Wpisy 937 800 – 937 899
16 maja 2012 16:31 → 16 maja 2012 18:16, 100 wpisów
kriss22221gram już kilka dobrych lat ale samemu 8/10 nie trafiłem a na chybił trafił proszę bardzo
kriss22221 wszystko jest na moim profilu
jak bedziesz sie upierał na swoje liczby to mozesz grac do konca zycia i nic nie wpadnie.....a moze wpadnie. kto to wie.
Niech każdy obiera własne strategie
Niech każdy obiera własne strategie
Moją największą wygraną w multi było w 2000 roku 8/8, niestety wtedy nie było plusa, potem nic, dopiero teraz w tym roku trafiłem 8/10 z plusem stawka X5. potem 7/10 z plusem stawka X5, teraz kilka 7/10 i z plusem i bez ale stawka już X1
krys22221 ale uważam że na chybił trafił też trzeba umieć grać a mianowicie trzeba być w odpowiedniej kolekturze w odpowiednim czasie żeby mieć grubszą wygraną
pinisher...puszczałes sam czy maszyna?
mówiłem wam ja to było z ta wygraną 6/6? dziwna sprawa
punishar to ładnie
puszczałem pare zakładów 8/8 7/7 i 6/6. te pierwsze szybko wyskoczyły z maszyny...a to 6/6 sie zacieło ...aż ja i ta baba zza lady sie zdziwiła. z 5 sek czekałem aż wypluje kupon.wypluła wygrana
kriss22221 dokładnie niech każdy gra taką metodą jaką wygrywa
dziwna sprawa...
kriss22221 nic chyba nie mówiłeś przynajmniej mi na pewno o tej wygranej 6/6
zachowałem sobie na pamiatke ten los...zeskanowałem
kriss22221 ja też zrobiłem zdjęcie tych moich największych wygranych tylko z aparatu z telefonu komórkowego 2 mega pixele a poza tym mam wykazy zawsze poproszę o wykaz jak mam trochę wyższa wygraną
no dobra to uciekam życzę wszystkim grającym o 22:15 wysokich wygranych cześćdo poklikania.
czesc.widze,ze wiecie co w trawie piszczy , ja gram od niedawna .Takze zaczynam teraz grac na chybil trafil (podobno to 60% wyzszych wygranych).U mnie nie ma szczesliwych kolektur wiec uzyje z neta zaawansowanego generatora chybil trafil przy ignorowaniu podanych liczb takich jak 1,11,22,33,44,55,66,77,10,20,30,40,50,60,70,80)to jakas mania i tych co sie za bardzo powtarzaly przez pare losowan Klikne w generator tylko raz ,zeby sobie znowu liczb nie "wybierac" i skresle kupon.trzeba sie dzielic przemysleniami
majwoj kazdy ma swoje przemyslenia.Ja bede gral tylko na chybil z tego generatora ,moze na jakims losowaniu wlasnie nie bede ignorowal tych liczb
majwoj a nawet pierwszego lepszego z brzegu http://lotto-centrum.com/multi_multi/chybil-trafil.php5
majwoj przed chwila wylosowalo mi 4,25,35,37,43 z mysla o 22 00 ale nie ide do kolektury bo gram tylko na godz 14 00 wiec jutro se raz klikne a gram ostatnio na 5 skreslen
modest77>>
A gdzie Kolejarzowi do T mobile?
Nie pomyliło Ci się z Termalicą.
A gdzie Kolejarzowi do T mobile?
Nie pomyliło Ci się z Termalicą.
termalika tez dzisiaj nie wygra no chyba ,ze cracovia bedzie chciala kupic ewentualnie ich licencje .Ps ale bedzie dzisiaj meczyk zawisza-pogon o OS
Monet ale ost. 2 zwyciestwa a popatrz w tej chwili piast przegrywa 1-0 w lecznej
Ostatnie zwycięstwo Pogoni widziałem. Żenada.
W T mobile z taką grą to po zero-kilka będą zbierać.
W T mobile z taką grą to po zero-kilka będą zbierać.
modest77
Pogoń tez ma stadion.
Niech wejdą .Kupią kilku dobrych i może chociaż przez sezon będę mógł na extra pochodzić.
Pogoń tez ma stadion.
Niech wejdą .Kupią kilku dobrych i może chociaż przez sezon będę mógł na extra pochodzić.
nie zaczailem ze jestes ze szczedcina wiec tak sobie napisalem o piascie i zawiszy
jolka wydrapana
diamenty 10, krzyż. 20, tf 5zł, keno 2x3/5
dziś pewien drapacz wydrapał ok.2,5 paczki tutti tfutti i odzyskał ok.170zł płacąc ok. 500zł
majwoj
grałem i 0/5
dziś u jolki klient nie wziął jokera 12, ja go kupił-może będzie
grałem i 0/5
dziś u jolki klient nie wziął jokera 12, ja go kupił-może będzie
http://sport.wp.pl/kat,1778,title,Dramatyczna-akcja-podczas-Rajdu-Mazowieckiego,wid,14490843,wiadomosc.html?ticaid=1e759