Wpisy 927 993 – 928 092
9 maja 2012 05:09 → 9 maja 2012 11:12, 100 wpisów
a wyplate dzis masz? bo zeby sie cieszyc ,ze sie idzie tylko to raczej dziwne
Menopauza to naturalny proces biologiczny obojga płci, a nie tylko dotyczący kobiet. Podczas gdy mężczyźni niechętnie mówią o andropauzie, należy szukać jej objaw u wielu Panów, zwłaszcza tych powyżej 50 roku życia. Zwłaszcza iż mężczyźni niechętnie odwiedzają lekarzy, powinni szczególnie przyglądnąć się swojemu organizmowi, w poszukiwaniu objawów andropauzy
------
Dzień dobry.. .
Dzień dobry.. .
Wędrusiu ja musze niedugo smigac podasz coś na dziś?
witajcie od dzisiaj mysia pysia będzie wygrywać w MM i to nie po 2 zł jak do tej pory ale konkretne sumy juz ja im pokażę
WN mam swoich 5 ze snu potrzebuje jeszcze ze 2-3???
ok mysia pysia pokaz im a potem powiesz nam jak to sie robi,zaraz znikam do pracy,może Wędruś cos podrzuci ze snu...
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 258 000
Islandorka.. .
Wędruś ty mnie nie czaruj tylko poprosze ze snu cosik....
albo przetłumacz mi moj sen WN bizuteria, autobus 2-piętrowy pełen ludzi napis Sopot jechałam do domu,byłam gdzies w odwiedzinach i pieniądze nominały mam na totku 50,70,5...
Islandorka.. .
Może będzię liczba.. .45.. .
--------------------------------
Może będzię liczba.. .45.. .
--------------------------------
Jedna z tych czterech liczb powinna wejść w najblizszych losowaniach : 15,28,62,67.
Wczoraj rano taką dziesiatkę sobie wytypowałam:7,9,15,23,27,50,60,62,70,80 i praktycznie wszytkie weszły oprócz 15,23,62
Wczoraj rano taką dziesiatkę sobie wytypowałam:7,9,15,23,27,50,60,62,70,80 i praktycznie wszytkie weszły oprócz 15,23,62
Islandorka.. .
Liczba z Twojego snu.. .21.. .
Liczba z Twojego snu.. .21.. .
ok cos tam skleciłam,jak zdazysz mi podrzucic z mojego snu to ok jak nie,to trudno,mam jeszcze pare minutek...
pomyłka 23 tez była ....
ok dzieki
mysia pysia innym razem skorzystam dzis puszczam ze snu nie mam kasiorki ide własnie do nowej pracy
mysia pysia powodzenia !!!
wzajemnie
Za mną natomiast chodzi trójeczka 4/29/68 tylko cały czas się waham, bo nigdy nie gram na 3 skreślenia no i nie za bardzo mam możliwość puszczania kuponów na 14-stą bo dość rzadko mogę wyjść w teren
witajcie i pa pa do 16 w pracy bez kompa...
medea
nie ? nie grasz na trzy ? Kojarzę pewnie dlaczego - bo 54 zeta za podstawową niczego w sumie nie zmienia, ale
tyle - jakoś się trafa... To na ile, o ile grasz ?
Jak mocno zdeterminowana jesteś na nachapanie się ?
Kaska
jak zacznę coś typu: "a może dziś warto w mm takie..." to robaka ... Dziś tylko 34 i
.
nie ? nie grasz na trzy ? Kojarzę pewnie dlaczego - bo 54 zeta za podstawową niczego w sumie nie zmienia, ale
tyle - jakoś się trafa... To na ile, o ile grasz ?
Jak mocno zdeterminowana jesteś na nachapanie się ?
Kaska
jak zacznę coś typu: "a może dziś warto w mm takie..." to robaka ... Dziś tylko 34 i
.
cholibka - tak paczę i paczę - i się p.r.z.y.z.n.a.m - UWAGA
p i e r d z i o c h wolał 100 od 250 z bonusem - pewnie, jednak bardziej pokręcony, niż się na pierwszy rzut oka wydaje ?
może i nie tak całkiem pokręcony
p.s.
i proszę siatek nie upuszczać jak skręcę tam gdzie kolor żółty bije po ślepiach
p.s.
i proszę siatek nie upuszczać jak skręcę tam gdzie kolor żółty bije po ślepiach
Medea.. .
taaaaa - nie mieć 100 za zeta, czy nie mieć 250 za 2,50...
