Wpisy 934 758 – 934 857
14 maja 2012 05:42 → 14 maja 2012 09:00, 100 wpisów
ci powiem ,ze sam nie wiem...cos tam typlem na profilu i jeden posle z 10,11,18,19 i reszta ktore dlugo nie byly i zobacze co sie urodzi
też coś!
jakbym miał ryczeć kiedy mnie TS wcurwia to pływałbym żabką we własnych łzach dookoła kompa.
jakbym miał ryczeć kiedy mnie TS wcurwia to pływałbym żabką we własnych łzach dookoła kompa.
hej malutka coż dziś gramy???jakies pewniaczki?masakrycznie potrzebuje kasy
aha widze ze walczysz z cyferkami...
na razie to córa mnie woła,ale myśle ze uda mi się coś wykombinować
kol. Monet..a kolega ma jakieś super pewne cyferki na dziś?? tajne kanały dyplomatyczne czekają
Wędrusiu mistrzuniu śnij jak najszybciej...
Witam wszystkich po weekendzie bez netu a dodatkowo weekendzie porażek w bojach z TS
Ja to mawianio w czasach minionego ustroju robiliśmy tak jak trzeba a wyszło jak zawsze
Ja to mawianio w czasach minionego ustroju robiliśmy tak jak trzeba a wyszło jak zawsze
medea
kosmaty dziękuję za kwiaty
Jak tam mini, bo jakoś szczęścia nie mam.
Jak tam mini, bo jakoś szczęścia nie mam.
dzień dobry.....
wszystkim dużo dzisiaj.....
p.o.d.o.b.n.o zimno.......
wszystkim dużo dzisiaj.....
p.o.d.o.b.n.o zimno.......
Mi wyszło dzisiaj na 14.00 po wieczornej burzy mózgu coś takiego:
16,18,25,45,46,50,57,58,67,72 a wykopałam z kuponu 6,9,11,22 oraz 24 bo mi nie pasowały do wybranych.
Nie mam jak sprawdzić swojej teorii w praktyce z powodu , ale jak się komu spodobają cyferki to bierzcie i wygrywajcie
16,18,25,45,46,50,57,58,67,72 a wykopałam z kuponu 6,9,11,22 oraz 24 bo mi nie pasowały do wybranych.
Nie mam jak sprawdzić swojej teorii w praktyce z powodu , ale jak się komu spodobają cyferki to bierzcie i wygrywajcie
medea.... widzę, ze też usiłujesz zaprzyjaźnić się z mini.....
ja na razie też jakoś jednostronnie
ja na razie też jakoś jednostronnie
pieknaja
u mnie też na razie jest to nieodwzajemniona sympatia
kosmaty
Ja tak ciągle mam 1/5 lub 2/5 to moje przekleństwo plus wersja wyrafinowana jak chińska tortura wodna czyli 5 zakładów i w każdym jedna z cyferek w układzie 1/5
u mnie też na razie jest to nieodwzajemniona sympatia
kosmaty
Ja tak ciągle mam 1/5 lub 2/5 to moje przekleństwo plus wersja wyrafinowana jak chińska tortura wodna czyli 5 zakładów i w każdym jedna z cyferek w układzie 1/5
chińską torturę tez mam już za sobą.......ładnie toto wygląda teraz czekam na właściwe ustawienie się tych właściwych
Kosmaty....tak to jest przy systemie skróconym .....niczym rosyjska ruletka
Kosmaty....tak to jest przy systemie skróconym .....niczym rosyjska ruletka
dzieki malutka
Bez przesady - skrócony by był bardzo - gdyby te osiem liczb chcieć zagrać jednym zakładem za zeta przecinek dwadzieścia pinć
ponad sto procent normalnego gracza taki osiONG chce osiągnąć
Kaśka
przesunięcie ?
Kaśka
przesunięcie ?
Rob.....a skrócony trochę co?? daje wszystkie możliwości??
Kathy.....
Kathy.....
taaaaaa jasne
"Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno"
"Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno"
Robal
Masz 100 % rację Bez przysłowiowego łutu szczęścia można skreślać i skreślać i nie wyjść poza zwrotu stawki w co 10 tym losowaniu Prosty przykład wczoraj z 14. Chodziło za mną 48,65 i to koniecznie jako zakład na 2 skreślenia z +. Chodziło, chodziło a w kolekturze oczywiście chciałam podszept podświadomości lepiej wykorzystać i dodadałam 6 cyferek no i zrezygnowałam z plusa. I tak zamiast 120 zeta mam 4 zł . To nie był mój dzień
Masz 100 % rację Bez przysłowiowego łutu szczęścia można skreślać i skreślać i nie wyjść poza zwrotu stawki w co 10 tym losowaniu Prosty przykład wczoraj z 14. Chodziło za mną 48,65 i to koniecznie jako zakład na 2 skreślenia z +. Chodziło, chodziło a w kolekturze oczywiście chciałam podszept podświadomości lepiej wykorzystać i dodadałam 6 cyferek no i zrezygnowałam z plusa. I tak zamiast 120 zeta mam 4 zł . To nie był mój dzień
G
- wyślesz pełnym / i/a wiadomo masz wszystkie wcelowane, bo statystyki, bo programy, bo to, czy tamto.../ a kulki się przesuną, żeby nie powiedzieć podmienią - zestaw używany do losowania
więc potrzebujesz tego kolegi - Farta - żeby akurat raz zapomnieli zmienić zestaw
dodatek -
wtedy zazwyczaj - najmniej płacą, albo kupon Ci zajumają albo jakoś podobnie
- wyślesz pełnym / i/a wiadomo masz wszystkie wcelowane, bo statystyki, bo programy, bo to, czy tamto.../ a kulki się przesuną, żeby nie powiedzieć podmienią - zestaw używany do losowania
więc potrzebujesz tego kolegi - Farta - żeby akurat raz zapomnieli zmienić zestaw
dodatek -
wtedy zazwyczaj - najmniej płacą, albo kupon Ci zajumają albo jakoś podobnie
medea
mijałaś się w drzwiach z Kol. Fartem -
bliżej Ciebie stanęła koleżanka Pechunio -
samo życie
mijałaś się w drzwiach z Kol. Fartem -
bliżej Ciebie stanęła koleżanka Pechunio -
samo życie
Kaska
zaprzyjaźniona, obłaskawiona i
...od jakiegoś czasu /w sumie/ mijamy się łukiem...
