Wpisy 945 285 – 945 384
20 maja 2012 23:21 → 20 maja 2012 23:59, 100 wpisów
krzysio...widzisz mendy najcięższe co mieli w dłoni to długopisy i widzisz ile zarabiaja s***ysyny
Lilcianie nie,ja taki dobry nie jestem
profesor
krzysio
krzysio
dyrektorzy TVP wyplacili sobie 44 banki calkiem niezle i po co grac w lotto jak mozna miec lepsza kase w inny sposob a swoja droga ciekawe czy oni tez graja czy raczej szkoda im kasy
wojtas...gdzie Ty byłeś? Ja tu normalnie z tęsknoty usycham a Ty co?
scolls.....taaaaaaaa oni grają ale nie powiem Tobie w co bo mnie Pasko zbanuje
profesor1980
http://facet.wp.pl/gid,14487641,img,14487674,kat,1007883,galeriazdjecie.html?ticaid=1e7bf
http://facet.wp.pl/gid,14487641,img,14487674,kat,1007883,galeriazdjecie.html?ticaid=1e7bf
Lilcia-ja dzisiaj sport cały dzień uprawiałem
lila...tuu teraz w polsce same małpuchuu nic nie myśla płaci.. TV chce kraśc wiele ludzie i juz ma wspaniałe limuzynydobra ide tam..
emeryt..ti Ty w Biedrusku jechałeś ta limuzyną czarną?Czaki z głów normalnie teraz sprzedaję swoja S i przerzucam się na wygodne adidasy
zakon..ja od miesiąca jadę po BMW5 i dojechać nie mogę po swoją zresztą.Zostawiłam pod Wrockiem i scholować jej nie mogę jakoś
lila poczekaj jeszcze troche to ktos Ci ja zapitoli i nie bedzie cholowania
zakon...nie ma takiej opcjipilnowana jest stoj w domu w garażu a jakby ktoś ja pintolnął to nie chciałabym być potem w jego skórze
scolls..jak do sprzedania? Nic nie do sprzedania to moja perełka jest
zakon..o ***ajakby się coś stało to na bank by się zakręciła łezka ale na pewno nie mnie
no Lila uwazaj bo ostatnio czytalem ze polscy "fachowcy" to potrafia tak zrobic ze koparka albo nawet walec znika w UK a potem nagle materializuje sie na ukrainie
"zmikały" sprzety z budowy autostrady a "pojawiały" sie z orginalnymi dokumentami za wschodnia granica
scolls..ona stoi u mnie w domu pod Wrockiem i lepiej dla wszystkich jakby tam stała jak pojadę za miesiąc bo się źle może dziać
jocia gram na jedna dyszke od wrzesnia pare razy wpadlo 7/10 i powinna w tym roku wypasc ale nie podam jej na forum a gram na nia 2 razy dziennie
scolls...z tego co wiem to wczoraj jeszcze stałai lepiej niech tak zostanie
pora juz chyba
Lila...
Lila i niech tak zostanie zreszta nie ma co wywolywac wulka z lasuale bmw lakomy kasek dla polskich rabusiow
lila
jocia choci o to ze jak za duzo podajesz to tym samym ludzie zaczynaja grac a TS nie da dla np 100 osob 10/10
jocia choci o to ze jak za duzo podajesz to tym samym ludzie zaczynaja grac a TS nie da dla np 100 osob 10/10
Lila...ja chodziłem miesiąc temu po scianach jak z kolegą więc na razie dzięki
profesorze...więc takie chodzonko mnie chyba dzisiaj czekaja ***ole By mi ktoś teraz jakis krupnik podstawił pod nos to chyba by był zabity
scolls jeśli naprawdę jesteś w Londynie, to coraz więcej tam mieszkających Polaków bawią się w oszustwa z naiwniakami z Polski, takich szukają tu w Polsce, proceder wygląda tak:
-dają ogłoszenie na allegro z korzystnymi cenami i super marki, np. Tiguan za 25 000 zł
-jak ktoś zgłosi się do nich, to tłumaczą, że kupili w Polsce ale teraz im w anglii niepotrzebny, bo nieprzydatny przy ich lewostronnym ruchu, podają się najczęściej za lekarzy, nawet oferują, że pokrywaję transport firmy, która ma przywieźć do Polski
-podają następnie adres firmy transportowej w Anglii, z którą to ma się skontaktować
- ale jak napiszesz, żeby sami przywieźli i ty pokryjesz tu w Polsce im koszty przywozu to przerywają korespondencję i nigdy sami nie przywiozą
- czy oni naprawdę uważają tu w pPolsce Polaków za idiotów ?
-dają ogłoszenie na allegro z korzystnymi cenami i super marki, np. Tiguan za 25 000 zł
-jak ktoś zgłosi się do nich, to tłumaczą, że kupili w Polsce ale teraz im w anglii niepotrzebny, bo nieprzydatny przy ich lewostronnym ruchu, podają się najczęściej za lekarzy, nawet oferują, że pokrywaję transport firmy, która ma przywieźć do Polski
-podają następnie adres firmy transportowej w Anglii, z którą to ma się skontaktować
- ale jak napiszesz, żeby sami przywieźli i ty pokryjesz tu w Polsce im koszty przywozu to przerywają korespondencję i nigdy sami nie przywiozą
- czy oni naprawdę uważają tu w pPolsce Polaków za idiotów ?
Lila...ja tez juz nie pije dziś2wczoraj nachlałem się whyskyi wystarczy
zakon...dobranoc