Wpisy 928 194 – 928 293
9 maja 2012 12:18 → 9 maja 2012 13:29, 100 wpisów
ktos szuka naiwniaka....i pewnie znajdzie.
Jak ktos ma taki system to po co zajmuje sie sprzedażą systemu a sam nie zagra i da sobie spokój ?????
Jak ktos ma taki system to po co zajmuje sie sprzedażą systemu a sam nie zagra i da sobie spokój ?????
nie dajmy sie nabierać....
krisss..i właśnie o to chodzi.Skoro zagrał i wygrał i ma kupę kasy na koncie to po kiego luja tym handluje?
Monet..podejrzewam, że dla tej sąsiadeczki słowo: net tym samym co dla Hitlera telefon komórkowy
22 nastaw sobie budzik na 14.00 wchodzisz jako ostatnia bo jak nie to będę bardziej progresywny
Lila
ja wlasnie mam gulasz...kasze...ogóreczek
Kasza własnie dochodzi...
Ja przedchwilą zjadłem 2 pyszne hamburgery
gryczana prażona
O Lila widzę że też jak ja preferujesz kuchnie amerykańską
***player***...ja bardzo rzadko jem śmieciowe jedzenie ale kolega przywiózł i mu jednego podwędziłam bo mi w brzuchu burczało
Ja nie umię się nigdy oprzeć. U mnie w rodzinie mówią jak smakuje to zdrowe
***player***..mi kiedyś z 15 lat temu smakowało w Szkopach chicken Mc nugets z sosem barbecu czy jakimś tam.Do tego zimny szejk
o szejka to bym się napił, miód
idę kosić bo żona niezrozumie jak przyjdzie z pracy że cały dzień nic nie zrobiłem
***player***miłego koszenia,jak u siebie skończysz to do mnie wpadnij
Lila z kosiarka czy bez?
Jano312
Lila
***player***...zobacz ile zleceńtylko proszę kosić bez koszulki,jest baaaardzo ciepło
Kathy a mocno u Ciebie zarosło?
idę do ogrodu bo Ty Lila o chyba innym przycinaniu żywopłotu mówisz
Jano możesz u mnie skosić a ja u Lili zajmę się tym żywopłotem
Lila ale wąski jest ten żywopłot czy rozrusł się po całej posesji
***player***..jakby to napisać? Jest wąski i musisz przyciąć to co odrosło ,to co odstaje przed szereg
Idę do tego ogrodu bo nie zdąrze na losowanie
Ludzie ja to mam szczęście jak tylko muszę opuścić towarzystwo z powodu to wtedy dopiero zaczynają się ciekawe tematy
lila...tak...ze zmieloną...bo jak zrobiłabym z całą to zaraz by ideologie dorobili