Wpisy 943 946 – 944 045
20 maja 2012 10:58 → 20 maja 2012 12:07, 100 wpisów
Ulexxa.. .
Nowy iPAD jest opisany w 5 numerze Komputer świat.. .
---------------------------------------------------
1 Wady.. .
Nie obsługuję stron www z technologią..... Flash.
2. Nie działa w szybkiej śieci ..LTE.. .
Nowy iPAD jest opisany w 5 numerze Komputer świat.. .
---------------------------------------------------
1 Wady.. .
Nie obsługuję stron www z technologią..... Flash.
2. Nie działa w szybkiej śieci ..LTE.. .
chodzi mi tez o jakosc..te 1200 eu. juz dawno mialam przeznaczone
na zakup dobrego sprzetu..tylko nie bylam pewna czy szef mi
zaplaci..te nadgodziny..ale zaplacil..po krotkiej ale..
skutecznej..awanturze..
na zakup dobrego sprzetu..tylko nie bylam pewna czy szef mi
zaplaci..te nadgodziny..ale zaplacil..po krotkiej ale..
skutecznej..awanturze..
Hartge.. .
Cytat z Komputer świat.. .
" Takiego obrotu spraw nikt śie nie spodziewał- iPada 3 nie będzię! "
Cytat z Komputer świat.. .
" Takiego obrotu spraw nikt śie nie spodziewał- iPada 3 nie będzię! "
Hartgie..wczoraj przez niedlugi czas mialam to w reku u moich
znajomych..oczywiscie internet ze dzialal..no powiem Ci ze
hmm..swietne urzadzenie..tzn. ciekawe..jak zeszyt a tyle moze..
znajomych..oczywiscie internet ze dzialal..no powiem Ci ze
hmm..swietne urzadzenie..tzn. ciekawe..jak zeszyt a tyle moze..
Co jest w środku tej machiny.. .
>>> Dwurdzeniowy procesor A 5X ze ze zintegrowanym czterordzeniowym układem graficznym Power VR
>>> Dwurdzeniowy procesor A 5X ze ze zintegrowanym czterordzeniowym układem graficznym Power VR
Ulexxa w euro rtv agd w Pl on kosztuje 3400 więc ceny są dośc zróżnicowane
Wen....i to jest wlasnie moj problem
techniczny..tzn.zielona jestem..
techniczny..tzn.zielona jestem..
Ulexxa.. .
Przeczytaj to...dokładnie.. .
'Urządzenie ma słaby akumulator, pozwala tylko na oglądanie filmów do ...2 godzin bez ładowania.. .
Przeczytaj to...dokładnie.. .
'Urządzenie ma słaby akumulator, pozwala tylko na oglądanie filmów do ...2 godzin bez ładowania.. .
Ulexxa a tak w ogóle to skąd oni to mają ? jakiś może abonament na tym siedzi?
właśnie ulexa , by cię nie władowali na abonament sieci komórkowej , bo jak to jest model z Wi-Fi + Cellular to na pewno mają umowę z siecią komórkową
ulexxa , zgadza się ale są tego dwa rodzaje z samym łączem Wi-Fi lub Wi-Fi + Cellular czyli jak nie masz zasięgu sieci ogólnodostępnej bezprzewodową to łączy się przez sieć komórkową
Ulexxa.. .
Mam przed sobą Gazetę z jego opisem i stwierdzam.. .
To urządzenie jest przystosowane do standardów amerykańskich, w USA działa doskonale, w Polsce nie warto go...KUPOWAĆ.. .
/W Polsce działa wolno, i brak jest pompcy technicznej/,
Mam przed sobą Gazetę z jego opisem i stwierdzam.. .
To urządzenie jest przystosowane do standardów amerykańskich, w USA działa doskonale, w Polsce nie warto go...KUPOWAĆ.. .
/W Polsce działa wolno, i brak jest pompcy technicznej/,
Ulexxa jeśli mają model Wi-Fi + Cellular to podejrzewam że musiała byś przepisać umowę na siebie a myślę że u operatora takie cudo też dostaniesz za taką cenę i będzie od razu na ciebie
To urządzenie ma pojemność 64 GB, ale dostępne jest tylko.... 57 GB.
ulexxa: bo jest wersja 4G lub bez 4G (z internetu korzystasz wtedy przez Wi-Fi).
Ja bym brał nawet bez 4G, a to dlatego że w komórce/smarfonie mam opcję udostępniania internetu przez WiFi. Czyli w komórce odpalam internet, a Tabletem się łączę z nim przez WiFi
generalnie jak będzie to urządzenie kanapowe dla Ciebie to bierz bez 4G. Natomiast jeśli będziesz korzystać na mieście, w parku, w autobusie, to bierz z 4G.
z wyglądu różnią się tym że z samym Wi-Fi tył ma cały biały a z Wi-Fi i 4g z tyłu u góry ma czarny pasek
a moze z innej beczki ,po co komu taki wypasiony sprzet skoro nigdy z tego nieskorzysta,i nie umie z tego korzystac/bez urazy ulexxa/,mozr wystarvczy kupic dobrej firmy sprzet z tym z czego bedzie sie korzystac,z własnego podwórka : kupiłem kino domowe onkio 7+1 wywaliłem 7 tysiecy a morał taki ze po godzinie ogladania filmu musiałem wyłaczyc kino bo wkoło mnie sie tyle działo a tłumaczenia niebyło słychac i film obejrzałem normalnie
Mi by wystarczyło 32 GB. To już kwestia czy ktoś patrzy na cenę czy nie. Jak kogoś w ogóle nie boli dopłacić to niech bierze max.
