Wpisy 947 137 – 947 236
22 maja 2012 08:25 → 22 maja 2012 09:55, 100 wpisów
Wziąłem gotówkę, chciałem przez chwilkę potrzymać taką kasiorkę. Później wpłaciłem na konto
Trisetum: za 6/6 jednostkowa wygrana wynosi 1300 zł i nie ma znaczenia jaka stawka i tak nie płacisz podatku.
kosmaty miałem 4 kupony stawka 9 (11 700 x 4 = 46 800 odebrałem w Oddziale) i 4 kupony stawka 1 (1300 x 4 = 5 200 odbierałem w moim mieście)
jacek no i szczerze szczególnie odwagi, bo koszt tego przedsięwzięcia wcale taki mały nie był jakby coś poszło nie tak
nie płaciłem żadnego podatku , tyle co powinienem dostać czyli 1300 x36 dostałem
Dzień dobry.Miłego dnia i naturalnie wysokich wygranych.
świeci to może dadzą człowiekowi wygrać.............emerytko wzajemnie
Pięknaja
Trisetum
Trisetum
Nicolla 15
Pięknaja.
O 8;30 zawsze mi czegoś brak
O 8;30 zawsze mi czegoś brak
mam pytanie szukam programu Megalotek ale tak zeby tam mozna bylo wpisywac losowania
nicolla15 moze byc od 1 do 10 3-4 liczby napewno wpadna
3 tak z reszta ja obstawiam ze beda koncowki 3"
szukam programu takiego ktorypokaze dla mnie te liczby ktore jeszcze nie WYSZLY! wiem ze taka opcje ma megalotek ale niestety juz nawet w demo nie mozna tego zrobic
Medea
nicolla
Czyżbyś postanowiła dołączyć do naszego oddziału partyzantów walczących z nikczemnym TS
Czyżbyś postanowiła dołączyć do naszego oddziału partyzantów walczących z nikczemnym TS
dokładnie bo jak dadzą ci wygrać 300 zł to potem zabiorą wszystko
siemka wszystkim
i znowu wielkie rozczarowanie u mnie...
a jak u was Kochani ???
jacek74...widze ze odebrał a wygrał coś jeszcze?
nicolla
Czyżby klasyczny przypadek szczęścia początkującego ? W grach losowych jakoś tak już jest, że jak zaczynasz grać to bardzo często wygrywasz a potem jak się wciągniesz to oddajesz wszystko plus jeszcze haracz za złudzenia z swoich środków
Czyżby klasyczny przypadek szczęścia początkującego ? W grach losowych jakoś tak już jest, że jak zaczynasz grać to bardzo często wygrywasz a potem jak się wciągniesz to oddajesz wszystko plus jeszcze haracz za złudzenia z swoich środków
gram od dawna ale to prawda bo jak wygrasz to się wciągniesz a potem zagladasz do portfela a tam grosze
kris
Pominąwszy wczorajsze 2 x 4/8
Jak te 8 złotych zaksięguję na koncie funduszu hazardowego to jestem od początku miesiąca do tyłu już tylko o 30 zł
Pominąwszy wczorajsze 2 x 4/8
Jak te 8 złotych zaksięguję na koncie funduszu hazardowego to jestem od początku miesiąca do tyłu już tylko o 30 zł
nicolla
Znam ten ból
kathy
Rozumiem, że rezerwujesz sobie 10/10 z plusem i bonusem
Znam ten ból
kathy
Rozumiem, że rezerwujesz sobie 10/10 z plusem i bonusem
medea..nie wyslam na 10/10.......ale znam jednego co wygral 250 tys i w 4 miesiace to przerypal
medea...musze troche wyhamować ...bo zbankrutuje. nawet losy sie nie zwracają. TS mnie juz zaczął okradac
kathy...
a tobie jak poszło?
a tobie jak poszło?
zaraz ide do budki cos puscic...ale nie wiem . Sam typować czy CHT
wiecej jak dwa zalady nie puszcze.....
kathy
Nie ma takiej kasy, której przy dużym samozaparciu nie da się w szybkim czasie upłynnić
jano
kriss
I to jest największy ból gdy chęć odwetu na TS i odkucia się walczy z zdrowym rozsądkiem wskazującym, że puszczenie z kuponami równowartości takiego na przykład rachunku za prąd to delikatni mówiąc początki uzależnienia od hazardu
Nie ma takiej kasy, której przy dużym samozaparciu nie da się w szybkim czasie upłynnić
jano
kriss
I to jest największy ból gdy chęć odwetu na TS i odkucia się walczy z zdrowym rozsądkiem wskazującym, że puszczenie z kuponami równowartości takiego na przykład rachunku za prąd to delikatni mówiąc początki uzależnienia od hazardu
kriss22221 ostatnio jak puściłam za CHT 10 zakładów 6/6 to miałam 120 zł
medea...on to przerypal w ts-ie w wiekszosci i drugie na stawianie
kriss..u mnie lipaaaaaaaaaaa
jano
kriss..u mnie lipaaaaaaaaaaa
jano
jano ...
wygrałem miesiac temu te 1300 ale juz straciłem kurde z 300
TS wie jak uzależnić czlowieka
nicolla...a co obstawiałeas ze wygrałas 300 ?
nicolla15....a dzis co proponujesz?
jano312....a ty jakie typy?
mam taki mętlik po wczorajszym losowaniu,że nie wiem co wpisac na kupon