Wpisy 94 740 – 94 844
8 lutego 2010 20:55 → 9 lutego 2010 00:08, 100 wpisów
madzia77>> witaj madziu:):) to toczy się od jakiegoś czasu, pamiętasz? jak to max powiedział ,że mag.. to Ty.
Stary niedźwiedź (Pasko)mocno śpi!!!
My się nie boimy
I tu świntuszymy
Jak się zbudzi
To nas z............
My się nie boimy
I tu świntuszymy
Jak się zbudzi
To nas z............
Tobie mag nie MM jest potrzebne a porządny numerek wtedy byś tak nie skakała .
mag.. >>> poczekaj jak pobędziecie ze sobą kilka miesięcy na tym portalu hehe
OK już się nie udzielam
pozd
OK już się nie udzielam
pozd
13max33>>> tak nie będzie mnie, bo tam gdzie będę to Ty "maluśki człowieczku" możesz tylko pomarzyć!!!!!!!!!
max>>>> stać a jakże!!!! tylko jeszcze raz mnie zaczep, to podam tu takie szczegóły,że ty znikniesz raz na zawsze!!
ADMINISTRATOROWI Pasko to kultura na tym czacie to u dupy lata.Nie zależy mu żeby było fajnie i miło,skoro w jego obecności ludzie są wyzywani od Psów,i inne inwektywy przechodzą bezkarnie.Trudno uważam że na razie zawieszę działalność na czacie bo jak hamidło ma sie produkować i małpować EMERYTA,to juz jest upadek na całego.Ale on zawsze małpował,wiec nie dziwota,że znów stare durne dowcipy powiela..A PASKO jak ten niedźwiedź śpi, i jak sie przebudzi to po banuje wszystkich jak leci ,ale hamidlo zostanie tym razem moja kolej.Pozdrawiam i znikam na razie z czatu.Tylko forum i tam bede sie produkował,a może i całkiem zrezygnuje z tego bagna które sie zrobiło.
- (Z rozmowy telefonicznej) "Dzwonie w imieniu syna. Chce podjąć prace, ale nie ma doświadczenia, bo to absolwent. Taki świeży łeb do ukształtowania."
- Podczas wykonywania obowiązków pełnomocnika zdobyłam wiedzę z zakresu ekonomii umożliwiającą samodzielne prowadzenie malej księgowości i jazdę samochodem.
- Sądze, że moje doświadczenia zawodowe (...) wynikające z: (...) [zdanie 11-krotnie złożone, zajmujące 17 wierszy] (...) oraz zdobyte na ww. drodze umiejętności dadzą się również przeląc na inny charakter obowiązków służbowych w Waszej firmie.
Jak myslicie dzisiaj o 22 bedzie powyzej 10 parzystych w multimulti?
Tomcio1972
Wymęczyłem to 2/3 w 49',tylko 45zł,ale cieszy.
(Takie liczby miałem 28,29,36.)
A teraz
Mon Mill.
12,5,19.zBB prosty.
jednej zabrakło:(
Wymęczyłem to 2/3 w 49',tylko 45zł,ale cieszy.
(Takie liczby miałem 28,29,36.)
A teraz
Mon Mill.
12,5,19.zBB prosty.
jednej zabrakło:(
Niedźwiedź z wilkiem spotkali się w lesie. Niedźwiedź:
- A ty co taki rozradowany skaczesz po lesie?
- Bo wiesz, tam na polance, lisica utknęła w rozgałęzionym pniu drzewa. To zasunąłem jej drąga raz i drugi...
- O! To pójdę i ja! Też zasunę...
Minęła godzina, znów się spotykają:
- No i jak tam, misiu, zasunąłeś?
- Ty wiesz, żadnego drąga na polanie nie znalazłem, to jej całą dupę szyszek napchałem...
- A ty co taki rozradowany skaczesz po lesie?
- Bo wiesz, tam na polance, lisica utknęła w rozgałęzionym pniu drzewa. To zasunąłem jej drąga raz i drugi...
