Wpisy 9 418 – 9 519
3 stycznia 2008 15:20 → 4 stycznia 2008 21:44, 100 wpisów
...właśnie-udane dzieciństwo pewnie:) hahah -trzeba czasem pogrzebać nie tylko w statystykach, ale również w faktach z naszego życia -niestety to jak żyjemy teraz także bywa czasem wynikiem wcześniejszych doświadczeń. Ale wszystko da się naprawić...komuna pewnie nie wróci, ale wygrać można zawsze, nigdy nie jest za późno na wygraną:) Powodzenia
za komuny jak mój wujek trafił 6/6 w duzego,ale w życiu nie dostał tych pieniedzy,bo nr wylosowane w Tv byly inne od tych co niby wylosowali, to byla komuna!!!
Matycz--przyłaczam się do koalicji--też będę grać i próbować coś zwojować--wiele razy udzielałeś bardzo dobrych rad początkującym i nie tylko-należy zachować umiar i rozsądek aby nie szkodzić sobie ,rodzinie ani otoczeniu--szukać należy takich metod i prób aby znależć się na plusie-"hazardziści" chyba za póżno zajrzeli na tą stronkę--wskazana jest również konsekwencja i nie sądzę aby to było negatywne uzależnienie
Wobec tego bez większego "wychylania" róbmy swoje --a na Irlandię przyjdzie czas aby jedynie wypić z nimi chłodne piwko
Pozdrawiam i najlepszego.
Wobec tego bez większego "wychylania" róbmy swoje --a na Irlandię przyjdzie czas aby jedynie wypić z nimi chłodne piwko
Pozdrawiam i najlepszego.
Masz rację Multicorka -należy Ci się 10/10 niejako "z urzędu" jak Eeelllaaaa kiedyś napisała:) Najlepszego!
Tak trzymać MULTICWELU !!! Coraz wiecej pustych bezwartosciowych pseudo graczy zreszta typowaczy bo podejrzewam że tylko typowaczy zagląda na czat nie chce mi się juz czytać czasami !!!
Życie to nie bajka albo masz w życiu szczęscie albo całe zycie pecha Trzeba nauzyc sie cierpliwości w graniu alb zaprzestać i całe życie pover pracować !!
przykro że jest wielu graczy dla których multilotek oznacza już wściekłylotek.rozsądek+
cierpliwość+odrobina szczęścia=sukces.
tego życzę wszystkim graczom!
cierpliwość+odrobina szczęścia=sukces.
tego życzę wszystkim graczom!
MEGA GRAWER czyli po polsku
" RYLCU "
Po co piszesz w nieznanym Ci języku i jeszcze błędy ortograficzne robisz -jak byś był w drugiej klasie .
Power się pisze a nie pover .
Pozdrowienia dla " RYLCA "
Używaj polskiego pięknego języka zamiast " gównianego " OBCEGO.
" RYLCU "
Po co piszesz w nieznanym Ci języku i jeszcze błędy ortograficzne robisz -jak byś był w drugiej klasie .
Power się pisze a nie pover .
Pozdrowienia dla " RYLCA "
Używaj polskiego pięknego języka zamiast " gównianego " OBCEGO.
I jeszcze do RYLCA .
Z takim szpanem nic w gry losowe nie wygrasz .
Tutaj trzeba nie szpanować - a myśleć i mieć olej w głowie .
Zajmij się innymi sprawami - gdyż czytając Twój " slang " dziwno-językowy nikt nic nie rozumie .
To jak piszesz do poważnych ludzi -pisz po polsku.
Z takim szpanem nic w gry losowe nie wygrasz .
Tutaj trzeba nie szpanować - a myśleć i mieć olej w głowie .
Zajmij się innymi sprawami - gdyż czytając Twój " slang " dziwno-językowy nikt nic nie rozumie .
To jak piszesz do poważnych ludzi -pisz po polsku.
witam - ma ktos kopie stronki Pana Wojciecha Winieckiego o sieciach neuronowych ?
