Wpisy 941 678 – 941 777
18 maja 2012 21:08 → 18 maja 2012 21:25, 100 wpisów
kathyyy..jak dzisiaj na motor siadłam to myślałam że,mnie przewróci a co dopiero się mnie bać
Lila.Nie wariuj. Kazdy ma cie w d...pie. Jesteś chamostwem i gorszym od.... . MO już z SB dawno zlikwidowali, więc schowaj się , bo cię ścigną....
goldenlotto..uważaj żebym ja ciebie smutku nie ściągnęła Pozdrowuenia dla m77.Narzyaj jej ode mnie na ryjjjjjjj
goldenlotto...a jak my Ciebie mamy w dupie to ty nawet nie jesteś sobie tego w stanie wyobrazić już głębiej chyba nie można a i tak wszyscy wtykają cię w obcą dupę co by w swojej cię nie mieć
Jak , nie wiedziałaś to wiesz. Wiele osób na Goldenlotto dzwoni czy pisze, że jesteś chamistwem do wyrzucenia i wstyd przynosisz Multipasko. A czy tak nie jest? Zobacz na twoje ordynarne wpisy i chamskie odzywki. Kimty jesteś? Chamidłem , czy jeszcze gorszą osobą, Nie przynoś wstydu Panu Pasko, właścicielowi Multipasko. Zobacz nie tylko te twoje wpisy, ale i wczesniejsze. WONT z multipasko. Wont ty ś....cierwo...niedowartościowana. WONT. Daj tutaj na Multipasko spokojnie typować. A wont ty... . Brak mi słów. Nawet nie warto ich używać. Tobie nie mówią, ale ja mam ciebie w dupi.e !!!n Jesteś zerem , jak kiedyś źiobro z pisu powiedział . . Ja jestem przeciw pisu, a za PO, ale WONT ty z Multopasko. Poszła ty wont...I tylko NIE WRACAJ. Poszła ty WONT, CHAMIDŁO TY. Szacunek dla innych, a nie udajesz jaka to ty jesteś. WONT ..... i pozamiatrane....
to sie tombak rozpisał ale wiecie co nawet nie chce mi sie czytać a Wam????
Ten wpui powyższy to do lily , aby wstydu Prezesowi Multipasko nie przynosiła...
Pasko zrob cos albo zostaniesz tu sam,jak idzie tolerowac takie cos.
Deki.....nieustająco.....
a wszystko to bo ciebie kocham...
a teraz UWAGA!!!
Pasko widać nieobecny tymczasem.....
poczekamy
NIE komentować idiotyzmów chorego człowieka.......
Pasko widać nieobecny tymczasem.....
poczekamy
NIE komentować idiotyzmów chorego człowieka.......
slawekszust i naciagacz moze Ci sprzedac system na wygranie milionow
goldenlotto...do takich ...c.h.u.j.i. jak ty będę się właśnie odnośić tak jak się odnoszę i wisi mi to czaisz???a wstyd Pasko to ty przyniosłes i wiem kim jesteś tak że nie jesteś przynajmniej dla mnie anonimowy,wiem o tobie więcej jak się tobie wydaje A wy***lalaj ty ścierwo tombakowskie bo jak cię ludzie tutaj widza to rzygają rtęcią.Paszoł won oszołomie kurewski.Mnie nie wystraszysz i się ciebie śmieciu nie boję.Na krzyki to swoją stara bo na mnie to nie działa I pozdrowienia dla oszołoma m77
alez fajniuchno sie strafilismy..mpusiaki..
dedykuje Wam cos takiego od -ducha..
http://www.youtube.com/watch?v=co1AT-Rr0cc&feature=related
dedykuje Wam cos takiego od -ducha..
http://www.youtube.com/watch?v=co1AT-Rr0cc&feature=related
siemanko witam
Ale nie wszystkich niestety
Ale nie wszystkich niestety
941734. jacunn 2012-05-18 (21:18) Sląsk
Pasko zrob cos albo zostaniesz tu sam,jak idzie tolerowac takie cos
tak
Pasko zrob cos albo zostaniesz tu sam,jak idzie tolerowac takie cos
tak
profesor..
pięknaja a co by było gdybym dużo nałapał to ile by tego pękło?hm aż strach pomyśleć
consi...
Lila...
Lila...zaraz się to scierwo podoni
deki......łap......
ja tam ryby w każdej ilości..... tak myślę......
Przyjedziemy na te pod rybkę......a co
ja tam ryby w każdej ilości..... tak myślę......
Przyjedziemy na te pod rybkę......a co
LILA. mnie na pewno nie obraziłas niczym