Wpisy 945 785 – 945 884
21 maja 2012 12:00 → 21 maja 2012 13:51, 100 wpisów
kathy
e46
jako turystkę spytam - czym lepiej obecnie podróżować ?- autkiem, aeroplanem, czy może
lokomotywą ?
jako turystkę spytam - czym lepiej obecnie podróżować ?- autkiem, aeroplanem, czy może
lokomotywą ?
Trójeczka na dzisiaj- 15,21,33
Robal.Zdecydowanie lokomotywą.
Robal.
Jesteś już na dworcu ?
Jesteś już na dworcu ?
Wiadomo kto dziś losuje?Będzie miał Torsan co podziwiać?
TorsanPowodzenia.
torsan jak tam typy na dzis...
dobra spadam do wieczoraka narka
Lila..
Lila..
Trisetum
Dzięki.
panie torsan
lila....co to ludzie nie wymyślą..muszę mojej też takie kupić
lila....co to ludzie nie wymyślą..muszę mojej też takie kupić
torsan to barwy wojenne takie oczy,nie ma refleksów jak mierzy taka kobitka ze snajperkiii
jak to sie niektórym kojarzy...a tusz dla rzęs samochodowych miał być
panoramix..no jak? Gdzie tak będziesz wysiadał podczas jazdy? Poczekaj aż,się zatrzymamy
panoramix..przestań,jeszcze się nie rozbiliśmy nigdzie to jak latasz?
panoramix
trisetum
Wszyscy pozostali
Znów na dłużej wywiało i za chwile znowu znikam. Praca to jednak praca i nie ma to tamto
trisetum
Wszyscy pozostali
Znów na dłużej wywiało i za chwile znowu znikam. Praca to jednak praca i nie ma to tamto
medea..no niestety,nie ma że,bolitrzeba zacisnąć zęby i do przodu,do przodu,do przodu
Nic mnie już nie zdziwi jeśli chodzi o pomysły w zakresie gadżetów i udziwnień różnych rzeczy
Kiedyś jeden amerykański komik dla jaj ogłosił, że jest przedstawicielem stowarzyszenia obrony moralności zwierząt i ich wystepowanie publiczne bez bielizny uwłacza ich godności. Nie minęło kilka dni a rozgłośnia radiowa została zalana listami w sprawie członkostwa i pytaniami gdzie wpłacać datki na zakup gatek dla zwierzaków. Cóż ludzie są dziwni
Kiedyś jeden amerykański komik dla jaj ogłosił, że jest przedstawicielem stowarzyszenia obrony moralności zwierząt i ich wystepowanie publiczne bez bielizny uwłacza ich godności. Nie minęło kilka dni a rozgłośnia radiowa została zalana listami w sprawie członkostwa i pytaniami gdzie wpłacać datki na zakup gatek dla zwierzaków. Cóż ludzie są dziwni
Lila
No i biegać trzeba jak ten chomik w kołowrotku bo co nogę postawisz to szczebel pt. podwyżka i awans się od ciebie oddala
No i biegać trzeba jak ten chomik w kołowrotku bo co nogę postawisz to szczebel pt. podwyżka i awans się od ciebie oddala
medea....amerykanie są dziwni.....kiedyś pewien pan....u nas uchodzący za grubasa......wszedł w Nowym Yorku do sklepu dla puszysych, chcąc kupić spodnie...pani spojrzała na niego i odrzekła: sklep dla grubasów jest na przeciwko
kathy
Nie ma z czego się śmiać. Jak moja mama w pewnym momencie parę lat temu nosiła rozmiar 46 to w skliepie dla puszystych była za szczupła bo mieli rozmiary od 48 wzyż a w normalnych skliepach patrzyli na nią jak na ufoka jakiegoś lub dawali rzeczy z kategorii ścierka użyta niejednokrotnie do sprzątania po pijaku z bardzo dziwną dietą
Nie ma z czego się śmiać. Jak moja mama w pewnym momencie parę lat temu nosiła rozmiar 46 to w skliepie dla puszystych była za szczupła bo mieli rozmiary od 48 wzyż a w normalnych skliepach patrzyli na nią jak na ufoka jakiegoś lub dawali rzeczy z kategorii ścierka użyta niejednokrotnie do sprzątania po pijaku z bardzo dziwną dietą
ja...( 48 ) 27,25...3/3 i poowwooo
kosmaty
Jakieś pomysły na jutrzejsze 12 mln ?
Ja nie ma coś weny do mini po ostatnich porażkach
Jakieś pomysły na jutrzejsze 12 mln ?
Ja nie ma coś weny do mini po ostatnich porażkach
Lila...
Witam na czacie wszystkich...
Witam wszystkich