Wpisy 944 878 – 944 977
20 maja 2012 20:47 → 20 maja 2012 21:21, 100 wpisów
HARTGE...no wiesz wariat motor ...wez olej albo szkło i smaruja na ulicy ..motor bedzie spadnie do rowuu
---------------------------
---------------------------
Lila dlugo jezdzisz??bo ja to nawet prawka no motor nie mam całe zycie na 4 kołkach
Krzysio to prawda nawet kamień niech leży i dostanie się pod koło leżysz
Lila.. .
scolls ja też nie mam na moto prawka sam sie dziwię jak ona zrobiła
mysle ze kobiety mimo wszystko jezdza bezpieczniej,mniej maja powaznych wypadkow za to drobnych stluczek hohohoho
Niech szlag trafi te KRUPNIKI i inne wynalazki.co za menda mnie namówiła wczoraj do picia
Damianos...no widziszja robiłam na auto,później na motor i auto do 3.5 tonyna traktor też mam o kuźwa sama się do siebie śmieję
scolls....jej kilka razy mi się zdarzyło ale odczekałam,nie byłam jakas potrzepana
Damian..ja się sama siebie dzisiaj boję pies się ze mnie śmieje normalnie szok
Damian...***a jak ja Tobie wpieprze to na dupie przez miesiąc nie usiądziesz
Lila aż pies Cię nie poznaje warczy ma Ciebie rozumiem że na mnie ale że na Ciebie to jestem w szoku
scolls...widzisz jaka ja zamotana?telefonu nie miałam ze sobą a po powrocie nawet go nie włączyłamZaraz luknę
Damian..on na liluchnę nigdy nie warknie bo jak warknie to mam w garażu łopatęale jak mnie dzisiaj po imprezce zobaczył to parskał hmmmmm....zresztą co tam dużo gadać lipa jak c***
Damian...to się nie droczja oddychać zapominam a Ty nie wiem co ode mła chcesz
Damian....niewyraźnie to ja o 6 rano wyglądałam,teraz looozikale oważnie jak wracałam do domu to oczy miałam szkliste i czułam bekę ,jak by mnie zatrzymali to koniec.Musiałabym negocjować
Damian...liluchna nie była nigdy w pace i nie będzie a negocjować też potrafi o kuźwa
hahahahah no tak sie mowi....na niegrzeczne dziewczynki takie jak TY
Oj Lila ja mysle ze sama rozmowa to pana policjanta bys nie przekonała