Widzę,że administrator już nie panuje nad tą stronką.Dlatego postanowiłem od dziś nie udzielać żadnych wypowiedzi ani odpowiedzi, do czsu unormowania czyt.ucywilizowania dyskusji na mini-czacie.Pozdrawiam.
CO SIĘ TO WYRABIA NA TEJ STRONIE W TYM NOWYM ROKU CHYBA JAKIŚ WIRUS PSYCHOSOMATRYCZNY DOSIĘGNĄŁ PARU GOŚCI:wpis -9403 urząd skarbowy Reczpospolitej ogłosił, że jednak dorobił z nie wiadomo skąd ,nie umiał gościu pokazać papierów że n.p. wygrał w lotto lub na giełdzie. w takich wypadkach świstki papieru dają potwierdzające że mam kasę z dobrego źrodła. MULTICWEL - TO CHYBA GOŚCIU CO POMYLIŁ STRONY--CHYBA NIE TA MU SIĘ OTWORZYŁA.
ALE JAJA - OBY TAK NIE BYŁO DO WIELKANOCY !!! -CHYBA SZEF POJECHAŁ NA URLOP I MYSZY GRASUJĄ.
Do bzyku : napisane było,że podobno sie dorobił,bo sam tak twierdził,widocznie nie udowodnił tego i słusznie lu nie mu dowalili. A poza tym odpowiedz co to jest Wirus psychosomatryczny.Mialem nie pisać,ale napisałem Pozdrawiam.
Do Pasko Zwracam się z gorącym apelem o usuniecie wulgarnych wpisów na mini-czacie. Używanie wulgaryzmów w tym kraju nie należy do dobrych obyczajów,deprawuje ludzi młodych i zaniża poziom Pana strony. Z poważaniem.
czy ktoś śledzi liczby na tyle żeby mi podać takich 5 liczb kture w multi nie padają
jojo58 piszesz,że Admin nie panuje nad stroną.Może trzeba się raczej zastanowić czy niktórzy użytkownicy panują nad sobą. Cenzura nie wyeliminuje chamstwa.Dezaprobata innych użytkowników mini chatu prędzej odniesie pozytywny skutek.Właśnie zaufanie Admina do naszej dojrzałości i nieingerowanie w dyskusję jest bardzo cenne.Jest strona o podobnej tematyce obwarowana totalnymi zakazami,koniecznością rejestracji,bzdurnymi ograniczeniami i.t.d. Tyle tylko,że brak tam wszelkiej dyskusji-bo nie ma komu dyskutować.Szanujmy to co mamy.
sami poeci się tutaj porobili ... to przez ten rząd czy podwyżki...a może Nowy Rok tak działa
54zł panowie
Hanys ty pijoku
tylko 54 ale moglem plusa zagrac to by bylo 214 :] ale za 2,50 zainwestowane to nie pogardzić :)
nigdy nie wiadomo...dlatego lepiej nie być zachłannym...grosz do grosza aż się uzbiera
Niewiem jak wy ale ja na kazda kumulację robie sobie plany na co wydałbym forse ,więc za 6 baniek wyjazd z rodzinka na tydzień do Krakowa tydzień w Zakopanym na Pucharze świata do Paryża pojechać dac ojcu żeby j€ż do emerytury nie musiał robić , wpłacić na fundusze powernicze ,na giełde itp
JA JAK WYGRAM W DL WYSLE SAMOLOT PO MOJE DZIECI I WNUCZKE DO IRLANDII.DLATEGO MUSZE WYGRAC I JUZ.
witajcie czy ktoś wie kiedy w ml. była cała 10 trafiona czy to już się nie trafia?
a szkoda już za długa przerwa powinni uwolnić troszkę tych 10 bo biedne sie męczą.
hanys to Ci sie udało,ubawiłeś mnie z samego rana hihihi ;)
Piterex podaj 6 cyfr od 1 do 49 , a Kraków piekne miasto chociaz tylko raz tam byłem i to dobrych pare lat temu bo mieszkam bardzo daleko jakieś 30 km od Piły
Witam .
