Wpisy 944 346 – 944 445
20 maja 2012 16:14 → 20 maja 2012 16:54, 100 wpisów
Póki nie ma tu naciągaczy...akwizytorów to jest Spokój
zawsze sama typuję
wieś katowice należała do ksiecia miechowickiego cyli do Miechowic
wieś katowice należała do ksiecia miechowickiego cyli do Miechowic
jocia....a ty z jakiej wioski piszesz???
dzis wpadnie 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
nie, nie z wioski z duzega miasta , a miechowice, sa teraz dzielnica miasta
miechowice...dzielnica jakiego miasta
gg36
mijający tydzień był w drapkach dobry, max wygrana 20zł, ale kilka razy, wczoraj na czysto ok.30zł, dziś krzyż. 0zł i a/d 1zł
gg36...
to ty taki zdrapman jestes???
to ty taki zdrapman jestes???
jocia...
to jest różnica. Bytom to nie Katowice
to jest różnica. Bytom to nie Katowice
u mnie w kolekturze ktos zdrapał głowna 15 tys chyba....ponoc juz nie ma tej zdrapki
majwoj
ja się do budy już nie ruszam, 5/5 swoje- reszta z chybika i może sie posypią
ja się do budy już nie ruszam, 5/5 swoje- reszta z chybika i może sie posypią
powiedz ile ty kupujesz tych zdrapek naraz ? ja piec kazda inna i jakos zawsze d... albo tyle samo wydrapuje
jocia....
gg36....
w kolekturze pracujesz ?
w kolekturze pracujesz ?
bo duzo wiesz o zdrapkach i takich tam ....
jocia....może nawet widze Cie z balkonu
slawek...
AHA. to wszystko wyjaśnia...
AHA. to wszystko wyjaśnia...
sławek
wczoraj kupiłem keno z cht i krzyżowkę, w keno 2zł, w krzyż 20zł; wymieniłem krzyżówkę na inną i keno na swoje liczby i miałem 10zł w krzyż. i 6zł w keno, i jeszcze później w pączku 10zł
wczoraj kupiłem keno z cht i krzyżowkę, w keno 2zł, w krzyż 20zł; wymieniłem krzyżówkę na inną i keno na swoje liczby i miałem 10zł w krzyż. i 6zł w keno, i jeszcze później w pączku 10zł
Superjednostka - centrum KTCE
mam dobry widok...aż Zabrze widze
ja bym nie mogł pracowac w kolekt. bo bym bez wypłaty chodzil
dzis już musi wpaść 37 bo mam na kuponiku CHT
kriss22221 ja jak wygram to otworze w Ustroniu tak z prawdziwego zdarzenia z maszynami do zdrapek
sławek
nie kupuję dużo, poprostu u jolki mam możliwość sprawdzenia co już padło- bo tam dużo osób drapie na miejscu i wypłaca do razu, a wczorajsze wygrane nie u jolki tylko w markecie;
nie kupuję dużo, poprostu u jolki mam możliwość sprawdzenia co już padło- bo tam dużo osób drapie na miejscu i wypłaca do razu, a wczorajsze wygrane nie u jolki tylko w markecie;
slawek...
Ale masz wizje
Co ty
Ale masz wizje
Co ty
hartge...
dobra rąbanka
dobra rąbanka
kriss
taka jolka co budę u mnie prowadzi, nie gra wcale, ale przy rozdzieraniu paczki losów rozdarł jej się 1 zodiak- zdrapała go i 50zł jej wpadło- to jest fart
taka jolka co budę u mnie prowadzi, nie gra wcale, ale przy rozdzieraniu paczki losów rozdarł jej się 1 zodiak- zdrapała go i 50zł jej wpadło- to jest fart
maszyna do zdrapek....(p.Małgosia ) w mojej kolekturze. hehehe
gg36...
no to Jolcia miała szczęscie...A nie złapała bakcyla by zdrapywac dalej ?
no to Jolcia miała szczęscie...A nie złapała bakcyla by zdrapywac dalej ?
sławek...
misto może i małe....ale twoje mniejsze,nawet go nie widac
misto może i małe....ale twoje mniejsze,nawet go nie widac
nie wiecie gdzie padła wygrana w Multi 10/10 ??? Ktos zgarnoł mi mój bonusik
majwoj
wysyłam je dalej i jeden swój i będę brał 4mini z cht na 2-3 los
koleżanka trafiła na swoje wczoraj 4/5 - ale gra na każde mini za 30zł
wysyłam je dalej i jeden swój i będę brał 4mini z cht na 2-3 los
koleżanka trafiła na swoje wczoraj 4/5 - ale gra na każde mini za 30zł
gdybym to ja trafił to bym wiedział
gg36 masz zdrapki w maszynie wrzucasz bilon o odpowiedniej wartosci i wybierasz zdrapke jaka chcesz.Fajny gadzet
sławek
jak takie u mnie będą, to nie bedę drapek kupował-ja drapkę oglądam 5x nim ją kupię
jak takie u mnie będą, to nie bedę drapek kupował-ja drapkę oglądam 5x nim ją kupię
majwoj
na razie nie mam, od kilku los.nawet 1 liczba z tego zestawu nie wpadła to leci dalej , będę się posiłkował chybikiem
na razie nie mam, od kilku los.nawet 1 liczba z tego zestawu nie wpadła to leci dalej , będę się posiłkował chybikiem
sławek
najbardziej oglądam krzyżówkę i daje to efekty, ale dziś się pomyliłem- bo oglądalęm tylko 2x
najbardziej oglądam krzyżówkę i daje to efekty, ale dziś się pomyliłem- bo oglądalęm tylko 2x
gg36 dzis wejda liczby z losowania numer6523 rano poslalem liczby z 6522 i mialem 5/7 raz 5/10 i dwa razy 4/10
czasem sie sprawdza czasem nie podobne losowanie trzeba znalesc i potem kombinowac zmieniac i zostawiac takie tam
próbowaliście kiedys taka zdrapke przewietlic? da sie czy nie?
jeśli na możliwość sprawdzenia jakie zdrapki wygrywają najczęściej