- O! To pójdę i ja! Też zasunę...
Minęła godzina, znów się spotykają:
- No i jak tam, misiu, zasunąłeś?
- Ty wiesz, żadnego drąga na polanie nie znalazłem, to jej całą dupę szyszek napchałem...
Normalnie "mamy" kloników !
hehe ( tyle,że mi wtedy nie było zbytnio wesoło )
hehe ( tyle,że mi wtedy nie było zbytnio wesoło )
Stwierdzam, że to lepsze do podawania typów, do czego ta strona została stworzona. Nie trzeba myśleć, tylko kopiować z netu.
Jutro będą wykłady o wibratorach! Dwa dni i będę vip-em!
:)
Pozdrawiam
Jutro będą wykłady o wibratorach! Dwa dni i będę vip-em!
:)
Pozdrawiam
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenie_afektywne_dwubiegunowe
Powtórzę za Kokucikiem19>>to teatr marionetek w rękach błazna!!!
Powtórzę za Kokucikiem19>>to teatr marionetek w rękach błazna!!!
edi8,ale dziś pojechałeś-pośmiałem się dokładnie z dwóch dowcipów-reszty nie zrozumiałem-za dużo włożyłeś energii żeby się przygotować do dzisiejszego występu,oczywiście możesz nazwać mnie debilem-oglądam ten czat od kilku miesięcy
slavo >>>> gratulki
Małe a cieszy i o to chodzi.
Pzdr.
Małe a cieszy i o to chodzi.
Pzdr.
MM na 22.15
08,69,78
05,25,30
28,66,80
10,36,63
strefowo na 5/5 ( tak dla zabawy)
08,27 // 9,35 // 10,69 //
25,30 // 34,43 //
67 // 68 // 78 // 80 //
08,69,78
05,25,30
28,66,80
10,36,63
strefowo na 5/5 ( tak dla zabawy)
08,27 // 9,35 // 10,69 //
25,30 // 34,43 //
67 // 68 // 78 // 80 //
Emeryt dzwoni do kogucika19:
-Cześć , co robisz?
- gadam z toba
- aha to nie przeszkadzam cześć...
-Cześć , co robisz?
- gadam z toba
- aha to nie przeszkadzam cześć...
edi8-dokładnie to nie mam nic do Ciebie,ale zacznij notować moje wpisy-może przydadzą się w leczeniu-pozdrawiam.
Jasiu chwali się mamie.
- dzisiaj jedyny podniosłem rękę jak pani pytała dzieci.
Mama mówi do Jasia:
- jakie było pytanie?
Jasiu na to:
- kto wybił okno na korytarzu.
- dzisiaj jedyny podniosłem rękę jak pani pytała dzieci.
Mama mówi do Jasia:
- jakie było pytanie?
Jasiu na to:
- kto wybił okno na korytarzu.
Rozmawiają dwie blondynki:
-Słyszałam, że pani mąż złamał sobie nogę, jak to się stało?
-Robiłam właśnie obiad i poprosiłam męża żeby poszedł do piwnicy po ziemniaki. Schodząc pośliznął się i tak właśnie to było.
-To straszne, i co pani zrobiła w takiej sytuacji?
-makaron...
-Słyszałam, że pani mąż złamał sobie nogę, jak to się stało?
-Robiłam właśnie obiad i poprosiłam męża żeby poszedł do piwnicy po ziemniaki. Schodząc pośliznął się i tak właśnie to było.
-To straszne, i co pani zrobiła w takiej sytuacji?
-makaron...
max >>> nie byłem bo musiałem iść z synem na trening
Innym razem pójdę.
Innym razem pójdę.
Kolega z klasy powiedział Jasiowi, że wymyślił dobry sposób na szantażowanie dorosłych:
- Mówisz tylko "Znam całą prawdę" i każdy dorosły głupieje, bo na pewno ma jakąś tajemnicę, której nie chciałby ujawnić...