Pasko Witaj
no wlasnie..mam dylemat..znajomi chca sprzedac ipad 3 64 GB
za 800 eu. dzis musze dac odpowiedz..bo ponoc nie maja problemu ze sprzedaza..maja go tydzien..praktycznie jest nowy..
tak powiedzieli
no wlasnie..mam dylemat..znajomi chca sprzedac ipad 3 64 GB
za 800 eu. dzis musze dac odpowiedz..bo ponoc nie maja problemu ze sprzedaza..maja go tydzien..praktycznie jest nowy..
tak powiedzieli
Pasko.. .
Te urządzenie NIE DZIALA W POLSKIEJ ŚIECI LTE.. .
Te urządzenie NIE DZIALA W POLSKIEJ ŚIECI LTE.. .
jest jeszcze różnica, że wersja 4G ma GPS. Tak że wszystko kwestia czy się będzie używać na wolnym powietrzu czy raczej tylko w domu.
Wędrowca: no to będzie działać z 3G. Też wystarczy, a 4G może kiedyś będzie kompatybilne.
Z tego co wiem będzie używać LTE / HSDPA / 3G / UMTS / EDGE / GPRS ... w zależności do tego co jest dostępne.
Nie będzie 100 Mb/s, ale będzie 5 Mb/s i też się przyda jak ktoś potrzebuje
Ulexxa.. .
Pisałem Tobie, że w sklepie Komputronik mozesz go kupić za 2 900 Pln.. . Wybór należy do CIEBIE.. .
Pisałem Tobie, że w sklepie Komputronik mozesz go kupić za 2 900 Pln.. . Wybór należy do CIEBIE.. .
ulexa w salonie apple w polsce 64gb 4g kosztuje 3399 zł a model 32gb 4g kosztuje 2999 bez 4g modele 64gb 2899 a 32 gb 2499 zł
Jak ktoś korzysta ze strony multipasko.pl przy użyciu iPada to możecie napisać czy wszystko działa jak należy
Pasko..nie wiem tego..powiedzieli ze to jest najnowszy wynalazek..ale co i jak nie wiem..naprawde..dzis bede u nich to sie popytam jeszcze..mowili ze lepszych nie ma..ale skad moge
wiedziec..dlatego pytam tu bo wiem ze specjalistow jest tu wielu..za co bardzo dziekuje
wiedziec..dlatego pytam tu bo wiem ze specjalistow jest tu wielu..za co bardzo dziekuje
wędrowca w komputroniku to już chyba nie kupisz firma raczej upada i robią wyprzedasz
no bo od iPad 3 lepszego wynalazku faktycznie nie ma. Chociaż zwolennicy Androida mogą się kłócić nieco
ulexxa wejdź na stronkę i poczytaj
http://store.apple.com/pl/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select_ipad#tech-specs
http://store.apple.com/pl/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select_ipad#tech-specs
Pasko.. .
Maksymalna prędkość w śieci Wi-Fi ......19 785 kbps.. .
Maksymalna prędkość w śieci Wi-Fi ......19 785 kbps.. .
i jeszcze wazna UWAGA ,kupic w polsce bo gdyby cos to z gwarancja problem bedzie
dziwi mnie troszke..dlaczego chca go tak szybko..sprzedac?
po tygodniu..hmm
po tygodniu..hmm
Wędrowca: to mało? a poza tym skąd taka wartość? Wifi ma kilka standardów. Jak ma się router w standardzie N to powinno być sporo szybciej.
ulexxa: ktoś kupuje na abonament za 1 Euro w abonamencie i sprzedaje, bo stwierdza że mu nie trzeba.
Pasko , też tak podejrzewam tylko czy nie władują jej w abonament sieci komórkowej , bo to jest z kartą 4g
Takie pytanie mam - czy będą emotki - taczki ? tudzież rakieta, albo kosmita ?
tak jak u nas dawali do internetu netboki za 1 zł a abonament na 3 lata po 90 zeta
Robal.
Kogo Ty chcesz wysłać w kosmos??
Kogo Ty chcesz wysłać w kosmos??
AHa.
myślę że za 800 w sklepie kupisz a jak wybierzesz model z 32gb pamięci to jeszcze zaoszczędzisz
Kosmaty
Kosmatek..Jackwar..chyba macie racje..bo jak dotychczas..to nigdy nie
mialam szczescia kupic sprzetu(ogolnie) z prywatnych rak..
moze lepiej rzeczywiscie kupic ze sklepu..
mialam szczescia kupic sprzetu(ogolnie) z prywatnych rak..
moze lepiej rzeczywiscie kupic ze sklepu..
ulexxa i tak jak pisałem jesli wracasz to kup to na własnym podwórku
Bronson
ulexxa , to jest stronka niemieckiego sklepu apple
masz tam ceny , ten model kosztuje 799 euro , żadna łaska za 800
masz tam ceny , ten model kosztuje 799 euro , żadna łaska za 800
Kosmatek chyba masz racje....tyle ze moja wada
to..miekkosc..juz to widze jak mi beda wciskac..to "cudo"
ponoc..
to..miekkosc..juz to widze jak mi beda wciskac..to "cudo"
ponoc..
Ulexxa.. .
Jeśli kupisz to cudo w Polsce, to dostaniesz gwarancję na 1 rok.. .
Jeśli kupisz to cudo w Polsce, to dostaniesz gwarancję na 1 rok.. .