Na dziś proponuję;
9.11.17.27.28.29.57.58.75.78.
Pozdrawiam i samych celnych.
Na dziś proponuję;
9.11.17.27.28.29.57.58.75.78.
Pozdrawiam i samych celnych.
Piterex--gratulacje i życzę powtórek/100 na 100/
Tylko grając,przekonasz się ile codziennie możesz przegrać.ZAPRASZAMY DO KOLEKTUR.
HEHE JOJO ale JAJA ze hej czyzbys poddal sie takim wpisem ja tez czasami mam dosyc multa ale wiem ze jest jeszcze bukmacherka a tam jest pole do popisu
Do Depesza,Nie poddaję się,gram codziennie za podstawowa stawkę,ale wkurza mnie to że wiele razy byłem o włos od WIELKIEJ WYGRANEJ.Czyżby one były zarezerwowane tylko dla WYBRANCÓW.Codzienna gra pozwala a skali roku czy też lat obliczyć ile straciłeś lub ew,WYGRAŁES Pozdrawiam.
JOJO ja rowniez mam przewaznie liczby obok dlatego gramy bo to wciaga.O przegranych nie pisze szkoda placzu i tak nie odzyskam tego.Najwiekszy moja wygrana w ML to8\10 i nic wiecej dlatego lepiej grac na parki u buka umnie kurs 11 calkiem dobrze nienarzekam
Liczby masz obok Depesz?:) Ja myślałem, że Tatrę:) Nie wiem co Cię wciąga:)Powodzenia:)
Masz rację,najlepsza w tym zafajdanym świecie jest NADZIEJA.Człowiek bez nadzieji to prawie trup.Zyczę Szczęścia w NOWYM 2008 roku
Te liczby obok to z kosmosu jedyna 18 sprawdzi sie za ktoryms dniem a reszta to kosmos.Tatre wypilem nawet dwie hehe i to mocne takze mam wizje na nowe typy ide puscic meczyk a na jutro wygrana i na browarka znowu bedzie hej hej
...hhahh -wiedziałem,że drugiego takiego Hazardzisty nie znajdziemy od Tatr do Bałtyku:), życzę Ci, żeby bardziej Ci jednak te liczby wchodziły, a nie do przełyku:)hahah
mysle puscic liczbe18 z 79 liczbami calkiem dobry zysk by byl ale trafi sie ta 18 o to jest pytanie niema nic bez ryzyka
Matycz ja mam dwa nalogi ten nasz wspolny i ten w puszce hej hej spod samiutkich tater co byda sobie zalowal w morde jeza hej hej
Zmiana planu puszcze 18 od 1do 20 to bedzie dobry plan ide tak zrobic moze parki wpadna.TO tylko 40zl wkladu a moze zlituje sie bieda hehe
...istna puszka Pandory Depeszu Drogi:) Tu szukaj powodów swoich niepowodzeń. Nie grywaj raczej w zimie na liczby zimne, poczekaj do lata...:)
no tak najlepiej kupic sobie trumne i polozyc sie i czekac na smierc to njest 100% hehe ide zaszalec z 18
Matycz zebys wiedzial ze to jedna z najlepszych wodek nie jest syntetyczna jak niektore syfy pilem pilem hehe dobra byla
Na dziś pewna na bank 7/{1,24,26,32,49,59,74} i 10/{12,15,21,23,25,26,29,31,33,78}Poslijta mówie wam poslijta!!! a nie pożłujecie !!!
hahah "Kochać -nie warto, typować -nie warto. Jedno co warto -to upić się Warką:)" Strong man Depesz:) Spodobało Ci się hasełko sympatyczny nałogowcu? hahah
...widzisz Depesz, wczoraj pisałem -tak to jest jak się pija "syfy":) -to samo później odzwierciedla się w typowaniach:):) hahahah Nie trzeba znać freudowskiej analityki:)
moze to nie wieczór zapoznawaczy,moze juz to było pisane ale czasami zastanawiam się skąd jestescie ile macie lat gdzie pracujecie, studia moze jakies skonczone;) jesli tak to jakie moze rodzina juz jest.
