Wpisy 948 564 – 948 663
22 maja 2012 22:42 → 22 maja 2012 23:10, 100 wpisów
Kumulacja Lotto: 15 000 000 złotych
Cześć Wam.
Muszę Wam okazać swoje maksymalne wkur....
Dzisiaj puściłem 5 zakładów lotto na chybił jeden z tych zakładów ma następujące liczby : 6,9,33,35,38,44
Co Wy na to????
Ja mam ciśnienie podniesione maksymalnie, bo to już chyba moja czwarta czwórka w życiu ale tą przeżywam strasznie, bo szczęście było o włos
Muszę Wam okazać swoje maksymalne wkur....
Dzisiaj puściłem 5 zakładów lotto na chybił jeden z tych zakładów ma następujące liczby : 6,9,33,35,38,44
Co Wy na to????
Ja mam ciśnienie podniesione maksymalnie, bo to już chyba moja czwarta czwórka w życiu ale tą przeżywam strasznie, bo szczęście było o włos
dafton: no to o włos ... i co byś potem robił z tą walizką pieniędzy
lila-tak ale one były na NIE więc został z przedziału 1-40 27 liczb które nie były na nie
grałbym pewnie dalej, bo piątkę też raz miałem i od tego czasu już się uzależniłem
dafton a co maja powiedziec gracze co trafili 5/6 jescze bardziej przezywaja
19, 57 . Para liczb, której nie lubię.. .
/1957 >> rok urodzin Kaczyńskiego/.
/1957 >> rok urodzin Kaczyńskiego/.
dafon , jesteś większym szczęściarzem niż ja
ja nigdy 5 nie miałem
ja nigdy 5 nie miałem
wciąga strasznie. Mój pięcioletni syn trafił w zeszłym miesiącu 4/5 w mini lotto i przytulił 981PLN
dafton: 3 razy w tygodniu około 100 osób przeżywa "dramat" trafienia "piątki"
jackwar: wygrałem piątkę i kilka czwórek ale przepuściłem na kupony chyba z 50 takich piątek
Jackwar ..hmm zobacze bo chca mi sprzedac na sile....ale cene juz opuscili o 80 eu. chyba wezme..nie wiem..fajna zabawka..
przezywaja bardziej ci co trafili 5/6 a jedna poszla bokiem
pasko: właśnie nie wiadomo jak do tego podejść. Czy się cieszyć z kilku tysięcy, czy płakać...
dafton ciesz się,że w ogóle wygrałeś,wielu osobom wcale nie wychodzi
bo on ma też karte telefoniczną na dodatkowe łączenie z internetem
cieszę się, że wygrałem, ale drogo mnie to kosztuje...
Pocieszam się faktem, że mam większe szanse, niż Ci co nie grają wogóle
Pocieszam się faktem, że mam większe szanse, niż Ci co nie grają wogóle
ja miałam raz w życiu 5-tkę w dużym a tak to od przypadku trafia mi się zaledwie 3-ka
lila-wiem i nie bede przeżywał ze nie wysłałem bo i tak bym nawet nie miał juz gdzie
Jackwar..musze o sieci pomylec w polsce..ale jak i co?
nie wiem..ale chyba go wezme..napalilam sie..ha ha
nie wiem..ale chyba go wezme..napalilam sie..ha ha
Lila zobacz co jeszcze znalazlem dzis na stronce lotto uk
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
luknijcie sobie
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
luknijcie sobie
mam stałe liczby od początku multilotka 9-tkę i kiedy były kolorowe kulki to częściej coś wychodziło niz tylko te w jednym kolorze,ostatnia większa wygrana to 15 maja 42zł
Jackwar..nie znam sie ale zzobacz juz prawie 100eu. opuscili z ceny..
Plan taryfowy na transmisję danych w sieci komórkowej jest sprzedawany oddzielnie. Każde urządzenie dostępne w sprzedaży jest skonfigurowane do współpracy z określonym typem sieci komórkowej. Informacji o zgodności i planach taryfowych na transmisję danych w sieciach komórkowych udzielają operatorzy tych sieci.
na clublotto.pl dziś uzbierano na system 12 i lipa kurde jakie to trzeba mieć szczęście żeby za 3 zeta wygrać.
no jak bierzesz w sieci na abonament to faktycznir mozesz miec racje ja mam kupiony w sklepie wkladam dowolna karte i smiga
ulexxa za tą cene się opłaca , jeśli nie ma wady ale myślę że jest ok. tylko musisz się upewnić pod jaką sieć telefonii jest dostosowany
a ja jestem w UK i wysłałam dziś euromilliona na dziś było 51mln funciaków
Jocia... .
Jesteś czujna, nie dałaś śię wprowadzić w maliny.. .
22 kwietnia...1957 r urodził śie.....Tusk.. .
Jesteś czujna, nie dałaś śię wprowadzić w maliny.. .
22 kwietnia...1957 r urodził śie.....Tusk.. .
Scolls..czyli jak kupie karte sim..obojetnie jaka w pl..to wszystko funkcjonuje..czy tak?mozna dzwonic ?..bo o to mi tez chodzi..
jackwar ja kupilem w UK bo mieszkam w UK i mam na kazda sieć nie ma zadnego simlocka ani czegos podobnego
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada