Wpisy 929 335 – 929 434
10 maja 2012 00:19 → 10 maja 2012 11:01, 100 wpisów
ale trudno się dziwić jutro dzień pracujący
przepraszam już raczej dziś
żelka to co mam w swoim profilu a w piątek zmiana zestawu
to ja uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych o 14:00 i spokojnej nocy oraz kolorowych snów dobranocdo poklikania.
to ja uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych o 14:00 i spokojnej nocy oraz kolorowych snów dobranocdo poklikania.
dobra, mapki zwiedzone
nie ma nikogo to trzeba do spania
Maxiu trzymaj się i wracaj do zdrowia
dobranoc
nie ma nikogo to trzeba do spania
Maxiu trzymaj się i wracaj do zdrowia
dobranoc
zdrowie tej ósemki co nie śpi o już dyszka
Dzień dobry.. .
13 osób na Multipasko.. .
Wędrusiu zgodnie ze zwyczajem poprosze ze snu pilnie
wczoraj 45 x 2
dla wszystkich
Wedrusiu myślisz bo czas nagli wczoraj ze swoich 4...
Kaska
za jakiego Jokera płacili
36_zeta ?
Kurdebalans 36,46,72
dobrego dnia
za jakiego Jokera płacili
36_zeta ?
Kurdebalans 36,46,72
dobrego dnia
gg..dowiedz sie kiedy wejdzie to super 7
a jokera? jeszcze nie wiem..olśnienie przyszło w żb
a jokera? jeszcze nie wiem..olśnienie przyszło w żb
w dzokerra nie gram na razie, ale kolega tak-- może bym mu coś trafnego podpowiedział
gg....ja jak wysyłam to albo z maszyny...albo mnie natknie nagle jak jestem w żb......nie kombinuje wczesniej
Mam dziś do dyspozycji 2 zł wygrane z wczorajszego dnia w co by tu dziś zaszaleć
trisetum..puść keno z maszyny na 5 skresleń..jak sie rozmnozy grasz dalej
kaśka bierz keno na 6 może ci 5/6, albo nawet 6/6 wpadnie; 5/5 w keno miałem tylko raz, a 5/6 z kilkadziesiąt razy, a 6/6 2x i zawsze na swoje typy
W Sz. jest
Ale nie wiem ile stopni bo termometru nie mam w zasięgu a swojego czujnika jeszcze nie wystawiłem .
Ale nie wiem ile stopni bo termometru nie mam w zasięgu a swojego czujnika jeszcze nie wystawiłem .
horoskop na czwartek, 10 maj:
Wodnik,
W odpowiedniej chwili przyjdzie Ci do głowy dobre rozwiązanie pewnego problemu. Zapomnisz o dawnych niepowodzeniach i będziesz odczuwał satysfakcję. Będziesz trochę arogancki w stosunku do swojego partnera, zadając mu intymne pytania dotyczące jego poprzedniego związku uczuciowego. Wprawisz go tym w zakłopotanie.
Wodnik,
W odpowiedniej chwili przyjdzie Ci do głowy dobre rozwiązanie pewnego problemu. Zapomnisz o dawnych niepowodzeniach i będziesz odczuwał satysfakcję. Będziesz trochę arogancki w stosunku do swojego partnera, zadając mu intymne pytania dotyczące jego poprzedniego związku uczuciowego. Wprawisz go tym w zakłopotanie.
Witam wszystkich bardzo serdecznie z coraz bardziej upalnego Dolnego Śląska
kathy
monet
emeryt
kathy
monet
emeryt
Ja tam jednak jestem uzależniona od TS.Byłam wieczorkiem na spacerze i na swoje nieszczęście przechodziłam obok kolektury i... jestem na szczęście tylko 3 zeta w plecy, bo miałam 1/5 z chybika oraz 2/4 z własnych pomysłów przez tę .... 22
medea76
ja jestem uzależniony od BMW 5
własnie za chwilę jadę kupić
pozdro
ja jestem uzależniony od BMW 5
własnie za chwilę jadę kupić
pozdro
JAK NADAŁEM CO INNEGO WYSZŁY 2 MOJE TRÓJKI-4,40,72 I 14,48,80 JAK PRZESZŁO MIESIAC KUŻWA DAWAŁEM TO NIE WYCHODZIŁO JASNA CHOLERA,A U BUKA HOKEJTRAFIONY MŚ 9-MECZY RABANE BIRMINGHAM ZREMISOWAŁO-A MIAŁO WYGRAC PSY JEDNE-OSTATNIO 5 KUPONÓW POD RZĄD 1 BŁĄD ***OLCA MOŻNA Z TYCH GIER DOSTAĆ
emeryt
jak już sobie kupisz to na czat tą 5 wjedź.Będziemy podziwiać.
Medea
jak już sobie kupisz to na czat tą 5 wjedź.Będziemy podziwiać.
Medea
pafty >> znowu nie wygrałeś?
Pytam bo chyba lekko zdenerwowany jesteś
Pytam bo chyba lekko zdenerwowany jesteś
JAK NADASZ NIE WYJDZIE-NIE NADASZ WYJDZIE-PIEROŃSTWO JASNENIE TROCHĘ BARDZO WK..WIONY
Dzień dobry wszystkim.Natworzyłam dzisiaj trójek 15,23,33 28,37,41 1,36,40 43,54,41 3,15,40 .Powodzenia dla wszystkich
pafty..no trudno sam mówisz nerwoowoo nic nie przejmuj gra TS , lepiej wróc do pracy
Cześć kathyDaj jakiś pomysł na trójkę
dobra pintol uciekam...
dzięki
Cześć Żelka
zelka...ja powtórka 45...myśle nie bedzie wyskoczy dziś i uciekam...
nawymyślałam a teraz nie wiem co puścić
Pafty wyluzuj,szkoda zdrowia
pafty...
zelka...tak nie nie jestem pewny...teraz nie gram ...jak chcesz nie chcesz 45...nie mam wiecej głowie
dobra uciekam i ide tam ,,,,