Wpisy 925 752 – 925 851
7 maja 2012 13:32 → 7 maja 2012 14:17, 100 wpisów
Lila
Pewnie z Radia Erewań
A jeśli chodzi o pracę to ja też powinnam się nią zająć. Na całe moje szczęście panowie z działu obsługi technicznej ( po ludzku cieć i jego szef obercieć) wiercą coś i bawią w ekipę burzącą pod moimi drzwiami czyli moje opierniczanie się jest usprawiedliwione
Pewnie z Radia Erewań
A jeśli chodzi o pracę to ja też powinnam się nią zająć. Na całe moje szczęście panowie z działu obsługi technicznej ( po ludzku cieć i jego szef obercieć) wiercą coś i bawią w ekipę burzącą pod moimi drzwiami czyli moje opierniczanie się jest usprawiedliwione
medea..jak ktoś wchodzi to pyk i Pasko na pasku zadań,jak wychodzi to pyk i z powrotem na swoim miejscu
czy Wędruś podawał dziś cyferki?
witam wszystkich
no Lilcia idziesz jak burza
miejsca w typowaniach
Lila
Dokładnie tak a dla lepszego kamuflażu link w folderze "przydatne - inne" jakby ktoś na komputer wlazł i w ulubionych grzebał
Dokładnie tak a dla lepszego kamuflażu link w folderze "przydatne - inne" jakby ktoś na komputer wlazł i w ulubionych grzebał
ja 41...1/1 .. i pintol uciekam...
ja nie mam tego czegoś co wy macie
medea..mi nikt nie wejdzie bo łąapy miałby upintolone przy samej dupencji
No a za chwilę p. Moreno i wykręci mi numer czyli zostaną wylosowane wszystkie bliźniaki, które ostatnio mi wychodziły w typowaniach a nie wchodziły czyli 22,33,44,55,66,77
Lila
Ja też mam silny instynkt terytorialny, ale to budżetówka a ja mam jako jedyna czynną kolorową drukarkę
Ja też mam silny instynkt terytorialny, ale to budżetówka a ja mam jako jedyna czynną kolorową drukarkę
no własnie to coś, nie wiem szczeście, rentgen w oczach coś... że tak dobrze Wam idzie...
medea...podkreśl najlepiej 3/3..5/5..7/7 albo 10/10 ...nie taki 6/6
Ani Moreno ani "słoneczko" szczęscia nie przynosza !!!
mi z resztą o 14 nigdy nie idzie...
islandorka..kreśląc liczby na czym polegasz? Na typach innych osób,kreślisz z głowy,nie wiem,masz jakieś swoje notatki?
oj torsanku dzieki
kathy..ten co ja widziałam jedzie na dziekanę i to tylko w jedną stronę
Lila kiedyś grałam swoimi,ale jod pewnego czasu łączę liczby tu typujących...
panie torsanie ...jak ty najpierw wyygrooć 3/3 ...ja tam link www dvd bajka smerfuuus
islandorka...zawsze licz na siebie,ja nawet w tutejsze mapki nie spoglądam.Liczb od tutaj typujących tez nie biorę.Mam swoje mapki w wielkim zeszycisku i na nich polegam
Lila...ja nie ...bobo oglodooo tam TV na dvd
22-16-32-48-65-61-75-11-77-25-49-13-23-43-30-29-52-26-57-63-24-72-28-70-56-31-15-45-26-42
Lila ...widzę bobo tak dobrze oglodoć ..nic nie wariuje ..tylko siedzi spokojnie ... dobra teraz ide tam..
krzysio
Tylko uważaj byś przechodząc kabla z gniazdka nie wyrwał. U Drzyzgi była kiedyś kobieta, której coś takiego zdarzyło się z komputerem syna... to nie była przyjemna historia
Tylko uważaj byś przechodząc kabla z gniazdka nie wyrwał. U Drzyzgi była kiedyś kobieta, której coś takiego zdarzyło się z komputerem syna... to nie była przyjemna historia
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,06,14,18,26,28,30,33,36,37,40,41,45,46,48,55,73,74,76,79
Plusem jest liczba: 28
02,06,14,18,26,28,30,33,36,37,40,41,45,46,48,55,73,74,76,79
Plusem jest liczba: 28
Użytkownik smilar trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
wiedziałem ..41...
CO to ma byc
magdalena mergiel kto to? Jakas nowa czy ambrozko zmienila nazwisko?
Przepraszam nie mam głośników w komputerze czy ktoś może podzielić się informacją KTO LOSUJE WIECZOREM bo nie wiem czy grać
magdalena mergiel losuje?
Lila szkoda ze nie losuje magdalena laskowski
dobrze ze pada i nie gralem bo bym mial 1/3 8,22,30
Lila..on torsanie nie umie pintol grać w realu..
dobra juz wychodze...teraz obliczę ...i powwoo