Podekscytowany Jasio postanowił wypróbować świeżo zdobytą wiedzę w domu. Przyszedł do mamy, powiedział Znam całą prawdę i... dostał 50 złotych, z przykazaniem, żeby nic nie mówił ojcu.
Zachwycony pobiegł szybko do ojca, powiedział "Znam całą prawdę" i dostał 100 złotych - z zastrzeżeniem, żeby nic nie powiedział matce.
Rozochocony Jaś postanowił więc wypróbować nową metodę również na kimś spoza rodziny.
Nadarzyła się okazja, kiedy listonosz przyniósł pocztę.
- Znam całą prawdę! - powiedział z szelmowskim uśmiechem Jasio.
Listonosz pobladł, poczerwieniał, rzucił listy na ziemię, rozłożył ramiona i wzruszonym głosem wyszeptał: - W takim razie uściskaj tatusia...
- Mówisz tylko "Znam całą prawdę" i każdy dorosły głupieje, bo na pewno ma jakąś tajemnicę, której nie chciałby ujawnić...
Podekscytowany Jasio postanowił wypróbować świeżo zdobytą wiedzę w domu. Przyszedł do mamy, powiedział Znam całą prawdę i... dostał 50 złotych, z przykazaniem, żeby nic nie mówił ojcu.
Zachwycony pobiegł szybko do ojca, powiedział "Znam całą prawdę" i dostał 100 złotych - z zastrzeżeniem, żeby nic nie powiedział matce.
Rozochocony Jaś postanowił więc wypróbować nową metodę również na kimś spoza rodziny.
Nadarzyła się okazja, kiedy listonosz przyniósł pocztę.
- Znam całą prawdę! - powiedział z szelmowskim uśmiechem Jasio.
Listonosz pobladł, poczerwieniał, rzucił listy na ziemię, rozłożył ramiona i wzruszonym głosem wyszeptał: - W takim razie uściskaj tatusia...
Przychodzi córeczka do domu i chwali się mamie:
-Mamusiu, wszystkie dzieci umiały liczyć do 5-ciu, a ja do 10-ciu. Czy to dlatego, że jestem Blondynką??
-Tak córeczko. - odpowiada mama.
Przychodzi następnego dnia i mówi:
-Mamo, wszystkie dzieci umiały alfabet do "c" ,a ja do "e". Czy to dlatego, że jestem blondynką??
Przychodzi w kolejny dzień zapłakana i mówi:
-Mamo, dzieci śmiały się, że mam duże piersi. Czy to dlatego, że jestem blondynką??
-Nie kochanie. To dlatego, że ty masz 14 lat, a one tylko 7.
-Mamusiu, wszystkie dzieci umiały liczyć do 5-ciu, a ja do 10-ciu. Czy to dlatego, że jestem Blondynką??
Przychodzi następnego dnia i mówi:
-Mamo, wszystkie dzieci umiały alfabet do "c" ,a ja do "e". Czy to dlatego, że jestem blondynką??
Przychodzi w kolejny dzień zapłakana i mówi:
-Mamo, dzieci śmiały się, że mam duże piersi. Czy to dlatego, że jestem blondynką??
-Nie kochanie. To dlatego, że ty masz 14 lat, a one tylko 7.
Jak mówił onegdaj Marcinkiewicz Yes, Yes, Yes
I 10 razy pod rząd zakres Plusa też jest
Pozdrawiam
I 10 razy pod rząd zakres Plusa też jest
Pozdrawiam
bay,bay na dziś z totolotkiem
jutro kumula....
do jutra ....................
jutro kumula....
do jutra ....................
szkoda,że mój przekaz do kolegi Pasko znowu przez losowanie nie trafił.
Wczoraj pisałem jako Hans Kloss i też w losowanie trafiłem.
Wczoraj pisałem jako Hans Kloss i też w losowanie trafiłem.
Bogaty właściciel firmy z branży wędliniarskiej, przed zbliżającą się emeryturą,szkoli swojego następce - niezbyt rozgarniętego syna:
- Synu, to maszyna do robienia parówek. Z jednej strony wkładasz barana a z drugiej wychodzi parówka, rozumiesz ?