...niedogodności delikatne tylko ...
zaprzyjaźniona, obłaskawiona i
...od jakiegoś czasu /w sumie/ mijamy się łukiem...
...niedogodności delikatne tylko ...
Kosmaty..... wybieraj właściwe....
Rob....ja cały czas szukam kolegi Farta....jakos mi ucieka
i...chyba...wszystko to wyżej rozumiem, ale.....
ale zaczęło się od źle ułożonych 8 przy 3 trafionych
Rob....ja cały czas szukam kolegi Farta....jakos mi ucieka
i...chyba...wszystko to wyżej rozumiem, ale.....
ale zaczęło się od źle ułożonych 8 przy 3 trafionych
medea
Robal
Kol. Kathy mogę ze trzy typy do buka podać.Cyferek-nie.
Moje wybieranie MM to tymczasem blamaż.
Robal
Kol. Kathy mogę ze trzy typy do buka podać.Cyferek-nie.
Moje wybieranie MM to tymczasem blamaż.
3/8 na 5/5 to 56 możliwości
no to c a r w a
o s i e m to t r o c h ę m a ł o
no to c a r w a
o s i e m to t r o c h ę m a ł o
Szanowni koledzy toż my sami winni temu, że zdymisjonowana przez naszą judeochrześcijańską kulturę starożytna boginii Fortuna się zbiesiła. Przecież każdy z nas prosi ją zazwyczaj o inny zestaw cyferek no a ... jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził
Medea
no i czego tam teraz uczą - przecież to ON był - ten Fortuna
ojejej
no i czego tam teraz uczą - przecież to ON był - ten Fortuna
ojejej
pieknaja
Dziękuję za przekazanie i proszę o przekazanie ode mnie w ilości hurtowej oraz z sukcesy w tamtejszym odpowiedniku TS
Dziękuję za przekazanie i proszę o przekazanie ode mnie w ilości hurtowej oraz z sukcesy w tamtejszym odpowiedniku TS
Monet
to tym bardziej nie ja
nie muszę iść totalnie w zaparte
zresztą mam dobre alibi
to tym bardziej nie ja
nie muszę iść totalnie w zaparte
zresztą mam dobre alibi
medea....z przyjemnością przekażę......
Monet.....bukmachera skroiłeś??
Monet.....bukmachera skroiłeś??
robal w zeszłym tygodniu tez przytrafieniu 3/8 tylko na piec zakładów weszło 2x 3/5 bo drugi zestaw w tym samym dniu dał 1/8 i ten był na 8 zakładów rozpisany
piękna
Ja to tylko troszkę wygrał.
a piszę że to nie kolekturę LoTTo okradli tylko firmę "TOTOLOTEK".
Kumasz?
Ja to tylko troszkę wygrał.
a piszę że to nie kolekturę LoTTo okradli tylko firmę "TOTOLOTEK".
Kumasz?
Kosmaty..... wychodzi mi, że się kręcisz blisko...blisko.....
Przy typowaniu ośmiu i systemie skróconym można się z tym Fartem nie dogadać....chyba......
Przy typowaniu ośmiu i systemie skróconym można się z tym Fartem nie dogadać....chyba......
Kosmaty
Na forum - takie dylematy były poruszane - jeden zakład, czy rozpis w pełny, czy może jakiś skrócony, a, czy są d o b r e odpowiedzi PRZED ?
Na forum - takie dylematy były poruszane - jeden zakład, czy rozpis w pełny, czy może jakiś skrócony, a, czy są d o b r e odpowiedzi PRZED ?
Poszukiwany Wędruś.......
wędruś jeszcze śni,a mnie się pojawiły kolejne dwie 10 na kartce
islandorka...spokojnie.....
Wędruś szuka dobrych wiadomości.....
Wędruś szuka dobrych wiadomości.....
jednak z z a ł o ż e n i e m, że najlepiej j e d n y m zakładem trafić zgadza się większa część w s z e l a k i c h graczy
malutka ty nie przesadzaj skąd kasa???