Wpisy 928 701 – 928 800
9 maja 2012 21:16 → 9 maja 2012 21:46, 100 wpisów
jaka strategie obraććć
krisss..ok wysyłaj bo nie zdążysz 1,22,38,75 i c*** im w dupę a my będziemy tak
Lila...no dobrze humor dopisuje i tak ma być
Bronson...chyba Rokoko albo średniowieczeledwo wybudowane a już się wali(bez podtekstów)
10,11,20,22,30,33,40,44,50,55
marek33 myślę też że będzie 22 z resztą chyba każdy tak myśli bo już 26 losowań nie padła
Lila.....tak jest
Lila ja tam fanem takim bardzo nie jestem zresztą jak być jak wszędzie rudzi np.Boniek
multi multi..jak dzisiaj nie wpadnie to jutro będę musiała chyba pojechać po nowy komputer bo za swoją reakcję nie ręczę
Lila...tylko musisz jakiegoś jurara znalezć Michala Piróga
lila choć z Rusiecką nigdy nic nie wiadomo
Bronson...to jest juror z you can dance
lila bo chyba ona będzie prowadzić teraz losowanie jak się nie mylę
Lila bez nerwówy nie zmieniaj komputera zaspiewaj sobie "Spoko spoko euro koko" lub cos w tym rodzaju i od razu humorek sie poprawi
Czyli rusiecka targnie kulami o 22:00
Qń....
Masz jakiś zestawik liczb
Masz jakiś zestawik liczb
lila jak jest Rusiecka to u mnie jest klapa ale mam nadzieję że dziś będzie inaczej
Qń
Forumowicze spokojnie onegdaj...gdy losowania prowadzil Rembiszewski nazywany przez niektórych "w ząbk czesany" tez cos sie czasem trafialo. Zawsze jest tak,że karta się odwraca,bo: "raz się pije jabole a raz szampana z górnej półki" i tego ostatniego Wam i sobie życzę
Bronson.....ja tez nie czasami obejrzę wojewudzkoego i to wszystko
Dziśiaj też było...45 w lotto.de.. .
15,16,17,20,40,45./9,8
15,16,17,20,40,45./9,8
multi multi...mnie tam w sumie wszyscy wkierwiają.Jeszcze w Agacie cała nadzieja ale jak mnie to tez jej
bronson nie mów kubuś powiatowy jest
Smoleń byłby najlepszy do losowań
dawno temu sobie kupił...
Lila...czasami się zerknie w telewizor z raz na miesiąc
lila tak oglądałem we wtorek jego program
Lila...kupil sobie ferrari
Lila lookam,lookam i oczom nie wierze jakie Ty masz wyniki w rankingach...no cóż cicha woda brzegi rwie.
lila ale te jego hostessy marzenie
multi multi...wczorajbył młody chłopaczek i jakaś małpa.Nawet nie wiem kim ona jest? Co to za bździągwa co powiedziała że,ona i Kuba sa sąsiadkami?
ahaaa
Bronson pełen szacun. Napisałeś pełną nazwę największego,polskiego banku detalicznego bezbłędnie a to w naszyn społeczeństwie rzadkość,bo łatwiej ludziki kajarzą nazwy banków i mawiają : ten zżubrem lub ten ze skarbonką.
lila tego chłopaka kojarzę ale tej młodej zupełnie nie
7,20,29,69,77
multi multi..on coś tam do F1 ma iść a jej nie znam żeby mnie zabili
może nie powinienem mówić tego ale chodziło mi o tą panią co przyniosła samochód sterowany one biustonosza nie noszą
Bronson nie rozpedzaj się to nie jest Twój bank tylko Ty jesteś banku,bo zobacz jak wygląda Twój dom a jak wygląda bank. ...tylko się nie pogniewaj.
panoramix
lila....ty yyyy cały czas lubisz 22..
i znikam...
bronson tylko nie zapomnij lepiej zatypuj bo od razu będzie co najmniej u ciebie 8/10
Lila...
Lila...
panoramix...
panoramix...
multi multi plus ..on zawsze myśli tylko XXX niz nie potrzebne
Lila...następnym razem się wyslę
Lila.....
lila ...jedna jedyna tu jestes...? przedstawicielka płci pieknej?
panoramix
lila no własnie a andromedy też już tu dawno nie ma
andromeda u korna jest