Wpisy 926 048 – 926 147
7 maja 2012 19:50 → 7 maja 2012 20:20, 100 wpisów
A ja dziś o 14:00 6/10
ulexxa...spokoja jestem i będe dlugo
Gdzie ta lila sobie poszła
Kurna byłam w kaufciu się puścić i szlag mnie trafia.ta wiara jakaś ślepa na oślep jedzie tymi wózkami.***a dziadostwo
Lila...
U mnie w Auchan ludzie z dużymi wózkami podobnie sie poruszają
Lila...noo zebyś wiedziała wkUUU to jest
profesorze...mnie jak ktoś ***yknie wózkiem albo przejedzie mi po nodze to uwierz mi dzieje się źle i na pewno nie z moim wózkiem
Lila...nooo nie chcial bym widzieć twojej reakcji
Lila...
profesorze..poważnietylko wózek lata po sklepiei pytam się zawsze kto jej prawko na niego dała jak nie umie jeździć to niech wy***ala
Lila.....no oczywiście zgadzam się z tobą w 100%
Lila a co by bylo jakby Ci łysy przejechal w sklepie koszykiem po nodze???
slawek....ty juz lepiej nie kracz
slawek....no jeszcze by tego brakowało żebym na laskę w sklepie trafiła
To już lepiej nie mówićjakby to był moreno
slawek..nie lubię takich świętych krów w sklepach,ma oczy niech patrzy a nie jadą przed siebie a patrzą na boki
Lila...
slawek...chyba Ty na Agatę bo ja nie lesbaPo nodze to mógłby mi ewentualnie Rembiszewski przejechać,starszy gość to jakoś bym odpuściła
Albo emerytki stojące w kolejce to jej nie pasuje i tamtono ku***** oszalec mozna
profesorze...ja też chodzę do takiego sklepu i jak widzę te babcie co mówią że,już wszystko a za chwilę że,jeszcze może to,a nie,nie,wie Pani może tamto to robię się blada a to zły znak
piec gramow cukierkow,albo sie pyta czy to jest swieze!tak juz jej powie ze stare
najgorsze z tego są modele, które udają, ze kobiet w ciąży nie widzą.
wtedy wpadam w bitewny szał
wtedy wpadam w bitewny szał
slawek...najgorsze że,same sobie wybiorą a potem z tego rezygnuja no i ja już jestem ugotowana na maxa i wściekliznę mam pełną
Lila....no babcie są najgorsze
dms...ciąża to nie choroba.Mimo wszystko ja jak taką widzę ciężarówkę to wołam ją z końca kolejki bo 5 minut mnie nie zbawi jak ona bidna musi tam na końcu stać z 1l mleka lub z jakimiś małymi zakupami
slawek...alzheimer nam nie pozwoli grać bo nie będziemy wiedziec gdzie kupony
My w kolekturze puszczamy się grupowo jest nas kilka osób składamy się
jedna osoba puszcz kilka zakladów i kolejki niet
bronson...
Lila....spoko będe sam się puszczał ok
Barbara jest the best
Lila...no to
astrolog