Wpisy 937 796 – 937 895
16 maja 2012 16:28 → 16 maja 2012 18:15, 100 wpisów
kriss22221
To mi wytłumacz dlaczego na ch/t się częściej wygrywa
To mi wytłumacz dlaczego na ch/t się częściej wygrywa
kriss22221 a cały 2010 rok grałem na swoje liczby i nic tylko nieraz 2 złote
też ładnie miałes....
majwoj....dokładnie. wytłumaczenie jedno. nie przewidzisz co ma wpaść...nie jesmy Bogami
majwoj....dokładnie. wytłumaczenie jedno. nie przewidzisz co ma wpaść...nie jesmy Bogami
kriss22221gram już kilka dobrych lat ale samemu 8/10 nie trafiłem a na chybił trafił proszę bardzo
kriss22221 wszystko jest na moim profilu
jak bedziesz sie upierał na swoje liczby to mozesz grac do konca zycia i nic nie wpadnie.....a moze wpadnie. kto to wie.
Niech każdy obiera własne strategie
Niech każdy obiera własne strategie
Moją największą wygraną w multi było w 2000 roku 8/8, niestety wtedy nie było plusa, potem nic, dopiero teraz w tym roku trafiłem 8/10 z plusem stawka X5. potem 7/10 z plusem stawka X5, teraz kilka 7/10 i z plusem i bez ale stawka już X1
krys22221 ale uważam że na chybił trafił też trzeba umieć grać a mianowicie trzeba być w odpowiedniej kolekturze w odpowiednim czasie żeby mieć grubszą wygraną
pinisher...puszczałes sam czy maszyna?
mówiłem wam ja to było z ta wygraną 6/6? dziwna sprawa
punishar to ładnie
puszczałem pare zakładów 8/8 7/7 i 6/6. te pierwsze szybko wyskoczyły z maszyny...a to 6/6 sie zacieło ...aż ja i ta baba zza lady sie zdziwiła. z 5 sek czekałem aż wypluje kupon.wypluła wygrana
kriss22221 dokładnie niech każdy gra taką metodą jaką wygrywa
dziwna sprawa...
kriss22221 nic chyba nie mówiłeś przynajmniej mi na pewno o tej wygranej 6/6
zachowałem sobie na pamiatke ten los...zeskanowałem
kriss22221 ja też zrobiłem zdjęcie tych moich największych wygranych tylko z aparatu z telefonu komórkowego 2 mega pixele a poza tym mam wykazy zawsze poproszę o wykaz jak mam trochę wyższa wygraną
no dobra to uciekam życzę wszystkim grającym o 22:15 wysokich wygranych cześćdo poklikania.
czesc.widze,ze wiecie co w trawie piszczy , ja gram od niedawna .Takze zaczynam teraz grac na chybil trafil (podobno to 60% wyzszych wygranych).U mnie nie ma szczesliwych kolektur wiec uzyje z neta zaawansowanego generatora chybil trafil przy ignorowaniu podanych liczb takich jak 1,11,22,33,44,55,66,77,10,20,30,40,50,60,70,80)to jakas mania i tych co sie za bardzo powtarzaly przez pare losowan Klikne w generator tylko raz ,zeby sobie znowu liczb nie "wybierac" i skresle kupon.trzeba sie dzielic przemysleniami
majwoj kazdy ma swoje przemyslenia.Ja bede gral tylko na chybil z tego generatora ,moze na jakims losowaniu wlasnie nie bede ignorowal tych liczb
majwoj a nawet pierwszego lepszego z brzegu http://lotto-centrum.com/multi_multi/chybil-trafil.php5
majwoj przed chwila wylosowalo mi 4,25,35,37,43 z mysla o 22 00 ale nie ide do kolektury bo gram tylko na godz 14 00 wiec jutro se raz klikne a gram ostatnio na 5 skreslen
modest77>>
A gdzie Kolejarzowi do T mobile?
Nie pomyliło Ci się z Termalicą.
A gdzie Kolejarzowi do T mobile?
Nie pomyliło Ci się z Termalicą.
termalika tez dzisiaj nie wygra no chyba ,ze cracovia bedzie chciala kupic ewentualnie ich licencje .Ps ale bedzie dzisiaj meczyk zawisza-pogon o OS
Monet ale ost. 2 zwyciestwa a popatrz w tej chwili piast przegrywa 1-0 w lecznej
Ostatnie zwycięstwo Pogoni widziałem. Żenada.
W T mobile z taką grą to po zero-kilka będą zbierać.
W T mobile z taką grą to po zero-kilka będą zbierać.
modest77
Pogoń tez ma stadion.
Niech wejdą .Kupią kilku dobrych i może chociaż przez sezon będę mógł na extra pochodzić.
Pogoń tez ma stadion.
Niech wejdą .Kupią kilku dobrych i może chociaż przez sezon będę mógł na extra pochodzić.
nie zaczailem ze jestes ze szczedcina wiec tak sobie napisalem o piascie i zawiszy
jolka wydrapana
diamenty 10, krzyż. 20, tf 5zł, keno 2x3/5
dziś pewien drapacz wydrapał ok.2,5 paczki tutti tfutti i odzyskał ok.170zł płacąc ok. 500zł
majwoj
grałem i 0/5
dziś u jolki klient nie wziął jokera 12, ja go kupił-może będzie
grałem i 0/5
dziś u jolki klient nie wziął jokera 12, ja go kupił-może będzie
http://sport.wp.pl/kat,1778,title,Dramatyczna-akcja-podczas-Rajdu-Mazowieckiego,wid,14490843,wiadomosc.html?ticaid=1e759