Wpisy 936 652 – 936 751
15 maja 2012 19:14 → 15 maja 2012 21:08, 100 wpisów
Bałwan jest symbolem inteligencji i mądrości a sowa nauki,przez to nosi okulary:
TS:pozwól wygrać hipciowi,zaznaczam,że gram na dwie 7ki,pozdrawiam:
Oglądałem walkę w internecie na yotube:hardkoksu kontra najman.Pierwszy gonił drugiego,aż tamten się położył na scenie,koksu pogłaskał go po głowie a najman dawał jakieś znaki sędziemu trzepocząc ręką i było po walce:
Ja niedawno wypiłem piwo:0,5procent czeskie,było to kilka dni temu
hipcio
jakbyś to Ty komentował mieli by kilka razy większą oglądalność
jakbyś to Ty komentował mieli by kilka razy większą oglądalność
albo ta taka szkrzecząca - posłuchałeś kilka razy i już nie wychodzisz przez ścianę, nie ?
Na razie nie,bo dałem słudze 5 zeta na multi i na razie nie mogę zwiększyć koszta gry:
p.r.a.w.i.e jakbym w archiwum zajrzała......
jak miło...
witaj hipopotan
jak miło...
witaj hipopotan
hipciooo...ty jeszcze zyjesz ...pomyślałem cały czas lezałeś w łózkuu,,,,
Niedawno tydzień temu doczołgałem się do kolektury i miałem mały sukces:40zeta w zdrapce a kysz:małysz:
hipcioo..teraz jeszcze zagloodoom www
obliczone miesiąc parki ...12razy spadła 23 i 60 ...
hipciooo ..sprawdz wyniki
Przy mnie niedawno jakiś starszy pan grał na 8 kaskaderów,widać ludzie polubili kaskadę:
aa 3/3 na miesiąc ..7 razy spadła 23,35,60...
dobra ide tam ..wy oblicz sam
taż lubię Kaskadę, ale tą w naturze
Najpiękniej wyglądają w Ameryce Południowej
i w Afryce
Te w Polsce są żałosne
Najpiękniej wyglądają w Ameryce Południowej
i w Afryce
Te w Polsce są żałosne
To było tak. Miałem ten kupon i 2 zł i wchodze do biedronki a tam zlikidowali punkt LOTTO. I potem nie pamietam gdzie schowalem ten kupon. A do kosza na 100 % wyrzucilem przygotowane zakreslone dwa blankiety. Potem wieczor wracajac z pracy wpadlem dop innego punktu (w sumie pamietalem moje liczby) i na szczescie nic bym nie wygral zakreslilem cos na 22:15
Zelus....2 zeta to nie tak strasznie.Gorzej jakbyś wypintolił 120 albo więcej