Wpisy 929 533 – 929 632
10 maja 2012 12:32 → 10 maja 2012 14:00, 100 wpisów
trisetum...
też mam czuja ,żę akurat dzis wpadnie 22...ale nic nie jest przesądzone
14,36,77
znalezione w necie
>>Niko: polukam w samotności a te barany z MP niech sie krzątaja w osamotnieniu i niech myśloa że GL to ....<< to goowno misiunisiu i tyle w temacie
>>Niko: polukam w samotności a te barany z MP niech sie krzątaja w osamotnieniu i niech myśloa że GL to ....<< to goowno misiunisiu i tyle w temacie
28,36,40
ki28335...
losowanko za godzine
Krys
bo niby pokorne ciele dwie matki ssie itd ?
to nic osobistego - powiedz tylko koledze ze szwejolandii żeby sie walił od robala
co było pierwsze ? - 23:33:54 -
>>> krys pamiętaj że Boss zblokuje wejście a GL iwtedy będziesz musiał typować z *r*o*b*a*l*a*m*i i innymi gadami którzy mają swoja wizje krys super masz pewniaki więc typuj<<
bo niby pokorne ciele dwie matki ssie itd ?
to nic osobistego - powiedz tylko koledze ze szwejolandii żeby sie walił od robala
co było pierwsze ? - 23:33:54 -
>>> krys pamiętaj że Boss zblokuje wejście a GL iwtedy będziesz musiał typować z *r*o*b*a*l*a*m*i i innymi gadami którzy mają swoja wizje krys super masz pewniaki więc typuj<<
i znowu wielkie bedzie rozczrowanie
o rety rety....Robalu a czy ja mogę z Tobą typować? pozwolisz? bez przymusu?
kathy...
11,13,18,21,23
929554. kathy 2012-05-10 (12:59)
a swoją drogą............ ktoś sie tak nasmiewał z mojej Chorwacji
???
a swoją drogą............ ktoś sie tak nasmiewał z mojej Chorwacji
???
lila...teraz już nikt...ale ktoś się nasmiewał.......ale spoko walne fotkę.....chociaż i tak pewnie będzie, że fotomontaż
kathy...dzis bez typowania???
Witam
Jestem zakręcona jak precelek, bo w pracy zusuwanie takie, że taczki nie ma kiedy załadować
Lila
Profesor
Żelka
Jestem zakręcona jak precelek, bo w pracy zusuwanie takie, że taczki nie ma kiedy załadować
Lila
Profesor
Żelka
Mnie wyszło 6,16,22, a do towarzystwa 14,25,63,68,80 lub ewentualnie 1,28,39,40,44,71. Jednak moje pomysły pozostaną pomysłami wirtualnymi bo znowu nie było jak wysłać kuponiku na 14
A czy ktoś ma jakiś pomysł na cyferkę pewniaczka do mini, bo jakoś nie mam weny
dzięki
krys
kopiowałem - bo takie jest powiedzenie - nic o robalu bez robala
i poowooo
krys
kopiowałem - bo takie jest powiedzenie - nic o robalu bez robala
i poowooo
krys
tak uwierz - kopiowałem - chyba u licha widać ?
musiałes po prostu przeoczyć - pitolniety nieźle w rozum jestem
a paczyłem tam - bo ciekaw jestem - kiedy ten guruwynalazca zdejmie te niechcący wstawione wskany z wygranymi dzięki genialnemumusikosztowaćprogramowi
osiagnięte metodą chybił trafił
tak uwierz - kopiowałem - chyba u licha widać ?
musiałes po prostu przeoczyć - pitolniety nieźle w rozum jestem
a paczyłem tam - bo ciekaw jestem - kiedy ten guruwynalazca zdejmie te niechcący wstawione wskany z wygranymi dzięki genialnemumusikosztowaćprogramowi
osiagnięte metodą chybił trafił
Lila
To takie moje rozważania teoretyczno-intuicyjne , bo brak racjonalnych przesłanek dla szóstki
To takie moje rozważania teoretyczno-intuicyjne , bo brak racjonalnych przesłanek dla szóstki
Bardziej mi żal, że sprawdziłam skuteczności wczorajszego chybionego CH/T, bo coś mi mówi, że dzisiaj zestaw 8,16,22,24,45 miałby szansę
16,21,30
27,33,49
12,17,28
3,16.77
36,57,78
mala...
Losowanko zaraz
medea76...
za 20min losowanko
dawać losowanie
czekamy...
Bo jeszcze TS spełni twoją prośbę i w stringach vel stroju Borata losowania poprowadzi ... wiadomo kto
medea...dobrze że,za marzenia nie karają bo dotam by dostał dożywocie
ja 45...
przygotować kupony
28 lub 40
agatka