Wpisy 943 246 – 943 345
19 maja 2012 19:48 → 19 maja 2012 20:33, 100 wpisów
nie znam kazika
no tak masz racje, ale ja pisze tylko, że dał szczegółpopis jak do tego doszed krok po kroku i dp niego szacunek bo trafił 10/10 na stare
jacek74...
a co puszczałes na dzis?
a co puszczałes na dzis?
Jacek 74 >>> ta wygrana to jeszcze obróci się przeciwko Tobie ( za wklejki na forum).
Dziś jest "cacy" ale potem zaczną się docinki.
Ludziska!!!
Opanujcie się.
Wygrał to wygrał - jego szczęście.
Grajcie sobie po 3/3 ze stawkami po 1000 to zobaczycie jak jest fajnie.
A jak się boicie tak grać to zapraszam na forum do pewnego tematu - tam TS daje 100.000zł na rozkęcenie biznesu
Dziś jest "cacy" ale potem zaczną się docinki.
Ludziska!!!
Opanujcie się.
Wygrał to wygrał - jego szczęście.
Grajcie sobie po 3/3 ze stawkami po 1000 to zobaczycie jak jest fajnie.
A jak się boicie tak grać to zapraszam na forum do pewnego tematu - tam TS daje 100.000zł na rozkęcenie biznesu
jacke74...
na wieczorne losowanko cos puszczałes?
na wieczorne losowanko cos puszczałes?
Ktoza
Dał szczegółowy opis ale jak sam przyznał to był tylko przypadek . Tak samo jak u mnie : wysyłałem kupony około 21:15 i miałem przygotowane takie liczby 1,15,23,40,60,80 i nawet nie wiem dlaczego ale w ostatniej chwili zamiast 15 postawiłem 79
Dał szczegółowy opis ale jak sam przyznał to był tylko przypadek . Tak samo jak u mnie : wysyłałem kupony około 21:15 i miałem przygotowane takie liczby 1,15,23,40,60,80 i nawet nie wiem dlaczego ale w ostatniej chwili zamiast 15 postawiłem 79
Jacek
za to - że bez ściemy i fiku miku -
942735. Jacek 74 2012-05-19 (11:54)
to przypadek i dużo szczęścia!
za to - że bez ściemy i fiku miku -
942735. Jacek 74 2012-05-19 (11:54)
to przypadek i dużo szczęścia!
mało kogo stac na granie stawkami X 1000
na wieczorne losowanie to samo co o 14 : 10,11,15,23,25,29,38,60,61,72
Metoda doboru liczb ta sama co wczoraj, chociaż wiem, że to prawie niemożliwe żeby weszło dzisiaj coś więcej.
Więcej przy tej stawce to conajmniej 7/10
Metoda doboru liczb ta sama co wczoraj, chociaż wiem, że to prawie niemożliwe żeby weszło dzisiaj coś więcej.
Więcej przy tej stawce to conajmniej 7/10
Jacek 74..Wielkie brawa..
http://www.youtube.com/watch?v=hSTivVclQQ0&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=hSTivVclQQ0&feature=fvst
kiedyś widziałam gozdka co codziennie grał za 200 złoty i co wy na to
jacek74....
a jaka stawka na wieczor zagrałes?
a jaka stawka na wieczor zagrałes?
kriss
wirtualnie
t a m możesz wywalić nawet sto tysia - gdyby co nie będzie bolało, a jakby i gdyby, to także - nie ucieszy
wirtualnie
t a m możesz wywalić nawet sto tysia - gdyby co nie będzie bolało, a jakby i gdyby, to także - nie ucieszy
Ulexxa.. .
Robal 36
Bo tak jest (przypadek i dużo szczęscia). Dlatego śmieszą mnie cudowne metody i programy, które pozwalają na uzyskiwanie stałych dochodów i wysokich wygranych (chociaż sam się na nie kilka razy skusiłem). Jak ja bym miał patent na wygrane to na pewno bym go nie sprzedawał a co najwyżej udostępniał za darmo.
Bo tak jest (przypadek i dużo szczęscia). Dlatego śmieszą mnie cudowne metody i programy, które pozwalają na uzyskiwanie stałych dochodów i wysokich wygranych (chociaż sam się na nie kilka razy skusiłem). Jak ja bym miał patent na wygrane to na pewno bym go nie sprzedawał a co najwyżej udostępniał za darmo.
jacek74....
nie bede soba jak nie zapytam....a wypłaciłes czy na konto?
nie bede soba jak nie zapytam....a wypłaciłes czy na konto?
Kriss parę dni jeszcze poszaleję wieczorem za 250 i mini na chybił system 10
Trisetum.. .
chciałbym dotknac takiej gotówki przed wplata na konto ot takie marzenie hazardzisty gdybym ja wygrał
Jacku, nie obraź siem napisałeś że Kazik T to przypadek, ale na jego bazie powstało kilka systemów, czyli jest tylko skromny i dlatego szacunek dla niego
Jacek-te numery wczorajsze to rzeczywiście 18 padają 18.01,18.04 i 18.05 było 6/6
jacek74...dzis tez mogłes odebrac
dziwne...zawsze 18ego prawie.