piterex dobre i 54-porządny lizak:)
piterex dobre i 54-porządny lizak:)
Codziennie śledze i zauwayłem paru kolesi którzy z nudów siedzą na na pasco pierwszy to pan JOJO 58-z pewnościa emeryt były nauczyciel polskiego nie lubi chamstwa przeklenstw i błedów ortograficznych oraz Depesza. 2 to Depesz desperat w grach chazardowych który swoje nie powodzenia po losowaniu wywala na chacie przeklenstwami i chamstwem z pewnościa alkocholik . 3 TO MATYCZ chyba bibliotekarz ponieważ często pisze ładnie bez błedów lecz słowa dobiera z książek i czasopism itp.4 to GÓRU OPA wszyscy wieża w niego jak boga poda liczby czy nie poda ? prawda taka że skutecznośc ma do bani jak u każdego innego. 5 to KLONEK marzyciel kumulacji w Polsce i Niemczech co by kupił w co by zainwestował. Marzyć warto!6 To urodziwa EEELLLAAAA pisze z gową i wie co chce skutecznośc raczej dobra pozdrawiam ! 7 to HANYS nie wiem czy jo on z gór czy z sląska ale udaje slązaka lepiej niż pseudo niemca z śląska typuje do bani jak i reszta innych osób podaje codziennie moja pewna a może moja poślijcie itp.Generalnie lubie poczytac sobie codziennie ciąg dalszy innym razem POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIE UDACZNIKÓW HAZARDZISTÓW I MARZYCIELI
...spit -przychodzi facet do lekarza:-panie doktorze -mój dziadek był bezpłodny..., mój ojciec był bezpłodny... Lekarz na to: -To skąd pan się wziął??? A on: -ja? -z Miechowa!!!! hahah Powodzenia Spit, pozdrawiam
no to do matycza mam dość blisko:)no jak bedzie bal to wiem gdzie jechac:)
opserwator-to chyba jakis wielki psycholog tudzież moze nawet dr psychologii,coż za podsumowanie.ten któremu wszystko sie udaje i nie musi nazywac sie nieudacznikiem.
hazard i marzenia sie sa czymś złym i niedopuszczalnym.
opserwator-to chyba jakis wielki psycholog tudzież moze nawet dr psychologii,coż za podsumowanie.ten któremu wszystko sie udaje i nie musi nazywac sie nieudacznikiem.
hazard i marzenia sie sa czymś złym i niedopuszczalnym.
...a tak poważnie Spit. Pracuję w kanałach:), "Opserwator" trafnie zauważył -gdy tylko wyjdę na powierzchnię, staram się czytać:) Może do bibliotekarza, podobnie jak i multimilionera jeszcze długa droga mnie czeka:)ale z sympatycznym Hanysem czyli Depeszem i urodziwą Eeeelllą mam dużo wspólnego -urodziliśmy się na Śląsku:) (słowa staram się dobierać z takich czasopism jak Playboy:)-żałuję tylko że zdjęcia Pasko by "ocenzurował". Pozdrawiam OBSERWATORA MULTIPASKO.PL (Spit nie jestem z Miechowa:)niestety
Witam wszystkich, Klonek, co do DL to po tych wszystkich wygranych ostatnich wychodzi na to,że lepiej grać na chybił-trafił niż samemu skreślać, mniej się człowiek zmęczy. :)
3 i 6 w ML podam za jakies 2h :) jakby ktoś chciał. Nikogo nie namawiam, w końcu to tylko liczby.
3 i 6 w ML podam za jakies 2h :) jakby ktoś chciał. Nikogo nie namawiam, w końcu to tylko liczby.
