Wpisy 944 421 – 944 520
20 maja 2012 16:43 → 20 maja 2012 17:36, 100 wpisów
sławek
jak takie u mnie będą, to nie bedę drapek kupował-ja drapkę oglądam 5x nim ją kupię
jak takie u mnie będą, to nie bedę drapek kupował-ja drapkę oglądam 5x nim ją kupię
majwoj
na razie nie mam, od kilku los.nawet 1 liczba z tego zestawu nie wpadła to leci dalej , będę się posiłkował chybikiem
na razie nie mam, od kilku los.nawet 1 liczba z tego zestawu nie wpadła to leci dalej , będę się posiłkował chybikiem
sławek
najbardziej oglądam krzyżówkę i daje to efekty, ale dziś się pomyliłem- bo oglądalęm tylko 2x
najbardziej oglądam krzyżówkę i daje to efekty, ale dziś się pomyliłem- bo oglądalęm tylko 2x
gg36 dzis wejda liczby z losowania numer6523 rano poslalem liczby z 6522 i mialem 5/7 raz 5/10 i dwa razy 4/10
czasem sie sprawdza czasem nie podobne losowanie trzeba znalesc i potem kombinowac zmieniac i zostawiac takie tam
próbowaliście kiedys taka zdrapke przewietlic? da sie czy nie?
jeśli na możliwość sprawdzenia jakie zdrapki wygrywają najczęściej
jocia
krzyżówkę tak oglądam- nie może być w niej za dużo słów z literą A, tyle mogę z doświadczenia powiedzieć że 20zł w krzyż. najczęściej mi trafia się w przedziale 020-040 i 070-090 i prawie zawsze kupuję drapkę nr. 011 i 013
krzyżówkę tak oglądam- nie może być w niej za dużo słów z literą A, tyle mogę z doświadczenia powiedzieć że 20zł w krzyż. najczęściej mi trafia się w przedziale 020-040 i 070-090 i prawie zawsze kupuję drapkę nr. 011 i 013
gg36 zawsze bo by mnie szlag trafil gdybym nie wyslal a wygral na profilu...ale jeszcze pare innych tak z reguly za okolo 20 zeta na losowanie
jocia, to nie jest reguła, ale w tym tyg. 3x20zł w krzyż. na nr. 011,021, 072
ile panowie wydajecie dziennie na gre? ja ok 7,5
jocia dziś wziąłem nr 079 i pusta, a z tej paczki 021-20zł, 054-10zł i jest jeszcze jedno 20zł gwarantowane ale nie wiem kuźwa gdzie
gg36 pale i to 2 paczki dziennie ,a nie pije bo nie mam na watrobe do przeszczepu
jocia
i w sumie kupuję szczególnie krzyż. u zaufanych kolektorów, którzy powiedzą mi czy w tej paczce co mają było 20zł(max. gwarantowana wygrana w paczce), w innych np. marketowych budach rzadko; bo trzeba pamiętać że na 100drapek tylko 24-25 pełnych i tylko 2x20zł w paczce
i w sumie kupuję szczególnie krzyż. u zaufanych kolektorów, którzy powiedzą mi czy w tej paczce co mają było 20zł(max. gwarantowana wygrana w paczce), w innych np. marketowych budach rzadko; bo trzeba pamiętać że na 100drapek tylko 24-25 pełnych i tylko 2x20zł w paczce
ale ja juz napie*****
Lila ...zapomniałas o mnie
Lila...
no
no
Chelsea wygrała
a jesli chodzi o MM to dno
a jesli chodzi o MM to dno
Lila nie miałem kluczy i wróciłem z powrotem uprzednio całując klamkę