Wpisy 941 477 – 941 576
18 maja 2012 20:35 → 18 maja 2012 20:53, 100 wpisów
Pasko powiniene wziac pod uwage naszą petycje
- Patrycja, Po litrze to z ciebie nawet niezła laska...
- Roman, zwariowałeś? To ja, Bronek!
- Roman, zwariowałeś? To ja, Bronek!
Sorki...., ale widac , kto DEBILEM JEST. Spadam , bo na DEBILÓW PATRZEĆ NIE MOGĘ , ANI TEZ CZYTAĆ NIE CHCE OD NICH BZDUR.... CIAŁ.....
GOLDENLOTTO...TO NA C.H.U.J TU WBIJASZ JAK NA DEBILI PATRZEĆ NIE MOŻESZ???? UWAŻAJ LEPIEJ NA TYCH SWOICH BO DŁUGO MOŻESZ NIE POCIĄGNĄĆ CHOCIAŻ Z TEGO CO SŁYSZAŁAM TO POCIĄGANIE TO TWOJA DRUGA PASJA
Pasko-a może na to gorąco to emotka napoju z lodem by się przydała
Żarty żartami... proponuję się uspokoić. Ja lecę skreślić Multi Multi. Oczywiście 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
deki.....tak własnie myślałam.....
A jak rybki?? masz coś jeszcze??
A jak rybki?? masz coś jeszcze??
scolls..ja miałam w butiku dzisiaj taką czkawkę że,aż Panie dały mi wodę do picia bo myślałam że,się uduszę
deki.....
to rozumiem po pierwsze , ze jeszcze masz
a po drugie, że chcesz wypić z e46 powitalnego
to rozumiem po pierwsze , ze jeszcze masz
a po drugie, że chcesz wypić z e46 powitalnego
scolls...do mnie musisz dzisiaj pisac dwa razy bo ja lekko do tyłu jestem co się rzadko zdarza
deki...do domu dzisiaj wracałam szlakiem barów piwnychnawet w Maxie byłam
Andromeda zagląda na MP ???
deki....no wiesz
będzie rybka to i osobiście się da.....może.....
będzie rybka to i osobiście się da.....może.....
spoko trzymaj kciuki dalej to popoalamy sie tego roku na Szeszelach
Lila, a ja słyszałem , że jesteś policyjna...kulwa..., tak przez telefon szefowi meldowali i chyba, ....NIE POMYLILI SIĘ, .Są , jeszcze gorsze od ciebie, ale ty chyba do nich nie należysz... . To , tak , przy okazji.... . Wiele o tobie mówią do telefonu, TAK , ŻE CHCESZ TE MULTIPASKO ROZWALIĆ !!!! Wont z Multipasko, bo wszyscy ciebie tu nienawidzą ty kulwo... . Jesteś chamska i obrażasz innych. W oczy nie mówią tobie , ani na czacie ( tak dzwonią na Portal Goldenlottoz żalami. Od pier....ol się od Multipasko!!! ) , a ale SWOJE ZDANIE O TOBIE MAJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie rób siary i nie dawaj przykładu , bo przez ciebie opuszczają Wspaniałe Multipasko!!!!!!.Nie podjudzaj czarownico innych !!!!! ). Tylko wstyd Multipasko przynosisz....!!!
scolls...w Kenii w tym roku byłam więc szeszele z miłą chęcia odwiedzę