Wpisy 937 337 – 937 436
16 maja 2012 12:14 → 16 maja 2012 13:30, 100 wpisów
chyba kwestia chrakteru i samozaparcia... jedni mówią że żucili z dnia na dzien inni plasterki, e-papierosy... ja nie wiem...nie mam problemu,mój stary jara i twierdzi ze to stres... a ciekawe czy nie ma większego stresa jak nie ma na nie...
na razie spadam ziemniaczki obierać, po buty na imprezę i po prezent na 50" za zaskórniaki...może w końcu przyjdzie dzień zę o 14 będę siębo jak do tej pory
lepiej grac na 10 skreslen trafic 8 i miec przyzwoite 500 zl niz grac na 5 skreslen
Witam wszystkich serdecznie z ponurego i zimnego Dolnego Ślaska
Lila
islandorka
ulexxa
Lila
islandorka
ulexxa
Lila ja dopiero zaczynam ale patrze teraz na tabelki.Nigdy nie gralem bo byla praca i nie zajmowalem sie lotkiem a teraz lipa
Lilus..dzieki kochana ..oj chyba nadajemy na
tych samych falach..spokojna piekna nucia..
ja tez zapodam cos..dla wszystkich lubiacych spokoj i harmonie
wszedzie..nie tylko wsrod najblizszych..
http://www.youtube.com/watch?v=c04HjD1qGe8
tych samych falach..spokojna piekna nucia..
ja tez zapodam cos..dla wszystkich lubiacych spokoj i harmonie
wszedzie..nie tylko wsrod najblizszych..
http://www.youtube.com/watch?v=c04HjD1qGe8
modest...osobiście wolę mniejsze skreślenia bo 8/10 nigdy nie miałam mimo że,grałam na dychy kilka dobrych lat a 6/6,5/5 3/3 miałam więc co lepsze?
raz miałam 7/9stawka x3 z Plusem.Dawno to było,nie wiem czy dinozaury to pamiętają
Lila wczoraj i przedwczoraj w moich typowaniach na stronce jest zero i zero
mirnam..u mnie miało padać wczoraj i dzisiaj i nic,nawet kropla nie spadła
Pora wystawić język ts:i zagrać mu na nosie piosenkę:nie grałem na 1400,hi,hi:
witam wszystkich milutko,,,ja mam na kuponiku wysłane najdłużej oczekiwane hahha
Lila przecież pisałem,że nie grałem:Ts teraz się złości na mnie:
Lila Ts wypuścił satelitę w kosmos i obserwuje mnie czy gram,jego agenci też kręcą się obok kolektur:
Oczywiście nie mają na podkoszulkach logo lotto,lecz ubrani są w garnitury na czarno:niby biznesmeni:
sara...a u mnie nawet słoneczko czasami zaświeci.Ciekawe czy w białej dupie jest tak samo ciemno jak w czarnej?
Lila wczoraj porwali mi 5zeta w multi i dwie zdrapki sruti fruti:razem 7zeta i zbamkrutowałem,tak że wieczorem gram za 2,5zeta:
cześć
hipopotandawno Ciebie tu nie widziałem
milan
1,2,9,22,26,49,58-na nich się dzisiaj opieram
Lilcia-buzi buzi
albo coś innego kręcą
Technika idzie w górę:można nałożyć postać na ekran jaką chcą:na przykład:Janusza