Wpisy 937 737 – 937 836
16 maja 2012 15:44 → 16 maja 2012 17:21, 100 wpisów
wojtas198721002 no zobaczę choć wolę być pesymistą czyli wolę nie zapeszać
multi multi-wysyłam na 4 liczby i 2 kupony na 5 liczb
wojtas198721002 ja wieczorem jeszcze też pójdę wysłać jeden zakład kaskady
wojtas198721002 nieraz jakaś 5/10 dużo daje to w moim przypadku jak na na razie z 39 miejsca w rankingu przeniosłem się na 29 miejsce w rankingu
multi multi-wczoraj dodatkowo wysłałem na 8 skreśleń-trafiłem 3,a 5 oboków miałem,które brałem pod uwagę
wojtas198721002 tylko szkoda że jedno 5/10 mi wieczorem wyjdzie
wojtas198721002 nie z oboków była by spora wygrana szkoda że TS nie bierze ich pod uwagę
multi multi-uciekam wysłać kupony,szczęścia wieczorem
wojtas198721002 jutro mam ostatni dzień na tym zestawie liczbowym i nie wiem czy w piątek dać inny czy ten sam
wojtas198721002 to życzę wieczorem wysokich wygranych cześć
no tak to jak już nikogo nie ma to i ja zaraz się będę ulatniać
kriss22221
kriss22221 i jak tam o 14:00
ja własnie juz piwko sącze....i myśle co tu za typy pusci na wieczór
multi multi... nic. zero totalne zero. szczęscie mnie opusciło kurka
duzo tych 40stek powpadało kurka
kriss22221 po pracy należy się relax
no tak.....
multi multi co dzis obstawiasz?
multi multi co dzis obstawiasz?
ja dzis 9/9 i 8/8
kriss22221 o 14:00 Rusiecka i o 22:15 też ona będzie to myślę ze będzie trochę powtórek z 14:00 wieczorem
kriss22221 ja to co mam na swoim profilu
hmmm....
kriss22221 jedynie póżniej jeszcze pójdę wysłać jedną kaskadę dla zasady choć przyznam że tam najmniejsze szanse na wygraną
widze...może tez je sobie pożycze
pare razy pusciłem kaskade...ale nawet zwrotu nie miałem...wiec zrezygnowałem
kriss22221 a ty grasz swoimi liczbami czy na chybił trafił
kirss22221 bardzo proszę nie mam nic przeciwko nawet jakby były na twoim profilu ale nie gwarantuję wygranej
od kiedy mialem 6/6 nic nie wpada
Ale wymiatam w dziale "Typowania" tylko czemu za tym kasa nie idzie ?
kriss22221 a kiedy tyle wygrałeś
koniec dobrej passy
21 kwietnia
mysia-pysia
kriss22221 to gratuluję
kriss22221 a ile najwięcej wygrałeś
ale am ich nie zakreslilem.... chybił traf
to bylo najwiecej....a tydzien wczeniej mialem 7/10 . a jakis czas wczeniej w lotto w jednym tyg dwa razy 4/6
kriss22221 to ładnie byle tak dalej
moj kumpel wygral 8/8
kriss22221 tak 8/8 to już nie zła kasa
wiec juz pokazna sumka...
kiss22221 to te 6/6 co miałeś to na chybił trafił
ale nie tam swoje typy....to co dała mu maszyna
tak..ja twygrałem na chybił trafił
ja jakos szczęscia nie mam do typowania
kriss22221 no proszę idzie wygrać na chybił trafił idzie a nie co nie którzy tutaj piszą że na chybił trafił nie idzie wygrać
majwoj23
wiekszośc wygranych ...to chybił trafił
ststystyki nie kłamią
kriss22221 z reszta metoda własna jest dobra ale także metoda chybił trafił też jest równie dobra jak kto komu się wygrywa
kriss22221 ale widzę że znalazłem w tobie sojusznika w metodzie chybił trafił bo też nią gram najczęściej
dokładnie...ale sadzę ,że i tak tym wszystkim rzadzi przypadek. a nie jakis tam system..albo ktos ma szczescie w tym losowaniu lub nie. Proste
kto chce kto chce saać
--
http://www.youtube.com/watch?v=ChwBCuJ-xLU&feature=related
--
--
http://www.youtube.com/watch?v=ChwBCuJ-xLU&feature=related
--
kriss22221 dokładnie jeżeli system to tylko chybił trafił
ja co drugie losowanie puszczam swoje..i nidgy nic..
