Wpisy 943 202 – 943 301
19 maja 2012 19:22 → 19 maja 2012 20:09, 100 wpisów
tak, tak....a Rembiszewskiego myszy zjadły......uuuupss to nie ta bajka chyba
dobra znikam... teraz oglodam filmy ..The Avengers (2012)...i poowwoo
jacek74 ... ciekawe ile wygrał dzis
---------
Jacek.. .
jacek74.... wtopiłem...jak i ty
746417. tyg 2012-02-09 (22:57)
Cześć naiwniaki ile już w topiliście pieniędzy jest jakaś osoba na czacie która wygrała chociaż 50 tys. Lotto to oszustwo zobaczcie jak jest losowanie i jak kulki wrzucą do maszyny są przez chwile nieruchome mają druciki przyczepione -ślepy by zobaczył .Dymają was z kasy... ...
itd itd
hi hi hi
Cześć naiwniaki ile już w topiliście pieniędzy jest jakaś osoba na czacie która wygrała chociaż 50 tys. Lotto to oszustwo zobaczcie jak jest losowanie i jak kulki wrzucą do maszyny są przez chwile nieruchome mają druciki przyczepione -ślepy by zobaczył .Dymają was z kasy... ...
itd itd
hi hi hi
robal36...
jacek wygrał 52 tys
jacek wygrał 52 tys
robal pamietam ten wpis to jakiś chłopak chyba z godzine tutaj wypociny wtedy pisał
Robal.. .
Robal 36: Ja uważam i nie tylko dlatego, że dzisiaj wygrałem, że multimulti jest jedyną grą w której przy odrobinie szczęścia można być na plusie.
trisetum...no masz troche filmy trailera
------
http://www.youtube.com/watch?v=alHm9EhCPa4&feature=related
------
i powoo
------
http://www.youtube.com/watch?v=alHm9EhCPa4&feature=related
------
i powoo
krzysio,cały ten film już widziałem na kinomaniaku ale głos zryty obraz nawet taki se,myslałem że gdzie jest jakaś fajna wersja
Kathy.. .
takie wygrane mobilizują, ale to jescze nie som najwyższe wygrane
Kazik wygrał już kiedy 1000000 złoty i też skanował (szpanował)
Kazik wygrał już kiedy 1000000 złoty i też skanował (szpanował)
kriss22221
tak - wiem
wędruś
Jacek 74 - ok
może i tak, ale trzeba chyba pamiętać o kilku warunkach ...
primo - na ile skreśleń c o ś teraz szarpłeś ?
deki
oczywizda
tak - wiem
wędruś
Jacek 74 - ok
może i tak, ale trzeba chyba pamiętać o kilku warunkach ...
primo - na ile skreśleń c o ś teraz szarpłeś ?
deki
oczywizda
Ktoza! Tu nie chodzi o szpanowanie tylko o to, żeby pokazać że można jednak coś wygrać i te wszystkie teorie spiskowe chyba są niesłuszne.
co za kazik ???
ulexxa
ktos juz piwkuje? drinkuje? ja zaczynam...
tylko ja osobiście uważam, że nie warto grać na 10 liczb (chociaż dzisiaj się skusiłem). Bo trafienie 8/10 i 6/6 jest prawie tak samo prawdopodobne a kasa zdecydowanie rózna
nie znam kazika
no tak masz racje, ale ja pisze tylko, że dał szczegółpopis jak do tego doszed krok po kroku i dp niego szacunek bo trafił 10/10 na stare
jacek74...
a co puszczałes na dzis?
a co puszczałes na dzis?
Jacek 74 >>> ta wygrana to jeszcze obróci się przeciwko Tobie ( za wklejki na forum).
Dziś jest "cacy" ale potem zaczną się docinki.
Ludziska!!!
Opanujcie się.
Wygrał to wygrał - jego szczęście.
Grajcie sobie po 3/3 ze stawkami po 1000 to zobaczycie jak jest fajnie.
A jak się boicie tak grać to zapraszam na forum do pewnego tematu - tam TS daje 100.000zł na rozkęcenie biznesu
Dziś jest "cacy" ale potem zaczną się docinki.