............................................
ok - nic nie mówiłem, nie widziałem - będzie
i poowooooooooooooooooo
............................................
ok - nic nie mówiłem, nie widziałem - będzie
i poowooooooooooooooooo
witammiłe panie
panowie
w sobotę dwie 4rki z sz w DE lotto=x2 185eur=370eur=1542pln
TS
panowie
w sobotę dwie 4rki z sz w DE lotto=x2 185eur=370eur=1542pln
TS
slim
a zakład zdaje się koło ojro... pomińmy relacje zarobków...
Może, jak masz możliwość - przyJacpoć ... ? ...
na piątek - 19 baniek zdaje się ?
a zakład zdaje się koło ojro... pomińmy relacje zarobków...
Może, jak masz możliwość - przyJacpoć ... ? ...
na piątek - 19 baniek zdaje się ?
Robalnapisałem dla porównania 1 zakład 1,10euro
puściłem 4 za 4,60 co się ma do wygranych w TS
puściłem 4 za 4,60 co się ma do wygranych w TS
taaaaa
.......................
obserwatorzy z ramienia -
podatek, jak wprowadzaliście od wygranych - przypominam - to była j a k a ś relacja do zarobków ciepłą
.......................
obserwatorzy z ramienia -
podatek, jak wprowadzaliście od wygranych - przypominam - to była j a k a ś relacja do zarobków ciepłą
hello.
Wszystkich pozdrawiam ze słonecznego Szczecina.
Jeśli dzisiaj 22 nie zostanie wylosowana to przyjmuję wersję że jej w tym bębnie nie ma .
Jest tylko jej hologram.
Wszystkich pozdrawiam ze słonecznego Szczecina.
Jeśli dzisiaj 22 nie zostanie wylosowana to przyjmuję wersję że jej w tym bębnie nie ma .
Jest tylko jej hologram.
robal
Tu nie chodzi o stawkę tylko o to, że jak zaczynam typować to zawsze mam 8 liczb, z których nie potrafię wybrać mniej i bardziej prawdopodobnych a wybór losowy co do zasady kończy się klęską Dlatego zazwyczaj gram na 8 skreśleń za podstawową stawkę i jak trafię w porywach 5/8 to jestem szczęśliwa jak dziecko na widok lizaka
Tu nie chodzi o stawkę tylko o to, że jak zaczynam typować to zawsze mam 8 liczb, z których nie potrafię wybrać mniej i bardziej prawdopodobnych a wybór losowy co do zasady kończy się klęską Dlatego zazwyczaj gram na 8 skreśleń za podstawową stawkę i jak trafię w porywach 5/8 to jestem szczęśliwa jak dziecko na widok lizaka
WSZYSTKIM
wiadomo gdzie padła 6 w lotto?
ja dzis postanowiłem zagrać na chybił/chybił bo ostatni tydzień co sam kresliłem okazał sie klapą jak autostrada A1 od Gorzyczek do Świerklan
ja obstawiłem 22....zobaczymy
kriss
trisetum ja też tak mam jakbym nie puściła CH/T to nie miałabym się już za co bawić aż do wypłaty a tak ... 6 zł dzięki 4/9 z plusem jest
trisetum ja też tak mam jakbym nie puściła CH/T to nie miałabym się już za co bawić aż do wypłaty a tak ... 6 zł dzięki 4/9 z plusem jest
moneta
Rzeczywiście jak 22 nie padnie to też zacznę węszyć spisek jakiś kulkomasonów co to zdematerializowali tę cyferkę
Rzeczywiście jak 22 nie padnie to też zacznę węszyć spisek jakiś kulkomasonów co to zdematerializowali tę cyferkę
kathy..ty juz rozwód MM TS ..ootoo juz straciłaś twoja
dobra pintol uciekam...
masz 12 wpadnie 11,13 masz 22 wpadnie 21 zaznaczysz 21 wpadnie 22 i w koło macieja
"Wystarczyło 3 zł aby osoba która wczoraj wygrała 2 mln zł dostała zawalu serca bo wygrywający kupon podarowała jako prezent ślubny "
skad wiesz ze to byl prezent slubny....trisetum ???
trisetum
basta - osoba dawała na prezent i
przepisywała sobie - do sprawdzenia CO dała - numerki z pukonu ?
basta - osoba dawała na prezent i
przepisywała sobie - do sprawdzenia CO dała - numerki z pukonu ?
jaki ,,dragon" jestes bystry....