Wpisy 948 620 – 948 719
22 maja 2012 22:57 → 22 maja 2012 23:26, 100 wpisów
lila-wiem i nie bede przeżywał ze nie wysłałem bo i tak bym nawet nie miał juz gdzie
Jackwar..musze o sieci pomylec w polsce..ale jak i co?
nie wiem..ale chyba go wezme..napalilam sie..ha ha
nie wiem..ale chyba go wezme..napalilam sie..ha ha
Lila zobacz co jeszcze znalazlem dzis na stronce lotto uk
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
luknijcie sobie
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
luknijcie sobie
mam stałe liczby od początku multilotka 9-tkę i kiedy były kolorowe kulki to częściej coś wychodziło niz tylko te w jednym kolorze,ostatnia większa wygrana to 15 maja 42zł
Jackwar..nie znam sie ale zzobacz juz prawie 100eu. opuscili z ceny..
Plan taryfowy na transmisję danych w sieci komórkowej jest sprzedawany oddzielnie. Każde urządzenie dostępne w sprzedaży jest skonfigurowane do współpracy z określonym typem sieci komórkowej. Informacji o zgodności i planach taryfowych na transmisję danych w sieciach komórkowych udzielają operatorzy tych sieci.
na clublotto.pl dziś uzbierano na system 12 i lipa kurde jakie to trzeba mieć szczęście żeby za 3 zeta wygrać.
no jak bierzesz w sieci na abonament to faktycznir mozesz miec racje ja mam kupiony w sklepie wkladam dowolna karte i smiga
ulexxa za tą cene się opłaca , jeśli nie ma wady ale myślę że jest ok. tylko musisz się upewnić pod jaką sieć telefonii jest dostosowany
a ja jestem w UK i wysłałam dziś euromilliona na dziś było 51mln funciaków
Jocia... .
Jesteś czujna, nie dałaś śię wprowadzić w maliny.. .
22 kwietnia...1957 r urodził śie.....Tusk.. .
Jesteś czujna, nie dałaś śię wprowadzić w maliny.. .
22 kwietnia...1957 r urodził śie.....Tusk.. .
Scolls..czyli jak kupie karte sim..obojetnie jaka w pl..to wszystko funkcjonuje..czy tak?mozna dzwonic ?..bo o to mi tez chodzi..
jackwar ja kupilem w UK bo mieszkam w UK i mam na kazda sieć nie ma zadnego simlocka ani czegos podobnego
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
ulexxa ja mam normalnie ze sklepu model z 3g wkladam karet z iphona i sluzy mi normalnie jako telefon
scolls , może tak jest , ja nie jestem pewien a ulexxa kupuje w niemczech
ulexxa , nie martw się i jak masz kasę to bierz , zawsze to 80 euro w kieszeni
Lila...ja nie kupie pada ..tak równiez jak nawigacja samochodowa
wole dwie rózne laptop i stacja
wole dwie rózne laptop i stacja
krzysio...nawigacja to ostatnio wyleciała u mnie przez okno bo menda kazała skręcić w lewo a tam w ogóle drogi nie było nie dość że,się motałam jak bąk w tulipanie żeby jakoś dojechać to jeszcze takie ekscesy
jocia: Może się w końcu uda coś ustrzelić jakiegoś jackpota hehe ileż można czekać.
Ale potężna kumbulacja:15 000 000.Poczekam z bałwanem aż dojdzie do 50 000 000 i wtedy odłowię ze skarbonki 3 zeta na grę...
Jackwar..jutro pewnie jeszcze obniza..do 100eu. tak mysle..to wezme..a co tam..raz kozie smierc
Na razie bamkructwo powoduje,że zagram jutro tylko na jeden zakład:
Lila...no wiem masz ...jak kto kupi pada ..rok pózniej jak nie dobre interesy bedzie wyrzuci za oknem
dobra znikam...
Ja do ciebie z kwitkiem:a ty odwracasz sie do mnie plecami i porywasz moje pieniązki jak krzyżacy:
dokładnie te padły z czego udało mi się wytypować słownie jedną liczbę 37
Jackwar..widzialam rachunek z Saturna..ale szkoda ze gwarancja trwa tylko 1 rok..maja go pare dni..normalnie nowka..dokupili 2 szt.folii..i dodatkowo specjalna klawiature gdzie mozesz zamknac jak lepka..
torsan..ja teraz w pracy ale jutro coś wykombinujemy albo kuźwa my albo oni