Ludziska!!!
Opanujcie się.
Wygrał to wygrał - jego szczęście.
Grajcie sobie po 3/3 ze stawkami po 1000 to zobaczycie jak jest fajnie.
A jak się boicie tak grać to zapraszam na forum do pewnego tematu - tam TS daje 100.000zł na rozkęcenie biznesu
jacke74...
na wieczorne losowanko cos puszczałes?
na wieczorne losowanko cos puszczałes?
Ktoza
Dał szczegółowy opis ale jak sam przyznał to był tylko przypadek . Tak samo jak u mnie : wysyłałem kupony około 21:15 i miałem przygotowane takie liczby 1,15,23,40,60,80 i nawet nie wiem dlaczego ale w ostatniej chwili zamiast 15 postawiłem 79
Dał szczegółowy opis ale jak sam przyznał to był tylko przypadek . Tak samo jak u mnie : wysyłałem kupony około 21:15 i miałem przygotowane takie liczby 1,15,23,40,60,80 i nawet nie wiem dlaczego ale w ostatniej chwili zamiast 15 postawiłem 79
Jacek
za to - że bez ściemy i fiku miku -
942735. Jacek 74 2012-05-19 (11:54)
to przypadek i dużo szczęścia!
za to - że bez ściemy i fiku miku -
942735. Jacek 74 2012-05-19 (11:54)
to przypadek i dużo szczęścia!
mało kogo stac na granie stawkami X 1000
na wieczorne losowanie to samo co o 14 : 10,11,15,23,25,29,38,60,61,72
Metoda doboru liczb ta sama co wczoraj, chociaż wiem, że to prawie niemożliwe żeby weszło dzisiaj coś więcej.
Więcej przy tej stawce to conajmniej 7/10
Metoda doboru liczb ta sama co wczoraj, chociaż wiem, że to prawie niemożliwe żeby weszło dzisiaj coś więcej.
Więcej przy tej stawce to conajmniej 7/10
Jacek 74..Wielkie brawa..
http://www.youtube.com/watch?v=hSTivVclQQ0&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=hSTivVclQQ0&feature=fvst
kiedyś widziałam gozdka co codziennie grał za 200 złoty i co wy na to
jacek74....
a jaka stawka na wieczor zagrałes?
a jaka stawka na wieczor zagrałes?
kriss
wirtualnie
t a m możesz wywalić nawet sto tysia - gdyby co nie będzie bolało, a jakby i gdyby, to także - nie ucieszy
wirtualnie
t a m możesz wywalić nawet sto tysia - gdyby co nie będzie bolało, a jakby i gdyby, to także - nie ucieszy
Ulexxa.. .
Robal 36
Bo tak jest (przypadek i dużo szczęscia). Dlatego śmieszą mnie cudowne metody i programy, które pozwalają na uzyskiwanie stałych dochodów i wysokich wygranych (chociaż sam się na nie kilka razy skusiłem). Jak ja bym miał patent na wygrane to na pewno bym go nie sprzedawał a co najwyżej udostępniał za darmo.
Bo tak jest (przypadek i dużo szczęscia). Dlatego śmieszą mnie cudowne metody i programy, które pozwalają na uzyskiwanie stałych dochodów i wysokich wygranych (chociaż sam się na nie kilka razy skusiłem). Jak ja bym miał patent na wygrane to na pewno bym go nie sprzedawał a co najwyżej udostępniał za darmo.
jacek74....
nie bede soba jak nie zapytam....a wypłaciłes czy na konto?
nie bede soba jak nie zapytam....a wypłaciłes czy na konto?
Kriss parę dni jeszcze poszaleję wieczorem za 250 i mini na chybił system 10
Trisetum.. .
chciałbym dotknac takiej gotówki przed wplata na konto ot takie marzenie hazardzisty gdybym ja wygrał
Jacku, nie obraź siem napisałeś że Kazik T to przypadek, ale na jego bazie powstało kilka systemów, czyli jest tylko skromny i dlatego szacunek dla niego
Jacek-te numery wczorajsze to rzeczywiście 18 padają 18.01,18.04 i 18.05 było 6/6
jacek74...dzis tez mogłes odebrac
dziwne...zawsze 18ego prawie.
