Wpisy 930 056 – 930 155
10 maja 2012 19:17 → 10 maja 2012 20:00, 100 wpisów
slawek
w budzie są regulaminy drapek(nakład, ilości wygranych), a te literki to ja sie dawno zoreintowałem o co chodzi
w budzie są regulaminy drapek(nakład, ilości wygranych), a te literki to ja sie dawno zoreintowałem o co chodzi
slawek
nie wiem czy u ciebie wieszają wyższe wygrane- jeśli tak to sprawdzaj literki przyporządkowane danej drapce; 50zł w szy50 ma literki DDD
narka i
nie wiem czy u ciebie wieszają wyższe wygrane- jeśli tak to sprawdzaj literki przyporządkowane danej drapce; 50zł w szy50 ma literki DDD
narka i
dzisiaj o 14:00 było 21 wygranych 4/4 ..na całą Polskę ...czyli odniosłam ogromny sukces
Lila o masz Ci los już mi się dostało chciałem byc miły i grzeczny ale wyszło jak zawsze
trafiło sie ślepej kurze ziarnonie ma co walczę dalej
Damian...22 zeta to możesz sobie w buty wsadzić będziesz wyższy oddawaj liczbę 22
slawek..po sąsiadki praniu widok przez okno po skonsumowaniu obiadu nie jest wskazany
Lila a Ty zdejmij te szpilki bo naprawdę jesteś wyższa ode mnie i czuję się nie komfortowo
Damian...***a mężulek zasrany.2 lata po ślubie a on nie wie że,nie chodzę w szpilkach nigdyRozwód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na 22:00
47,28,10,78,79
58,10,28,78,79
47,28,10,78,79
58,10,28,78,79
i jeszcze 19 na dokładkę
Damian....Bo jak ciebie nie ma na kimś muszę się chyba wyżyć nie?Wpadasz do domu i pierwsze co to pranie.Sam sobie zrób do cholery
Lila czemu zawsze ja muszę wszystko przejmowac na siebie nie możesz się w pracy wyżyc ?
Damian..karwa Ty uważaj żebym ja Tobie zaraz czasu nie znalazła i mnie lepiej dzisiaj nie wkurzaj bo mogę wybuchnąć jak bombkaaaa jutro w sobotę i w niedzielę do wieczora mnie nie ma
a czemu Lila tak twierdzisz?
Damian...w pracy nie mogę,na psie tez nie bo szkoda stwora ale za to na Tobie z miłą chęcią
mysia...bo mi tak wyszło że nie siądzie z moich mapek.Dzisiaj na 13 na nIE weszła tylko jedna liczba
Damian.taaaaa bardzo cięzko,to nie wiem co powinni powiedzieć górnicy
Lila no coś Ty o by mnie nie ugryzł żyje z nim w zgodzie kupuję mu karmę to mnie lubi
Lila rozumiem , że reszt podanych liczb ma szansę ja nie dzisiaj to jutro
jakbyś mu kupował karmę z taką częstotliwością to Azor by z głodu padł
Lila a możesz zdradzic jak tworzysz taka mapkę?
mysia..ja już nawet nie pamiętam od czego to się zaczęło.Ktoś zaczął a ja ją kontynuuję .Długo by pisać.
no ale jest jakaś główna zasada ?
Robal no u mnie tez tak nie za ciekawie nic konkretnego się nie ukazało
Hartge
to spoko - bo czasem są takie dni, że po nich może być tylko fajniej
to spoko - bo czasem są takie dni, że po nich może być tylko fajniej