OPSERWATOR jesli chodzi o mnie jestem desperatem hazardzista i jade na maksa ale co z tego ty mnie niepomozesz ani nie zabierzesz.zJEChALES TU PARE OSOB I CO Z TEGO myslales ze poda ci ktos ZLOTE TYPY to pomylka szukaj je u siebie a tu wyrazamy swoje poglady jakis zart pusci sie.Niema i niebedzie zlotych srodkow na wygrana.NIewiem do czego zmierzasz wlacz sie do nas i klikaj nikt tu wrozka nie jest.CO do alkoholu pije dziennie 3 piwa lubie puscic multa i tak leci kabarecik
OPSERWATOR moja wina ze pisza tu stale osoby chyba ze maja inny nick moze itak byc .Ja napewno mam moj jedyny wiem ze nieuzywam kropek itd.bo jade na skroty niechce skladac zdan w koncu to nie cv mozna dac na luz.Ogolnie nie narzekam na wygrana bo jej jeszcze duzej niemialem hahahaahah
piterex bardzo mi się ta twoja 6-stka podoba ;)Matycz powiem więcej nawet w tej samej miejscowości sie rodziliśmy;)OPSERWATOR dzięki ze potraktowałeś mnie tak łagodnie w tym Twoim podsumowaniu.Pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia na dzis.
piterex ja mam taką 1,25,39,49,58,74 i taką 4-ke 23,33,39,58.Więc podobne mamy te 6-tki oby nam celły.narazie.
acha czyli jednak nie z miechowa.kręcisz matycz:)ze nie idzie zrozumiec i jeszcze te kanały no tak to juz prawie wszystko jasne.
...przepraszam Cię Drogi Spicie, ale mieszkam w tej miejscowości, z której np.ojciec Tadeusz się wywodzi:) a nie chciałbym urazić m.in. Pana Henryka:) bo każdemu wolno przecież mieć różne poglądy religijne, polityczne, czy w typowaniach:) Najważniejsze, żeby pokrywały się z rzeczywistością, najczęściej, jak to możliwe, pozdrawiam Spit
...jeśli mówiłem o kanałach Spit, chodziło mi na jakim kanale słucham tego radia i jakiej częstotliwości:) Jeśli chodzi o to ostatnie, gdybyśmy mogli dokładnie przewidzieć "częstotliwość" występowania np. liczb ML -już każdy z nas miałby na pewno swoje imperium:) (ja dziś z chęcią ogrzałbym się wodą ze źródeł geotermalnych) hahah
...tak, Spit -do Krakowa jadę Maybachem ok.20 minut:) Chyba, że trafię w niebieskie mundury, nie liczby:), a oni znają naprawdę dobrą metodę typowania:), często wygrywają:) I **** im w ****, mają za to premie:)
witam, jestem tu pierwszy raz stronka sie podoba. Czy ktos chcialby zagrac wspolnie w expres lotka?Na 20 liczb?
..mój pierwszy raz..:) hahah -a ja jestem Jerzy Kryszak Hektor:) I pamiętaj -kto raz wszedł na Multipasko.pl, nie wyjdzie bez wygranej:) Pozdrawiam, powodzenia
HEKTOR55 OPSERWUJ STRONKE WYCIĄGAJ WNIOSKI A WYGRANE PRZYJDĄ SAME .JA TEŻ DZIEKI TEJ STRONCE I LUDZI Z KTÓRYMI PISZE WYCIĄGNOŁEM DUŻO WNIOSKÓW LUB PODPOWIEDZI.I OCZYWISCIE STTYSTYKA TYPOWANIĄ NA STROCE
"o urodziwa EEELLLAAAA pisze z gową i wie co chce skutecznośc raczej dobra pozdrawiam" . -to Twój cytat Rylcu:) -zastanawia mnie ta "skuteczność raczej dobra":) Pozdrawiam Mega Grawer, powodzenia, bibliotekarz
DZIEKUJE ZA POZDROWIENIA MATYCZ TYLKO CZEMU AKURAT MNIE POZDRAWIASZ ?PISZE Z HEKTOREM 55
no to matycz juz troche jaśniej ale wciaz no dobra..zostancie z nami... ale jakie to kanały:)zajebiste
to co sobie ten Miechów tak ubzdurałes:)?
a dzis moze:1,17 4,28 41,53
to co sobie ten Miechów tak ubzdurałes:)?
a dzis moze:1,17 4,28 41,53