- Nie - odpowiada syn.
To posłuchaj jeszcze raz. Z jednej strony wkładasz barana a z drugiej wychodzi parówka. Kumasz ?
- Nie - odpowiada syn. Ojciec po raz trzeci powtarza formułę, jednak chłopak tego nie ogarnia.Po chwili syn w przypływie wiedzy pyta :
- Tato, a jest taka maszyna, że wkładamy parówkę a wychodzi baran ?
- Tak - odpowiada ojciec - twoja matka...
- Synu, to maszyna do robienia parówek. Z jednej strony wkładasz barana a z drugiej wychodzi parówka, rozumiesz ?
- Nie - odpowiada syn.
To posłuchaj jeszcze raz. Z jednej strony wkładasz barana a z drugiej wychodzi parówka. Kumasz ?
- Nie - odpowiada syn. Ojciec po raz trzeci powtarza formułę, jednak chłopak tego nie ogarnia.Po chwili syn w przypływie wiedzy pyta :
- Tato, a jest taka maszyna, że wkładamy parówkę a wychodzi baran ?
- Tak - odpowiada ojciec - twoja matka...
Chciałem tylko koledze Pasko przekazać,że zaczynam tego młodego człowieka rozumieć-dba o swoje interesy.
Ślepy facet stoi na rogu ze swoim psem, kiedy ten podniósł nogę i nasikał na jego spodnie. Facet sięgnął do kieszeni i wyjął psi przysmak. Ciekawski przechodzień, który wszystko obserwował, podbiegł do niego i powiedział:
- Nie powinien pan tego robić. On niczego się nie nauczy, jeśli będzie pan nagradzał go za coś takiego!
Ślepiec na to:
- Nie nagradzam go. Po prostu sprawdzam, gdzie ma mordę, żebym mógł kopnąć "zwierzaka" w dupę!
- Nie powinien pan tego robić. On niczego się nie nauczy, jeśli będzie pan nagradzał go za coś takiego!
Ślepiec na to:
- Nie nagradzam go. Po prostu sprawdzam, gdzie ma mordę, żebym mógł kopnąć "zwierzaka" w dupę!
Mam i są to dwa zakresy - bardziej prawdopodobny jest 41:60 a drugi 21:40
Jak któryś wejdzie to zacznę drugą dziesiątkę nieprzerwanej serii
Pozdrawiam
Jak któryś wejdzie to zacznę drugą dziesiątkę nieprzerwanej serii
Pozdrawiam
W hotelowym basenie pływa blondynka, ale nagle straciła majtki. No cóż tu zrobić... Wychodzi z basenu i chwyta pierwsza lepszą tabliczkę i wybiega do hotelu. Po drodze zbiera się tłum i blondynka wykrzykuje:
- Nie ma z czego się śmiać.
Spojrzawszy w lustro widzi na tabliczce:
"Tylko dla dorosłych. Głębokość od 2 do 3 metrów".
- Nie ma z czego się śmiać.
Spojrzawszy w lustro widzi na tabliczce:
"Tylko dla dorosłych. Głębokość od 2 do 3 metrów".
wpadł edi do kanału i koniec kawału ... Nie robimy z chata portalu w 100% nastawionego na dowcipy. Można od czasu do czasu kilka na rozluźnienie, ale bez przesady. Pozdrowienia.
edi8-myślałem,że chociaż Ty mnie kulturalnie zbluźnisz,
a tu nic,sam do siebie muszę mówić:debilu.
a tu nic,sam do siebie muszę mówić:debilu.
Brunetka kupiła sobie nowy samochód. Wsiada i mówi:
- Chyba są źle ustawione lusterka.
Nie widzę siebie, tylko jakieś samochody.
- Chyba są źle ustawione lusterka.
Nie widzę siebie, tylko jakieś samochody.
Wiecie jaka jest różnica między Yeti a mądrą brunetką ???
