Wpisy 945 344 – 945 443
20 maja 2012 23:45 → 21 maja 2012 06:20, 100 wpisów
"zmikały" sprzety z budowy autostrady a "pojawiały" sie z orginalnymi dokumentami za wschodnia granica
scolls..ona stoi u mnie w domu pod Wrockiem i lepiej dla wszystkich jakby tam stała jak pojadę za miesiąc bo się źle może dziać
jocia gram na jedna dyszke od wrzesnia pare razy wpadlo 7/10 i powinna w tym roku wypasc ale nie podam jej na forum a gram na nia 2 razy dziennie
scolls...z tego co wiem to wczoraj jeszcze stałai lepiej niech tak zostanie
pora juz chyba
Lila...
Lila i niech tak zostanie zreszta nie ma co wywolywac wulka z lasuale bmw lakomy kasek dla polskich rabusiow
lila
jocia choci o to ze jak za duzo podajesz to tym samym ludzie zaczynaja grac a TS nie da dla np 100 osob 10/10
jocia choci o to ze jak za duzo podajesz to tym samym ludzie zaczynaja grac a TS nie da dla np 100 osob 10/10
Lila...ja chodziłem miesiąc temu po scianach jak z kolegą więc na razie dzięki
profesorze...więc takie chodzonko mnie chyba dzisiaj czekaja ***ole By mi ktoś teraz jakis krupnik podstawił pod nos to chyba by był zabity
scolls jeśli naprawdę jesteś w Londynie, to coraz więcej tam mieszkających Polaków bawią się w oszustwa z naiwniakami z Polski, takich szukają tu w Polsce, proceder wygląda tak:
-dają ogłoszenie na allegro z korzystnymi cenami i super marki, np. Tiguan za 25 000 zł
-jak ktoś zgłosi się do nich, to tłumaczą, że kupili w Polsce ale teraz im w anglii niepotrzebny, bo nieprzydatny przy ich lewostronnym ruchu, podają się najczęściej za lekarzy, nawet oferują, że pokrywaję transport firmy, która ma przywieźć do Polski
-podają następnie adres firmy transportowej w Anglii, z którą to ma się skontaktować
- ale jak napiszesz, żeby sami przywieźli i ty pokryjesz tu w Polsce im koszty przywozu to przerywają korespondencję i nigdy sami nie przywiozą
- czy oni naprawdę uważają tu w pPolsce Polaków za idiotów ?
-dają ogłoszenie na allegro z korzystnymi cenami i super marki, np. Tiguan za 25 000 zł
-jak ktoś zgłosi się do nich, to tłumaczą, że kupili w Polsce ale teraz im w anglii niepotrzebny, bo nieprzydatny przy ich lewostronnym ruchu, podają się najczęściej za lekarzy, nawet oferują, że pokrywaję transport firmy, która ma przywieźć do Polski
-podają następnie adres firmy transportowej w Anglii, z którą to ma się skontaktować
- ale jak napiszesz, żeby sami przywieźli i ty pokryjesz tu w Polsce im koszty przywozu to przerywają korespondencję i nigdy sami nie przywiozą
- czy oni naprawdę uważają tu w pPolsce Polaków za idiotów ?
Lila...ja tez juz nie pije dziś2wczoraj nachlałem się whyskyi wystarczy
zakon...dobranoc
scolls - żeby było śmieszniej to Polacy zatrudniają się w Irlandii i skierowani są do Polski i tu w okolicy Torunia pracują jako kierowcy po 10-12 godzin dziennie
profesorze...nie pij ,to dziadostwoRy ją w mordę a ona Cię o glebę ja chyba zaraz z żabami pogadam na ogrodzieooooooooooooooooooooooooo ja pieprze
emeryt wiem slyszalem o tym duzo przekretow robia tez litwini na polakach oczywiscie
Lila..jasne po kumkaj sobie troszkę
Lila...
profesor1980
byłem dziś świadkiem w kolekturze
przyszło dwóch
i jeden odbierał 572 zł
a drugi na jednym kuponie 573 i na drugim 1144
obaj obstawiali tylko jedno spotkanie
obstawiałi, że Chelsea wygra po rzutach karnych
tam chyba był kurs 12
byłem dziś świadkiem w kolekturze
przyszło dwóch
i jeden odbierał 572 zł
a drugi na jednym kuponie 573 i na drugim 1144
obaj obstawiali tylko jedno spotkanie
obstawiałi, że Chelsea wygra po rzutach karnych
tam chyba był kurs 12
torsan.....,może 12nie wiem jeszcze a 37 wcale nie musi jutro wskoczyć.
emeryt....no to ładnie
A ja się szykuje na buka w euro
scolls
anglik z angielką bara bara
i w pewnym momencie mówi do niej
- czy zadałem ci kochanie ból ?
-nie kochany, a dlaczego ?
-bo się poruszyłaś
anglik z angielką bara bara
i w pewnym momencie mówi do niej
- czy zadałem ci kochanie ból ?
-nie kochany, a dlaczego ?
-bo się poruszyłaś
Nie wiem jak Wy ale ja spintalamchyba juz czas na mnie zanim zacznę pieprzyć trzy po trzy
emeryt hahahahahaha nie wiem nie robilem tego z angielka to nie wiem ale z tego co widze to sa raczej paskudne
Lila..
mnie dzisiaj Juve zabrał 312 zeta sprzed nosa
ale remis w USA z nawiązka odrobił, bo czekał od 1.10
ale remis w USA z nawiązka odrobił, bo czekał od 1.10
Ja też spadamdobranoc wszystkim narka do jutra
sporting też
Academica ostatni raz zdobyła puchar w Portugalii w 1939 r
Academica ostatni raz zdobyła puchar w Portugalii w 1939 r
miałem wczoraj kosza chorwackiego Split-Cedevitia 1x 2.38 weszło i Bayern zawalił
chcialem wczorej zdrapke z wystawki z nazaw miasta Cieszyn i ta pinda mi nie dala
to byly zdrapki wystawione w kolekturze jakie sa i to byla krzyzowka i jedno haslo bylo Cieszyn a ja kolo niego mieszkam i miala taki dosc fajny numer seryjny