogólnie to ja nie z Gniezna jestem tylko z Wrocławia,przywiało mnie tutaj ale często gęsto jestem na Roosevelta no i w Warce też czasami
to super.
moze kiedys sie widzielismy.tam mieszkasz kolo MAKSIMUSA?
moze kiedys sie widzielismy.tam mieszkasz kolo MAKSIMUSA?
patryk$$ -stąd
wyrzucił niedopałek papierosa i próbował przydepnąć
wyrzucił niedopałek papierosa i próbował przydepnąć
Lila...toć gorąco
patryk....niedaleko stacji benzynowej za torami no i już wszystko wiemy
jasne,pytam bo sam fakt ,ze z Gniezna ktos jeszcze jest,a tak to ni w piec ni w dziewiec mnie to
Lila..oj brakuje
-1-
emeryt czytalem ..pytalem bo wiesz szczescie pojecie wzglednejedni sie ciesza i sa szczsliwi ze maja co do gara wlozyc a drugi jest nieszczesliwy a jezdzi ferrari
Na piątek burze zapowiadają
policjanci nie mają szcześcia do jeziora w Jankowie, w weekend
1-majowy utopiło się dwóch jadąc motorówką
1-majowy utopiło się dwóch jadąc motorówką
torsan....upał to ja lubię na urlopie a nie jak do pracy trzeba zapintalać
emeryt..byłam w Jankowie 11 maja i nikt nic nie mówił o żadnym utopieniu.Skąd masz takie informacje?