- Yeti istnieje :)
- Yeti istnieje :)
Na chodniku stoi brunetka i blondynka, nagle blondynka pokazując
na leżącego na ziemi gołębia mówi do koleżanki patrz zdechły gołąb,
a brunetka patrzy w niebo i pyta się gdzie ?
na leżącego na ziemi gołębia mówi do koleżanki patrz zdechły gołąb,
a brunetka patrzy w niebo i pyta się gdzie ?
Jak nazywa się zjawisko farbowania włosów brunetki na jasny kolor?
- Sztuczna Inteligencja.
- Sztuczna Inteligencja.
Jaka jest idealna brunetka ?
- Metr wzrostu, bez zębów i płaska głowa do postawienia kufla z piwem.
- Metr wzrostu, bez zębów i płaska głowa do postawienia kufla z piwem.
Stoi dwóch głupków na przystanku tramwajowym i jeden drugiego pyta:
-na jaki tramwaj czekasz ? czekam na 1 a Ty ?
-ja czekam na 3
'Przyjechała 13 i obaj wsiedli
-na jaki tramwaj czekasz ? czekam na 1 a Ty ?
-ja czekam na 3
'Przyjechała 13 i obaj wsiedli
W pewnym mieście wynaleziono maszynę do wykrywania kłamstw.
Siada ruda:
- Myślę że jestem mądra ...
Zabiło ją.
Siada blondynka:
- Myślę że jestem zgrabna ...
Zabiło ją.
Siada brunetka:
- Myślę..
Zabiło ją.
Siada ruda:
- Myślę że jestem mądra ...
Zabiło ją.
Siada blondynka:
- Myślę że jestem zgrabna ...
Zabiło ją.
Siada brunetka:
- Myślę..
Zabiło ją.
- Dlaczego brunetka nie była zadowolona ze swej podróży do Londynu?
- Dowiedziała się, że Big Ben to tylko zegar.
- Dowiedziała się, że Big Ben to tylko zegar.
Brunetka idzie ulicą ze świnią pod pachą. Przechodzień pyta: - Skąd to masz ? Świnia odpowiada: - Wygrałam na loterii.
Zaczęła się walka o dominację - jakież to godne pożałowania aby każdą nadarzającą się okazję wykorzystywać do "swojej definicji idealnego portalu"
Wiesz co Pasko czasami Ci współczuję,Ty masz chyba nerwy ze stali ! (albo się zbytnio nie angażujesz :P:P:P)
pozd
Wiesz co Pasko czasami Ci współczuję,Ty masz chyba nerwy ze stali ! (albo się zbytnio nie angażujesz :P:P:P)
pozd
Rycerz mówi do księżniczki :
-ale Ty wstrętna jesteś,na jakim zamku straszysz?
-księżniczka na to :
-masz za małego konia żeby tam dojechać .
-ale Ty wstrętna jesteś,na jakim zamku straszysz?
-księżniczka na to :
-masz za małego konia żeby tam dojechać .
Madzia a gdzie Twoja przyjaciółka mag? ma takie dla mnie szczegóły i nie mogę się doczekać
kolego Pasko,
do tej pory myślałem,że jesteś moim największym wrogiem,
ponieważ wywalałeś mnie non stop sam nie wiem za co.
Ale dopiero dzisiaj zrozumiałem,że jesteś młodym biznesmenem,który musi dbać o swoje interesy.
Pozdrawiam.
(zrozumiałem to po rozmowie z moim lekarzem,
który mi to podpowiedział)
Czuję,że teraz też wylecę-pozdrawiam wszystkich.
do tej pory myślałem,że jesteś moim największym wrogiem,
ponieważ wywalałeś mnie non stop sam nie wiem za co.
Ale dopiero dzisiaj zrozumiałem,że jesteś młodym biznesmenem,który musi dbać o swoje interesy.
Pozdrawiam.
(zrozumiałem to po rozmowie z moim lekarzem,
który mi to podpowiedział)
Czuję,że teraz też wylecę-pozdrawiam wszystkich.
