Wpisy 941 333 – 941 432
18 maja 2012 20:11 → 18 maja 2012 20:28, 100 wpisów
Panie golden proszę napisać informację dla wszystkich czy podawałem Panu kiedyś IP Moneta z mojej strony lub jakiekolwiek inne IP. I sprawa jasna. Jeśli kiedykolwiek pisał Pan coś podobnego, to proszę przeprosić, wyprostować i sprawa załatwiona
sara..
Pasko....wiem. A i mamy wyjaśnienie pana goldenlotto, że to był...żart.
Co NIE zmienia faktu, że daje on tu wszystkim do zrozumienia jakiejś dziwnej współpracy z Tobą.... bardzo DZIWNEJ współpracy.......
Co NIE zmienia faktu, że daje on tu wszystkim do zrozumienia jakiejś dziwnej współpracy z Tobą.... bardzo DZIWNEJ współpracy.......
Pasco mysle ze to rozsadne rozwiazanie niech choc przeprosi i na przyszlosc uwaza nie ma do czynienia z dziecmi!!!
Żądam aby golden lotto zniknoł stad...bo ja sie wypisze z tej parafi
takich cwaniaczkow powinno sie banowac bez zastanowienia takie jest moje zdanie
Już skoczyło.
Normalnie utylizacja takich palantów.
Odstrzał sanitarny.
w pizdu.
Normalnie utylizacja takich palantów.
Odstrzał sanitarny.
w pizdu.
sara1
kathy
pieknaja
kathy
pieknaja
W ogóle padliście ofiarą tych IP. Ktoś Wam wkręcił, że można posługując się tym magicznym słowem "IP" straszyć, szantażować, uważać się za kogoś ważnego. A IP to nic takiego tak naprawdę. Mając kogoś numer IP nic nie mogę z nim zrobić. Nie mogę się skontaktować z taką osobą, zadzwonić, wysłać e-mail, nie poznam adresu ani nic. To jak już coś to adres e-mail jest czymś ważnym, bo można z jego użyciem spamować kogoś, wysyłać jakieś głupoty....
Panie Pasko. Zaw3sze był Pan i jest solidną firmą. Nigdy Pan nie podawał jakichkolwiek IP , ani tez nie było zaoytania. To , poprostu były żarty, ale prawda wychodzi jaka osoba jest jaką osobą!!!Szacunek dla Pana Pasko. I Wy ukłony dawajcie , gdyż niegodnym jest Wam rozmawiać z Panem pasko!!!!!!!!!!!!!!!Szacunek dla Niego !!!!!!!!!!!
Jak się postaram to mogę zlokalizować miasto skąd ktoś pisze z użyciem IP. Ale co to mi takiego wielkiego daje. A jak już ktoś używa sieci komórkowej do połączenia, to już w ogóle dupa zbita. A coraz więcej i więcej osób używa smartfonów do surfowania, wkrótce będą to tablety z dostępem 3G/LTE.
Pasco nie jest tak do konca jak piszesz dla dobrego hakera to jest wazna informacja
Przychodzi dwóch mężczyzn obok Sejmu i słyszą jak krzyczą wszyscy:
Sto Lat! Sto lat!
Jeden do drugiego:
- Ktoś tam ma chyba urodziny.
- Nie. Wiek emerytalny ustalają.
Sto Lat! Sto lat!
Jeden do drugiego:
- Ktoś tam ma chyba urodziny.
- Nie. Wiek emerytalny ustalają.
Goldenlotto widze ze kpi ironicznie z P.Pasko ...hmmmm
zuza8. Jak ktoś pracuje w dziale IT np. w telekomunikacji Polskiej, to pewnie faktycznie będzie mógł dojść do kogoś danych kto się łączy z neostrady, itd. Ale takie wyciąganie informacji jest karalne.
Pasko....
dla mnie możesz to IP natychmiast tu pokazać....
NIE o IP chodzi, a o oszczerstwa.
goldenlotto wszedł tu bo POMYLIŁ użytkownika kriss22221
z innym bywalcem swojej strony.......
A przecież bywający TAM nie mają PRAWA bywać tu...
dla mnie możesz to IP natychmiast tu pokazać....
NIE o IP chodzi, a o oszczerstwa.
goldenlotto wszedł tu bo POMYLIŁ użytkownika kriss22221
z innym bywalcem swojej strony.......
A przecież bywający TAM nie mają PRAWA bywać tu...
Pasko..my wiemy co to IP..i do czego może służyć....dlatego niejednokrotnie prosiliśmy o odsłoniecie go....własnie po to, żeby było jasne, że ja to ja a nie Robal...jak to usiłowano nam wkręcić
Niezadowolony profesor wchodzi do sali wykładowej i mówi:
- Wszyscy nienormalni mają natychmiast wstać!
Nikt się nie rusza. Po chwili wstaje jeden student.
- No proszę! - mówi z sarkazmem profesor i pyta studenta. - Czemu uważa się pan na nienormalnego?
- Nie uważam się za nienormalnego, ale głupio mi, że pan profesor tak sam stoi...
- Wszyscy nienormalni mają natychmiast wstać!
Nikt się nie rusza. Po chwili wstaje jeden student.
- No proszę! - mówi z sarkazmem profesor i pyta studenta. - Czemu uważa się pan na nienormalnego?