Jacek
My chyba kiedyś "rozmawialiśmy" na czacie, prawda ? w każdym razie tak mi się wydaje... tak - masz rację, to pitu piyu z tymi wszystkimi cudownymi systemami
My chyba kiedyś "rozmawialiśmy" na czacie, prawda ? w każdym razie tak mi się wydaje... tak - masz rację, to pitu piyu z tymi wszystkimi cudownymi systemami
ja wygrałem 21 kwietnia 6/6 moze tez puszcze 21 maja
ale to nie moze byc tak banalne i powtarzalne
Ktoza
Kazik T sam tak napisał. Nie ma żadnej metody na wygranie. Dla mnie najlepszą jest obserwacja map
Kazik T sam tak napisał. Nie ma żadnej metody na wygranie. Dla mnie najlepszą jest obserwacja map
trzeba by zaryzykować
obserwacja map ? że co ? - następstwa ? która po której ?
nie wiem, nie wiem, ale - poowoooo
nie wiem, nie wiem, ale - poowoooo
opserwacj a też jest metodą, a kto wie czy nie najlepszą...
jednak nikt wyczynu Kazika nie powtórzył. Pszynajmniej na razie
jednak nikt wyczynu Kazika nie powtórzył. Pszynajmniej na razie
jestem teraz u znajomych..rosyjskich-niemcow..ale sa super
nigdy mnie nie zawiedli..maja do sprzedania iPad 3 wielkosci
zeszytu..z tylu pisze 64GB i jest tam czarne jablko..chca za niego 800 eu. czy moze mi ktos doradzic i powiedziec cos o tym
mam to pierwszy raz w reku..i nie chcialabym popelnic jakiejs gafy..
nigdy mnie nie zawiedli..maja do sprzedania iPad 3 wielkosci
zeszytu..z tylu pisze 64GB i jest tam czarne jablko..chca za niego 800 eu. czy moze mi ktos doradzic i powiedziec cos o tym
mam to pierwszy raz w reku..i nie chcialabym popelnic jakiejs gafy..
kriss
czasami tak gram i udało mi się też trafić tą metodą 5/5 (tylko wtedy jeżeli dobrze pamiętam to brałem np. losowane nr 1200, 1300 i wspólne liczby z tych losowań obstawiałem w losowaniu 1400
czasami tak gram i udało mi się też trafić tą metodą 5/5 (tylko wtedy jeżeli dobrze pamiętam to brałem np. losowane nr 1200, 1300 i wspólne liczby z tych losowań obstawiałem w losowaniu 1400
ulexa zobacz tutaj cos z tego mzoe masz w reku
http://www.euro.com.pl/search/ipad-i-tablety-multimedialne.bhtml?keyword=ipad%20new&searchType=tag&gclid=CMe0yb_4jLACFQpd3wodXjcusA
http://www.euro.com.pl/search/ipad-i-tablety-multimedialne.bhtml?keyword=ipad%20new&searchType=tag&gclid=CMe0yb_4jLACFQpd3wodXjcusA
Ktoza!
no pewnie! ja nie podważam wyczynu Kazika, bo u mnie kasę zrobiła stawka , bo trafić 6/6 to nie jest taki wielki wyczyn. Gdybym obstawił za stawkę x 1 to nikt by pewnie tego nie zauważył.
no pewnie! ja nie podważam wyczynu Kazika, bo u mnie kasę zrobiła stawka , bo trafić 6/6 to nie jest taki wielki wyczyn. Gdybym obstawił za stawkę x 1 to nikt by pewnie tego nie zauważył.
jacek74....
tez to moze byc jakis sposób
tez to moze byc jakis sposób
ale też jest sztuką wybranie 6/6 z 20 liczb wylosowanych miesiąc temu
Hartgie..nie wiem..nie znam sie natym..dlatego pytam..
dziwnie jest mi go trzymac w reku..bo sie przyzwyczailam do kompa..
dziwnie jest mi go trzymac w reku..bo sie przyzwyczailam do kompa..
jacek74....
jak grasz takimi stawkami. Obliczyłes kiedys ile jestes do przodu a ile w plecy ?
jak grasz takimi stawkami. Obliczyłes kiedys ile jestes do przodu a ile w plecy ?