"królowa" przestała rządzić i już ją to boli.
"królowej" nie przeszkadzało jak pisała:
"haha" "hehe" "co słychać" "co jadłaś" "hej" "haj" "witaj" "żegnaj" "menda" "co piłaś" "byłaś siku"
To były merytoryczne wpisy!!!!
"królowej" nie przeszkadzało jak pisała:
"haha" "hehe" "co słychać" "co jadłaś" "hej" "haj" "witaj" "żegnaj" "menda" "co piłaś" "byłaś siku"
To były merytoryczne wpisy!!!!
zwierzak>>> o czym Ty piszesz czy Ty rozumiesz, co się tutaj w ogóle dzieje?
Wiesz głupie i niepoważne jest to,że ktoś próbuje Adminowi narzucić swoje "wizje"
Ten Portal jest jego i tylko jego,a jak komuś coś się nie podoba to trudno.
Ja mu osobiście współczuję,bo dzisiaj jego czat,jego "dziecko" jego wysiłek zostało w głupi sposób ośmieszone.
Rozumiesz Ty to czy nie ? Ktoś cały czas wykorzystuje sytuację i innych użytkowników,aby po prostu dokopać.
ps.Ja tu nigdy nie rządziłam,nie robię tego i nie mam takiego zamiaru danteV rozumiesz mnie?
Wiesz głupie i niepoważne jest to,że ktoś próbuje Adminowi narzucić swoje "wizje"
Ten Portal jest jego i tylko jego,a jak komuś coś się nie podoba to trudno.
Ja mu osobiście współczuję,bo dzisiaj jego czat,jego "dziecko" jego wysiłek zostało w głupi sposób ośmieszone.
Rozumiesz Ty to czy nie ? Ktoś cały czas wykorzystuje sytuację i innych użytkowników,aby po prostu dokopać.
ps.Ja tu nigdy nie rządziłam,nie robię tego i nie mam takiego zamiaru danteV rozumiesz mnie?
Madzia odpowiesz mi ? gdzie jest mag ? poszła spać ? czy jak ?
Ps .Opisz szerzej kto chce komu dokopać rozumiesz mnie ?
Ps .Opisz szerzej kto chce komu dokopać rozumiesz mnie ?
"Ja tu nigdy nie rządziłam"
Dziwne że wiesz o kogo chodzi....hmmmm
Ale nie podniecaj się, słowo "królowa" było w cudzysłowie :)
Dziwne że wiesz o kogo chodzi....hmmmm
Ale nie podniecaj się, słowo "królowa" było w cudzysłowie :)
Madzia,nie pisz o dzieciach itd.jeżeli nie wiesz co to jest biznes.I nie pisz,że ktoś komuś dokopał,albo kogoś skopał,
bo liczy się tylko kasa i tzw."oglądalność".
bo liczy się tylko kasa i tzw."oglądalność".
13max33 > "królowa" na tym czacie często pisała sama ze sobą. Niech to Ci też da do myślenia :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Liczy się zdrowy balans. Sam też ośmiałem się dziś z kawałów edi8.. ale tym razem to był SPAM. Kilkadziesiąt wpisów nie na temat w przeciągu godziny to jak to inaczej nazwać? Pozdrawiam
zwierzak>>> no dziwne by było gdyby Pasko charytatywnie użerał się z nami i robił wszystko aby umożliwić "wielkim typerom" to o co proszą!
danteV >>> już coś kiedyś bąkałeś o królowej więc jestem w temacie ale wiesz co pisz mi tak dalej......nie przerywaj sobie ( już kiedyś to chyba było? )
danteV >>> już coś kiedyś bąkałeś o królowej więc jestem w temacie ale wiesz co pisz mi tak dalej......nie przerywaj sobie ( już kiedyś to chyba było? )
Bo jeśli ma do czynienia z typami twojego pokroju to wcale nie dziwne.danteV<
a ja się nie śmiałem,bo tak jak pisałem wcześniej nie rozumiałem większości.
