Wpisy 946 078 – 946 177
21 maja 2012 15:00 → 21 maja 2012 17:43, 100 wpisów
kriss22221 to czas żeby coś padło tym razem u ciebie a póżniej u innych graczy
sobie i wszystkim tego życzę
kriss22221 ja mam dwie kolektury na rynku tą mam blisko a druga jest około 1,5 kilometra od domu
multi multi...czasem żałuję ,że mam tak blisko do kolekt...za duzo dukatów w niej trace
kriss22221 wzajemnie
dobra...ida pościć
puścić ....
kriss22221 no wiesz człowiek musi wiedzieć kiedy powiedzieć stop żeby za dużo nie wysyłać bo żeby wygrać można mieć jeden zakład i też się wygrać ale myślę że warto grać a już na pewno systematycznie choć jednym zakładem
kriss22221 ja już swoje powiedziałem a twoja decyzja bo widzę że się trochę wahasz
kriss22221 krótko mówiąc zrobisz jak chcesz
kriss22221 choć ja bym raz spróbował
kriss22221 ja teraz ciągle gram na chybił trafił
dobra to ja uciekam życzę wysokich wygranych cześć do poklikania
Życzę dziś wszystkim wysokich wygranych i każdemu 10/10 lub głównej wygranej w system który gra!! Powodzenia i pozdrawiam
zakłady puszczone..i znowuu tyle czekania
torsan...za ciebie tez ...
no powinna dzis wpasc...nawet jako 13 PLUS
może dziś 13 nie okaże się być pechową 13-stką
zobaczysz moze nie wszystkie ale fajna muza gdzyby mi net nie przerywal
tego ostatnio slucham http://www.youtube.com/watch?v=OECLK0eS3VY&feature=related
slawek
posłuchaj tego jak to lubi
http://www.youtube.com/watch?v=CkbgmvOa_eI&feature=fvst
posłuchaj tego jak to lubi
http://www.youtube.com/watch?v=CkbgmvOa_eI&feature=fvst
chyba sete z pieprzem bede musial wypic bo mnie grypa zoladkowa nachodzi
jak muli coś na żołądku to szklanke dobrze gazowanej pepsi od razu, lub trochę suchej sody na łyżeczke i popic wodą, soda u nas sprawdza sie od lat...
soda albo spowoduje że żoładek zacznie pracowac lub wydali to coś co zaszkodziło...
majwoj
Pasko masz sposób jak troszeczkę ograć tS?
Pasko może lepiej nie...bo chyba wiem co mi powiesz...cofam pytanie...
slavek soda w każdym spożywczym używana zwykle do ciast...
1. Skreślasz 10 liczb Multi Multi tak aby padło minimum 7 liczb.
2. Skreślasz poprawnie Jokera i liczysz na szczęście przy doborze dodatkowych liczb przez Lottomat.
2. Skreślasz poprawnie Jokera i liczysz na szczęście przy doborze dodatkowych liczb przez Lottomat.
Spiryt z pieprzem to jak coś się do ścianki żołądka przyklei. np. skórka pomidora.
Czy na grypę żołądkkową pomoże?
Są teorie że na wszystko % mogą wyleczyć,wiec trzeba próbować.
A serio to przy grypie żołądkowej lepiej go niczym nie podrażniać dodatkowo i tak jest odpowiednio "pobudzany" .Zdecydowanie nie.
Czy na grypę żołądkkową pomoże?
Są teorie że na wszystko % mogą wyleczyć,wiec trzeba próbować.
A serio to przy grypie żołądkowej lepiej go niczym nie podrażniać dodatkowo i tak jest odpowiednio "pobudzany" .Zdecydowanie nie.
Pasko
To tylko przykłady. Są jeszcze inne możliwości, ale jeśli chodzi o dzisiaj to największą kontrolę nad grą daje jedynie Multi Multi
slavek zakalec to może ci stoi na żołądku
slavek każdy facet zanim spróbuje to sie muszi nabiadolić...a setka z pieprzem na pewno nie pomoże...
gg to ma czepek na głowie...
ja taki nie jestem ze zlamana noga moge pracowac do konca fajrantu
Tylko pozorną. chyba i tylko Tylko nad ilością skreślonych liczb,albo stawką.I tio czy zagrasz na południe czy wieczór albo obie opcje.
Tylko taka kontrola.
Tylko taka kontrola.
i znów drapał u Jolki???
sławek...co dzis piłes
sławek...to masz takie przeczucie? sen? czy objawieniee
slawek...ciezko teraz o młode piersi
Monet: w Lotto też. Ale ja pisałem o dzisiejszych grach i wyraźnie to zaznaczyłem