Hartgie..wlasnie..800 eu. to duzo..ale chcialabym wiedziec cos wiecej..bo bardzo chca mi go wcisnac..
ulexxa utarguj 100
ulexxa utarguj 100
Jcek 74
Gdybym obstawił za stawkę x 1 to nikt by pewnie tego nie zauważył.
gdybyś napisał i wskanił - by zauważono, mniej zdecydowanie, ale zauważono
Gdybym obstawił za stawkę x 1 to nikt by pewnie tego nie zauważył.
gdybyś napisał i wskanił - by zauważono, mniej zdecydowanie, ale zauważono
Hartgie..tak..i reka wszystko zamykasz i ojej..nie wiem sama..
podoba mi sie ale cena chyba za duza jak myslisz?
jest prawie nowy..maja go tydzien..hmm
podoba mi sie ale cena chyba za duza jak myslisz?
jest prawie nowy..maja go tydzien..hmm
Ulexxa.. .
Nie kupuj, za drogo w Niemczech.. . W Polsce na promocji możesz kupić za....1 500 pln.. .
Nie kupuj, za drogo w Niemczech.. . W Polsce na promocji możesz kupić za....1 500 pln.. .
Ulexxa tablet fajna rzecz wszędzie można zabrac taki przenośny komputerek tyle że drogi
kriss
nigy nie liczyłem ale po dzisiejszej wygranej jestem na pewno sporo na plusie.
Zarabiam dość spore pieniądze i na multi mogę przeznaczyć w skali miesiąca około 2000-2500. A ile wydaję nie liczę, napewno nie odbija się to znacząco na rodzinnym budżecie.Nie gram codziennie ale jak mam czas i spokojnie dobiorę liczby to z regułu puszczam za 100 zł i wzwyż
nigy nie liczyłem ale po dzisiejszej wygranej jestem na pewno sporo na plusie.
Zarabiam dość spore pieniądze i na multi mogę przeznaczyć w skali miesiąca około 2000-2500. A ile wydaję nie liczę, napewno nie odbija się to znacząco na rodzinnym budżecie.Nie gram codziennie ale jak mam czas i spokojnie dobiorę liczby to z regułu puszczam za 100 zł i wzwyż
jacek74....Szacunek. Tak dalej.
racja, Polska to tania dla Niemców. Nawet do fryzjera przyjeżdzają, bo u nich za drogo
Jacku to nic pisałam, że gozdek grał codziennie po 200 złoty w Multi i chyba wychodził na tym nieźle bo grał ze 2 lata Tera nie wiem....
Jacku to nic pisałam, że gozdek grał codziennie po 200 złoty w Multi i chyba wychodził na tym nieźle bo grał ze 2 lata Tera nie wiem....
Ulexxa.. .
ipadnews.pl/tag/ipad-ceny
ipadnews.pl/tag/ipad-ceny
Hartgie to tak samo wyglada..
http://www.lapado.de/a-100553/?ReferrerID=12
http://www.lapado.de/a-100553/?ReferrerID=12
Trzeba przyznać, że w multimulti kasę robi stawka. Pod koniec zeszłego roku grałem na 3 skreślenia i na około 50 losowań trafiłem 4 razy 3/3. grałem za minimum 100 zł
Policzmy (przyjmując 100 zł): wydałem 5000, wygrałem 8640 ,czyli do przodu około 4000 (było trochę 2/3).
Gdybym grał za 1000 to do przodu byłoby 40000.
Tyle że to już za duże ryzyko
Policzmy (przyjmując 100 zł): wydałem 5000, wygrałem 8640 ,czyli do przodu około 4000 (było trochę 2/3).
Gdybym grał za 1000 to do przodu byłoby 40000.
Tyle że to już za duże ryzyko
Ulexxa ja mogę tylko powiedziec że dla mnie drogi nie wiem jak dla Ciebie ale że tak powiem zabawka fajna
Hartgie..nie wiem..dlatego was pytam..nie jestem obeznana w kompowych sprawach
juz nie raz wcisneli mi w sklepach..kit..mowiac ojej ale to jest super....a tym bardziej prywatnie..chociaz znajomi..ale 800 tez mi sie wydaje duzo..
jacek74....i cos w tym jest. granie stawkami. zwał jak zwał to jakis SYSTEM
Robalku zargeałem na 8skreśleń i na 10 skreślen:boję się przegrać:
Wszystkim życzę wysokich wygranych a sam idę opijać dzisiejszy dzionek pełen wrażeń
nie wiem co robic..bo zastanawia mnie dlaczego po tygodniu..
chca go juz sprzedac?..
chca go juz sprzedac?..
Ulexxa teraz nadarza się jeszcze pytanie czemu sprzedają czyżby znudził się?
ulexxa.....
Niemcy chca zarobic na polakach nawet jesli sa tylko Rosyjskimi Niemcami
Niemcy chca zarobic na polakach nawet jesli sa tylko Rosyjskimi Niemcami
ulexxa...
odpuśc sobie kupno tego szajsu....za pare tyg pojawi sie cos lpszego i tanszego
odpuśc sobie kupno tego szajsu....za pare tyg pojawi sie cos lpszego i tanszego