Pasko? zablokowałeś edi8???
Pasko? zablokowałeś edi8???
Madziu spokojnie. Portal multipasko i tak służy, i będzie służyć. Chatem nie ma się co aż tak przejmować, bo jest to tylko 1% wartości strony. Większość odwiedzających wpada tu zobaczyć aktualne wyniki, wygrane, pooglądać mapy i podpatrzyć typy w dziale typowania. Jak ktoś chce podyskutować idzie na forum... Chat to taki "śledzik" multipasko i jest on jedynie dodatkiem do strony, i to niestety raczej nie wisienką...
edi8 dostał automatyczną, godzinną blokadę za zbyt duży udział procentowy wpisów...
Jak pięknie, zajebiście się zrobiło, na czacie.
edi8 siemanko.I to jest to: czat,ożył i tak trzymać.
Pozdrawiam.
edi8 siemanko.I to jest to: czat,ożył i tak trzymać.
Pozdrawiam.
13max33 >>> ale Ty jesteś bystry - inteligencją to nawet swojego kolegę bijesz na łeb.
Pasko>>> tak tutaj na czacie to wymienia się nie tylko uwagi o grach i zakładach,ale i o użytkownikach - przepraszam ale musiałam.
pozd
pozd
Madzia,jak ja bym miał charytatywnie tutaj się udzielać to też bym to olał.
Pasko,dlaczego edi8 dostał tylko godzinę blokady?
A ja zostaje wywalony na zbity pysk za każdym razem,
kiedy powiem coś mądrego???
Pasko,dlaczego edi8 dostał tylko godzinę blokady?
A ja zostaje wywalony na zbity pysk za każdym razem,
kiedy powiem coś mądrego???
Zabolało jednak dzisiaj co ? bo nagle przestałaś pisać a teraz nie ma mag a takie miała szczegóły podawać że miałem zniknąć ....jesteś zajebista z tymi twoimi nickami
Madzia77 vel kameliowa77 vel mag
Ps,a teraz leć na córci kompa i mag się odezwie
Madzia77 vel kameliowa77 vel mag
Ps,a teraz leć na córci kompa i mag się odezwie
Madzia jeszcze jedno na łeb to się zakłada płaszcz a ja mam głowę na karku tam gdzie trzeba
13max33>>> człowieku wiesz co ? A myślałam,że tylko ja zbzikowałam i snuję "teorię spiskowe"
Zachowujesz się jak Twój kolega,który ubzdurał sobie,że się na niego uparłam :P?
Żeby Ci nie było smutno to nie jestem mag...i nigdy bym nie zmieniła nicka dla Ciebie jak sugerowałeś,bo jestem zazdrosna o inne kobitki ( no Ty to masz wybitną fantazję )
To Ty coś ciągle do mnie piszesz i posądzasz !
Faceci no opanujcie się w końcu,bo siedzę przed kompem i brzuch mnie ze śmiechu boli.
Jedyne czym się różnisz od swojego kolegi to tym,że jesteś mniej pożyteczny,bo lizak to dla mnie żadna nowina ani atrakcja kasiorka natomiast - tak,ale widać przeholowałam i obraził się biedaczysko :(
Zachowujesz się jak Twój kolega,który ubzdurał sobie,że się na niego uparłam :P?
Żeby Ci nie było smutno to nie jestem mag...i nigdy bym nie zmieniła nicka dla Ciebie jak sugerowałeś,bo jestem zazdrosna o inne kobitki ( no Ty to masz wybitną fantazję )
To Ty coś ciągle do mnie piszesz i posądzasz !
Faceci no opanujcie się w końcu,bo siedzę przed kompem i brzuch mnie ze śmiechu boli.
Jedyne czym się różnisz od swojego kolegi to tym,że jesteś mniej pożyteczny,bo lizak to dla mnie żadna nowina ani atrakcja kasiorka natomiast - tak,ale widać przeholowałam i obraził się biedaczysko :(
powiem Ci Pasko,że taka strona musi zbierać sporo informacji o swoich użytkownikach,a chińczycy napewno są tym bardzo zainteresowani,dlaczego biały człowiek podciera dupę.
