Wpisy 938 273 – 938 372
16 maja 2012 21:26 → 16 maja 2012 21:55, 100 wpisów
Czzarne chmury nad Polską:w supoerekspresie piszą,że prąd procent:
mi sie w takim żółtku wahacz urwał w drodze na ślub kuzynki
lila...wperdole mu i tyle będzie
lila...wperdole mu i tyle będzie
Damian...czereśnie tak,wiśnie nie bo nie lubię i nie chciałbyś zobaczyć mojej miny po zjedzeniu kwasnych wisienek
Losowanko dawać mi raz ,dwa
Kaska
spoko, ten wózek ma tam jeszcze mnóstwo różnych b.a.j.e.r.a.n.c.k.i.c.h opcji
63079. Pasko 2009-09-10 (13:51) Rzeszów
Jeszcze dalej rozważając. To na każde losowanie jest podawane ponad 200 dziesiątek, czyli ponad 6000/miesięcznie. Na tyle dziesiątek zawsze któraś w końcu powinna wpaść w ilości 8/10, bo szansa na to wynosi jakieś 1 do 7300. Serwis multipasko nie pokazuje więc żadnych cudów, a może bardziej wskazuje osoby, którym dopisuje szczęście. Rachunek prawdopodobieństwa mówi, że ktoś trafi średnio raz na miesiąc 8/10...
spoko, ten wózek ma tam jeszcze mnóstwo różnych b.a.j.e.r.a.n.c.k.i.c.h opcji
63079. Pasko 2009-09-10 (13:51) Rzeszów
Jeszcze dalej rozważając. To na każde losowanie jest podawane ponad 200 dziesiątek, czyli ponad 6000/miesięcznie. Na tyle dziesiątek zawsze któraś w końcu powinna wpaść w ilości 8/10, bo szansa na to wynosi jakieś 1 do 7300. Serwis multipasko nie pokazuje więc żadnych cudów, a może bardziej wskazuje osoby, którym dopisuje szczęście. Rachunek prawdopodobieństwa mówi, że ktoś trafi średnio raz na miesiąc 8/10...
kathy..tylko nie bij za mocno bo szkoda Robakazaraz go wyślę ,spokojnie
Damian..porzeczki ale czarne,musza byc duże i słodkie,mogą być malinki jeszcze,
11,12,13,14,15,21,22,23,24,25
Coraz bliżej godziny:0zero więc przyznam się,że na kuponie nie mam liczby:69:
hipcio..przeglądam właśnie reklamówkę Carrefour i są truskawki po 7.96 za kilogram
kathy...moja babcia zawsze miała zasadzone arbuzy były pyszne ale cóż.babci nietarbuzów też niet
Kaska Kaska
jak obrodziły duże arbuzy, to są truskawki
z szampanem
jak obrodziły duże arbuzy, to są truskawki
z szampanem
panie torsanie ...jesteś pampersem bobo jeszcze nie skoczyłeś 18 lat
nie pal teraz ...i znikam...ide tam...
nie pal teraz ...i znikam...ide tam...
kathy...robal nie ma pole z truskawek ...tylko tam na balkonie ma ziemia moze rośnie truskawek
Damian...to bardzo ciekawe,bardzoOstatnio mówiłes że,nie masz żonyi może niech tak lepiej zostanie
robal..
lila...
lila...
po kolacji
krzysio.....o stanie majątkowym Robala nie wiem...to tajniejsze niż akta FBI
3,8,33,49
Euro blisko będzie co typować
-1- coś czuje ze wejdzie
ale w tenisa co miałem to masakra gość w 3 secie przegrywa 4:0 i wygrywa seta 6:4
1,9