Wpisy 949 120 – 949 219
23 maja 2012 11:40 → 23 maja 2012 12:22, 100 wpisów
A propos Jacka i jego fartu to ostatnio tak jakoś jest, że obstawiając liczby z 3 losowania wstecz od tego o które nam chodzi to można rzeczywiście ugrać z "piątkę". Była też taka pętelka liczbowa, że przez prawie pięć losowań padały liczby z trzech losowań wcześniejszych jeśli dobrze pamiętam o miesiąc. Czyli metoda niezła pod warunkiem, że .... mamy szczęście
medea76
zgadzam się, pod warunkiem, że ma się szczęście tego dnia
bo tylko ono decyduje o wygranych
zgadzam się, pod warunkiem, że ma się szczęście tego dnia
bo tylko ono decyduje o wygranych
a ja mam pytanko:czy korzystacie z kalkulatora albo innych narzedzi w typowaniu liczb mam na mysli ten ktory znajduje sie na tej stronie w narzedziach
emeryt
Święta racja. I co z tego, że odkryłam tę prawidłowość jeśli zawsze wybierałam nie te cyfry co trzeba. To nie były moje szczęśliwe dni i podejrzewam, że nawet rozpisanie ich w mieszczącym się moich możliwościach finansowych systemie skróconym wszystkich 20 liczba i tak dałoby figę z makiem.
Szczęście to podstawa, choć czasami można mu troszeczkę pomóc. Inaczej gra nie miałaby sensu
Święta racja. I co z tego, że odkryłam tę prawidłowość jeśli zawsze wybierałam nie te cyfry co trzeba. To nie były moje szczęśliwe dni i podejrzewam, że nawet rozpisanie ich w mieszczącym się moich możliwościach finansowych systemie skróconym wszystkich 20 liczba i tak dałoby figę z makiem.
Szczęście to podstawa, choć czasami można mu troszeczkę pomóc. Inaczej gra nie miałaby sensu
scolls
Ja korzystam z testera, bo nigdy nie chce mi się ręcznie sprawdzać ile było powtórek z poprzedniego losowania. Poza tym jak pisałam mam taką metodę, że nie robię mapek tylko sprawdzam podobne losowania o największej liczbie wspólnych cyferek np. 10/20 i kombinuję z cyferkami, które w takim losowaniu padły a nie padły w analizowanym oraz kolejne losowanie po nim. Czasami nawet się udaje trafić 5/8, ale nie tracę nadziei, że kiedyś los się uśmiechnie i lepiej wybiorę
Ja korzystam z testera, bo nigdy nie chce mi się ręcznie sprawdzać ile było powtórek z poprzedniego losowania. Poza tym jak pisałam mam taką metodę, że nie robię mapek tylko sprawdzam podobne losowania o największej liczbie wspólnych cyferek np. 10/20 i kombinuję z cyferkami, które w takim losowaniu padły a nie padły w analizowanym oraz kolejne losowanie po nim. Czasami nawet się udaje trafić 5/8, ale nie tracę nadziei, że kiedyś los się uśmiechnie i lepiej wybiorę
siemka witam grających
Lila...
Szóstki nie było
Ale licha coś ta kumulacja
Ale licha coś ta kumulacja
dziś nic nie gram bo nie mam pomysłu na liczby
Lila....
No wlasnie TS się nie postarał
Z 12mil na 15mil
Z 12mil na 15mil
profesorze...jak to nie masz pomysłu na liczby?Trafisz przynajmniej 3 razy w tygodniu i mi tu nie pisz że,nie masz pomysłu
Lila....jakoś dziś cięzko myslę
Lila...no troszkę
Na nie -1,9,22,43,45,53,60-
ja obstawiam 1,8,22,31
Lila...no własniedużo było
11 piw
cos ten TS to Was strasznie oszukuje
podam przyklad
w PL 3zł zakład do wygrania w kumulacji 15 mln. (tj.3mln. funtow)
w UK 5zł zaklad do wygrania w kumulacji 50 mln. (tj.10 mln.funtow)
roznica jest
podam przyklad
w PL 3zł zakład do wygrania w kumulacji 15 mln. (tj.3mln. funtow)
w UK 5zł zaklad do wygrania w kumulacji 50 mln. (tj.10 mln.funtow)
roznica jest
15mil co to za kumulacja
ale prawda jest taka ze w UK daja wiecej wyrac za mniejsze pieniadze
superenalottotam są prawdziwe kumulacje
scolls...przecież się teraz nie przeprowadzę do UK żeby,taniej grać w totka
Lila..pewnie ze tak ale zagram ja 20 mil będzie
scolls...
scolls....ja wolę jednak normalnie a nie online lubię mieć kupon w dłoni
w superenalotto losuje się ręcznie
A nie jakaś popie*****ona maszyna
A nie jakaś popie*****ona maszyna
Lila..