a jak puszcze na chybił to przynajmniej jakis zwrot jest
a jak puszcze na chybił to przynajmniej jakis zwrot jest
kriss22221 ja w 2011 5 marca miałem 8/10 bez plusa a 8 marca miałem 7/10 z plusem wszystko na chybił trafił
kriss22221
To mi wytłumacz dlaczego na ch/t się częściej wygrywa
To mi wytłumacz dlaczego na ch/t się częściej wygrywa
kriss22221 a cały 2010 rok grałem na swoje liczby i nic tylko nieraz 2 złote
też ładnie miałes....
majwoj....dokładnie. wytłumaczenie jedno. nie przewidzisz co ma wpaść...nie jesmy Bogami
majwoj....dokładnie. wytłumaczenie jedno. nie przewidzisz co ma wpaść...nie jesmy Bogami
kriss22221gram już kilka dobrych lat ale samemu 8/10 nie trafiłem a na chybił trafił proszę bardzo
kriss22221 wszystko jest na moim profilu
jak bedziesz sie upierał na swoje liczby to mozesz grac do konca zycia i nic nie wpadnie.....a moze wpadnie. kto to wie.
Niech każdy obiera własne strategie
Niech każdy obiera własne strategie
Moją największą wygraną w multi było w 2000 roku 8/8, niestety wtedy nie było plusa, potem nic, dopiero teraz w tym roku trafiłem 8/10 z plusem stawka X5. potem 7/10 z plusem stawka X5, teraz kilka 7/10 i z plusem i bez ale stawka już X1
krys22221 ale uważam że na chybił trafił też trzeba umieć grać a mianowicie trzeba być w odpowiedniej kolekturze w odpowiednim czasie żeby mieć grubszą wygraną
pinisher...puszczałes sam czy maszyna?
mówiłem wam ja to było z ta wygraną 6/6? dziwna sprawa
punishar to ładnie
puszczałem pare zakładów 8/8 7/7 i 6/6. te pierwsze szybko wyskoczyły z maszyny...a to 6/6 sie zacieło ...aż ja i ta baba zza lady sie zdziwiła. z 5 sek czekałem aż wypluje kupon.wypluła wygrana
kriss22221 dokładnie niech każdy gra taką metodą jaką wygrywa
dziwna sprawa...
kriss22221 nic chyba nie mówiłeś przynajmniej mi na pewno o tej wygranej 6/6
zachowałem sobie na pamiatke ten los...zeskanowałem
kriss22221 ja też zrobiłem zdjęcie tych moich największych wygranych tylko z aparatu z telefonu komórkowego 2 mega pixele a poza tym mam wykazy zawsze poproszę o wykaz jak mam trochę wyższa wygraną
no dobra to uciekam życzę wszystkim grającym o 22:15 wysokich wygranych cześćdo poklikania.
czesc.widze,ze wiecie co w trawie piszczy , ja gram od niedawna .Takze zaczynam teraz grac na chybil trafil (podobno to 60% wyzszych wygranych).U mnie nie ma szczesliwych kolektur wiec uzyje z neta zaawansowanego generatora chybil trafil przy ignorowaniu podanych liczb takich jak 1,11,22,33,44,55,66,77,10,20,30,40,50,60,70,80)to jakas mania i tych co sie za bardzo powtarzaly przez pare losowan Klikne w generator tylko raz ,zeby sobie znowu liczb nie "wybierac" i skresle kupon.trzeba sie dzielic przemysleniami
majwoj kazdy ma swoje przemyslenia.Ja bede gral tylko na chybil z tego generatora ,moze na jakims losowaniu wlasnie nie bede ignorowal tych liczb
majwoj a nawet pierwszego lepszego z brzegu http://lotto-centrum.com/multi_multi/chybil-trafil.php5