Jacek
My chyba kiedyś "rozmawialiśmy" na czacie, prawda ? w każdym razie tak mi się wydaje... tak - masz rację, to pitu piyu z tymi wszystkimi cudownymi systemami
My chyba kiedyś "rozmawialiśmy" na czacie, prawda ? w każdym razie tak mi się wydaje... tak - masz rację, to pitu piyu z tymi wszystkimi cudownymi systemami
ja wygrałem 21 kwietnia 6/6 moze tez puszcze 21 maja
ale to nie moze byc tak banalne i powtarzalne
Ktoza
Kazik T sam tak napisał. Nie ma żadnej metody na wygranie. Dla mnie najlepszą jest obserwacja map
Kazik T sam tak napisał. Nie ma żadnej metody na wygranie. Dla mnie najlepszą jest obserwacja map
trzeba by zaryzykować
obserwacja map ? że co ? - następstwa ? która po której ?
nie wiem, nie wiem, ale - poowoooo
nie wiem, nie wiem, ale - poowoooo
opserwacj a też jest metodą, a kto wie czy nie najlepszą...
jednak nikt wyczynu Kazika nie powtórzył. Pszynajmniej na razie
jednak nikt wyczynu Kazika nie powtórzył. Pszynajmniej na razie
jestem teraz u znajomych..rosyjskich-niemcow..ale sa super
nigdy mnie nie zawiedli..maja do sprzedania iPad 3 wielkosci
zeszytu..z tylu pisze 64GB i jest tam czarne jablko..chca za niego 800 eu. czy moze mi ktos doradzic i powiedziec cos o tym
mam to pierwszy raz w reku..i nie chcialabym popelnic jakiejs gafy..
nigdy mnie nie zawiedli..maja do sprzedania iPad 3 wielkosci
zeszytu..z tylu pisze 64GB i jest tam czarne jablko..chca za niego 800 eu. czy moze mi ktos doradzic i powiedziec cos o tym
mam to pierwszy raz w reku..i nie chcialabym popelnic jakiejs gafy..
kriss
czasami tak gram i udało mi się też trafić tą metodą 5/5 (tylko wtedy jeżeli dobrze pamiętam to brałem np. losowane nr 1200, 1300 i wspólne liczby z tych losowań obstawiałem w losowaniu 1400
czasami tak gram i udało mi się też trafić tą metodą 5/5 (tylko wtedy jeżeli dobrze pamiętam to brałem np. losowane nr 1200, 1300 i wspólne liczby z tych losowań obstawiałem w losowaniu 1400
ulexa zobacz tutaj cos z tego mzoe masz w reku
http://www.euro.com.pl/search/ipad-i-tablety-multimedialne.bhtml?keyword=ipad%20new&searchType=tag&gclid=CMe0yb_4jLACFQpd3wodXjcusA
http://www.euro.com.pl/search/ipad-i-tablety-multimedialne.bhtml?keyword=ipad%20new&searchType=tag&gclid=CMe0yb_4jLACFQpd3wodXjcusA
Ktoza!
no pewnie! ja nie podważam wyczynu Kazika, bo u mnie kasę zrobiła stawka , bo trafić 6/6 to nie jest taki wielki wyczyn. Gdybym obstawił za stawkę x 1 to nikt by pewnie tego nie zauważył.
no pewnie! ja nie podważam wyczynu Kazika, bo u mnie kasę zrobiła stawka , bo trafić 6/6 to nie jest taki wielki wyczyn. Gdybym obstawił za stawkę x 1 to nikt by pewnie tego nie zauważył.
jacek74....
tez to moze byc jakis sposób
tez to moze byc jakis sposób
ale też jest sztuką wybranie 6/6 z 20 liczb wylosowanych miesiąc temu
Hartgie..nie wiem..nie znam sie natym..dlatego pytam..
dziwnie jest mi go trzymac w reku..bo sie przyzwyczailam do kompa..
dziwnie jest mi go trzymac w reku..bo sie przyzwyczailam do kompa..