Może pamięta ktoś film "Nie lubię poniedziałku",no!!! jeśli ktoś nie lubi zawsze może zagrać psychologicznie,czyli olać co niektórych i poczekać do momentu jak przyjdzie do rozumu.Pozdr.!!!
Czytaj zawsze ze zrozumienie rozumiesz mnie ?Zazdrosna że rozmawiają panowie nie z Tobą ale tymi paniami co wymieniłem niżej :
Madzia77 jest spalona bo nikt z nią nie rozmawia jak :
Z Hosią ,bellą czarną Lilą czarownićą itd.ty byłas tylko na doczepkę jako tło .Więc znowu zrobił się nowy nick żeby to można było porozmawiać i nie być tylko dodatkiem moze mnie też ktoś będzie kokietował a tu kiszka ....
Wiesz co 69 było jest i będzie zawsze w na TOPIE a Madzia 77 nie ....Pozdrów mag
Madzia77 jest spalona bo nikt z nią nie rozmawia jak :
Z Hosią ,bellą czarną Lilą czarownićą itd.ty byłas tylko na doczepkę jako tło .Więc znowu zrobił się nowy nick żeby to można było porozmawiać i nie być tylko dodatkiem moze mnie też ktoś będzie kokietował a tu kiszka ....
Wiesz co 69 było jest i będzie zawsze w na TOPIE a Madzia 77 nie ....Pozdrów mag
Jeszcze jestem, podobnie jak Pasko usmiałem sie z dowcipów Ediego8 ale zgodnie uważam że co za dużo to nie zdrowo;)
Wytypujmy wspólnie 10/10 w multi i niech ktoś to wyśle w rzeczywistości a potem zrobi impreze dla Wszystkich to co niekturzy wyluzują bardziej;)
Poki co zycze Wszystkim dobrej nocy!
Czuje że jutro coś dobrego wytypuje na multipasko:)
Wytypujmy wspólnie 10/10 w multi i niech ktoś to wyśle w rzeczywistości a potem zrobi impreze dla Wszystkich to co niekturzy wyluzują bardziej;)
Poki co zycze Wszystkim dobrej nocy!
Czuje że jutro coś dobrego wytypuje na multipasko:)
13max33 >>> o litości nie rób z siebie większego pajaca jak jesteś.
Czy Tobie się wydaje,że tylko czekam na to aby ktoś zaczął ze mną konwersację ?
Boże ulituj się nad tym biedakiem,bo nie wie co pisze - wyraziłam się chyba jasno dlaczego tu byłam i jeszcze jestem.
Jeżeli nie zrozumiałeś to Ci napiszę :
Zainteresowało mnie zarabianie kasy poprzez zakłady - znalazło się tu kilka dobrych osób,które mi to umożliwiły,sama wbrew pozorom nie mam na tyle czasu aby zawsze siedzieć nad dedukcją i trafnie coś wytypować,bo mam małe dzieci.
A to czy mnie ktoś lubi czy nie - to mnie w ogóle nie obchodzi.
No po za może wyjątkiem,ale to już inna bajka....
Czy Tobie się wydaje,że tylko czekam na to aby ktoś zaczął ze mną konwersację ?
Boże ulituj się nad tym biedakiem,bo nie wie co pisze - wyraziłam się chyba jasno dlaczego tu byłam i jeszcze jestem.
Jeżeli nie zrozumiałeś to Ci napiszę :
Zainteresowało mnie zarabianie kasy poprzez zakłady - znalazło się tu kilka dobrych osób,które mi to umożliwiły,sama wbrew pozorom nie mam na tyle czasu aby zawsze siedzieć nad dedukcją i trafnie coś wytypować,bo mam małe dzieci.
A to czy mnie ktoś lubi czy nie - to mnie w ogóle nie obchodzi.
No po za może wyjątkiem,ale to już inna bajka....