- Nie uważam się za nienormalnego, ale głupio mi, że pan profesor tak sam stoi...
korn748: jak ktoś ma tzw. bezpośrednie IP i nie jest za tzw. NAT-em, a większość jest, to faktycznie można by kombinować z wirusem, ale znowu trzeba podkreślić, że taka osoba się naraża i takie działanie jest karalne.
- Jasiu, dlaczego nie byłeś trzy dni w szkole?
- Bo trzy dni temu umarł mój dziadek i byłem na pogrzebie...
- Nie kłam, wczoraj widziałam twojego dziadka w oknie...
- Tatuś wystawił go przy oknie, bo listonosz szedł z rentą..
- Bo trzy dni temu umarł mój dziadek i byłem na pogrzebie...
- Nie kłam, wczoraj widziałam twojego dziadka w oknie...
- Tatuś wystawił go przy oknie, bo listonosz szedł z rentą..
większość ma również zainstalowany program antywirusowy, a sam Windows ma Firewall, który również pomoże w obronie przed takim atakiem na IP komputera.
skoro golden sie tym chwali i grozi to powinien sobie zdawac z tego sprawe ze to jest karalne a mimo wszystko to robil
Przy wspólnym posiłku dyskutują katolik, protestant, muzułmanin i żyd.
Katolik: - Jestem tak bogaty, że zamierzam kupić mBank.
Protestant: - Ja jestem bardzo bogaty i kupię sobie General Motors.
Muzułmanin: - Ja jestem bajecznie bogatym księciem... Kupię Microsoft
Zapadła martwa cisza, wszyscy czekają co odpowie żyd. Ten spokojnie zamieszał kawę, oblizał łyżeczkę i odłożył ją na spodek. Popatrzył na resztę biesiadników i mówi:
- A ja nie sprzedaję.
Katolik: - Jestem tak bogaty, że zamierzam kupić mBank.
Protestant: - Ja jestem bardzo bogaty i kupię sobie General Motors.
Muzułmanin: - Ja jestem bajecznie bogatym księciem... Kupię Microsoft
Zapadła martwa cisza, wszyscy czekają co odpowie żyd. Ten spokojnie zamieszał kawę, oblizał łyżeczkę i odłożył ją na spodek. Popatrzył na resztę biesiadników i mówi:
- A ja nie sprzedaję.
Ale chyba nie ma co rozmawiać o kwestiach IT, bo to chyba nudne. Ja siedzę w tym zawodzie wiele lat i czasami mnie zaczyna nudzić, co dopiero Was
Pasko mi chodziło że adres E-mail jast bardziej nie bezpieczny niz IP
- Tato, co to jest postulat?
- Żądanie klasy robotniczej, które zostanie spełnione po stu latach.
- Żądanie klasy robotniczej, które zostanie spełnione po stu latach.
Scolls...dajmy juz spokój...bo widze ,ze goldenlotto sie tym podnieca. nie róbmy mu przyjemności
emeryt: ostatnio czytałem o pomyśle co można komuś zaśpiewać na 100 urodziny, bo wiadomo, że "100 lat już nie pasuje". I padło na "Nic nie może przecież wiecznie trwać..."
Dzieci po powrocie z wakacji ze wsi. Jedno z nich relacjonuje:
- Mamusiu, widzieliśmy wielką grubą świnie, jeszcze grubszą niż ty!
Matka posmutniała i zaczęła nagle płakać.
Widząc to podeszło młodsze z nich, córeczka, i mówi:
- Nie płacz mamusiu, to nie prawda - nie ma grubszej świni od ciebie...
- Mamusiu, widzieliśmy wielką grubą świnie, jeszcze grubszą niż ty!
Matka posmutniała i zaczęła nagle płakać.
Widząc to podeszło młodsze z nich, córeczka, i mówi:
- Nie płacz mamusiu, to nie prawda - nie ma grubszej świni od ciebie...
http://www.expressit.pl/porady-komputerowe/jak-sprawdzic-ip-komputera/ i zdrówko wszystkim
------
Deki.. .
-proszę księdza-kochałem się z mężczyzną, czy to grzech ?
-synu, to będzie piekło
-proszę księdza, już piecze
-synu, to będzie piekło
-proszę księdza, już piecze
LIla
Lila.. .
consiq tu nie chodzi o IP z gg lub emaila to jest wiadomo proste do sprawdzenia ale o uzytkownika na np. czacie
Jaka jest definicja odważnego prawdziwego mężczyzny?
To facet który wraca pijany w trupa do domu, przy tym wszędzie pokryty szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej mocnego klapsa w tyłek a potem mówi:
- ty jesteś następna, grubasku..
To facet który wraca pijany w trupa do domu, przy tym wszędzie pokryty szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej mocnego klapsa w tyłek a potem mówi:
- ty jesteś następna, grubasku..
ale dzis goraco na tym czacie
+ 11.
Małżonkowie udają się wieczorem do łóżka, on od razu zabiera się do dzieła
- Nie dzisiaj kochanie, głowa mnie boli
- Na szczęście dziś twoja głowa nie jest mi do niczego potrzebna
- Nie dzisiaj kochanie, głowa mnie boli
- Na szczęście dziś twoja głowa nie jest mi do niczego potrzebna