Wpisy 925 720 – 925 819
7 maja 2012 12:26 → 7 maja 2012 14:00, 100 wpisów
Robal..ja też mam ją na jednym zakładzie,ale wydaje mi się że jak nie wskoczy teraz o 14 to na 22,15 na bank siada
Kathy
z /typowań - 3/3 i 5/5 - robi p r a w i e
dokładnie 8/8, które wysyłam w realu
z /typowań - 3/3 i 5/5 - robi p r a w i e
dokładnie 8/8, które wysyłam w realu
Robal....rozumiem, że to podpowiedź na ewentualne wysłanie 8/8 przez mła
Lila
Robal
mirnam
No i znowu jestem... nie ma to jak godziny przyjęć chętnych na porady prawne albo siedzisz i czekasz albo ruch jak ulu i nawet nie wiesz jak się nazywasz Dzisiaj wersja nr 2, ale na szczęście to już na dzisiaj koniec
Robal
mirnam
No i znowu jestem... nie ma to jak godziny przyjęć chętnych na porady prawne albo siedzisz i czekasz albo ruch jak ulu i nawet nie wiesz jak się nazywasz Dzisiaj wersja nr 2, ale na szczęście to już na dzisiaj koniec
Kaska
ale jakąś swoją wstaw w zastępstwie ...
jakiejś - w końcu - mogę nie mieć wszystkich
trafnych
ale jakąś swoją wstaw w zastępstwie ...
jakiejś - w końcu - mogę nie mieć wszystkich
trafnych
Lila
Dzisiaj o 14.00 nie gram, bo jeszcze się nie zdarzyło w czasie losowań prowadzonych przez pana z Hiszpanii rodem bym trafiła chociaż zwrot stawki . No i podejrzane jest to, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na 22 i kilka spiochów współadorujących św. Lenia a we wczorajszym losowaniu wieczornym były tylko dwie powtórki. Mam niejasną teorię spiskową, że dzisiaj może być ten dzień gdy powtórki polecę, że aż się zdziwimy
Dzisiaj o 14.00 nie gram, bo jeszcze się nie zdarzyło w czasie losowań prowadzonych przez pana z Hiszpanii rodem bym trafiła chociaż zwrot stawki . No i podejrzane jest to, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na 22 i kilka spiochów współadorujących św. Lenia a we wczorajszym losowaniu wieczornym były tylko dwie powtórki. Mam niejasną teorię spiskową, że dzisiaj może być ten dzień gdy powtórki polecę, że aż się zdziwimy
medea.....22 jak sprawdzałam to w jednym przypadku wyszło że nie wskoczy zaś w drugim że,wskoczy tak że 50/50
Lila
Mam tak samo od jakiegoś czasu przy typowaniu zawsze wychodzą mi dwa alternatywne zestawy cyferek, które zazwyczaj się nie pokrywają i bardzo rzadko razem występują. Obstawiam dwa i wychodzi, że powinnam zmiksować a jak zmiksuję to wychodzi jeden w stanie czystym. I tak zaczynam kochać CH/T bo przynajmniej do maszyny trudno mieć pretensje, że mogła a nie dała tych cyferek co trzeba
Mam tak samo od jakiegoś czasu przy typowaniu zawsze wychodzą mi dwa alternatywne zestawy cyferek, które zazwyczaj się nie pokrywają i bardzo rzadko razem występują. Obstawiam dwa i wychodzi, że powinnam zmiksować a jak zmiksuję to wychodzi jeden w stanie czystym. I tak zaczynam kochać CH/T bo przynajmniej do maszyny trudno mieć pretensje, że mogła a nie dała tych cyferek co trzeba
medea....
ostatnio wpadły 9 i 22 i obie po równo czekają małpy jedne
ostatnio wpadły 9 i 22 i obie po równo czekają małpy jedne
medea76
Kaska
jakąkolwiek - Twoim zdaniem - niepodchodzącą wymień na "swoje" 25
http://www.youtube.com/watch?v=BJAaFwLRe5U&feature=related
Kaska
jakąkolwiek - Twoim zdaniem - niepodchodzącą wymień na "swoje" 25
http://www.youtube.com/watch?v=BJAaFwLRe5U&feature=related
Obstawiam, że powtórzą się nie zakreślone przeze mnie 8,11,19,28,43,47,65,66,75 a do wesołego grona dołączą 60,46,77 no i pewnie 80 a i perspektywa 14 jest jak najbardziej realna
9 i 22 dzisiaj wpadną bo zagrałem z chybika i nie mam ich na kuponie
mirnam
Trzymam kciuki za twój CH/T bo losowanie prowadzi Moreno więc każdy absurdalny scenariusz jest możliwy
robal
Te 25 to co najwyżej do Jokera wstawię lub do Mini bo MM postanowiłam sobie odpuścić do nadejścia weny bożej czyt. intuicji co by tu mogło wpaść
Trzymam kciuki za twój CH/T bo losowanie prowadzi Moreno więc każdy absurdalny scenariusz jest możliwy
robal
Te 25 to co najwyżej do Jokera wstawię lub do Mini bo MM postanowiłam sobie odpuścić do nadejścia weny bożej czyt. intuicji co by tu mogło wpaść
mirnam
A mi się wydaje, że 9,22 jeszcze posiedzą do wieczora a z śpiochów wpadnie coś z następujących 60,46,5,33,73,77,80,50,34
A mi się wydaje, że 9,22 jeszcze posiedzą do wieczora a z śpiochów wpadnie coś z następujących 60,46,5,33,73,77,80,50,34
w ramach promocji
próbne i prawidłowe - tymi samymi kulkami, a wyniki
można będzie sobie wybrać z dowolnego
próbne i prawidłowe - tymi samymi kulkami, a wyniki
można będzie sobie wybrać z dowolnego
A na 22.15 można będzie skreślać dwa razy więcej - jak grasz na pewniaka - to dwie, jak na dychę, to dwadzieścia - tak słyszałem...
ale czeba się będzie ciut szarpnać, bo zakład ma kosztowac tysiaka
ale czeba się będzie ciut szarpnać, bo zakład ma kosztowac tysiaka
Lila
Pewnie z Radia Erewań
A jeśli chodzi o pracę to ja też powinnam się nią zająć. Na całe moje szczęście panowie z działu obsługi technicznej ( po ludzku cieć i jego szef obercieć) wiercą coś i bawią w ekipę burzącą pod moimi drzwiami czyli moje opierniczanie się jest usprawiedliwione
Pewnie z Radia Erewań
A jeśli chodzi o pracę to ja też powinnam się nią zająć. Na całe moje szczęście panowie z działu obsługi technicznej ( po ludzku cieć i jego szef obercieć) wiercą coś i bawią w ekipę burzącą pod moimi drzwiami czyli moje opierniczanie się jest usprawiedliwione
medea..jak ktoś wchodzi to pyk i Pasko na pasku zadań,jak wychodzi to pyk i z powrotem na swoim miejscu
czy Wędruś podawał dziś cyferki?
witam wszystkich
no Lilcia idziesz jak burza
miejsca w typowaniach
Lila
Dokładnie tak a dla lepszego kamuflażu link w folderze "przydatne - inne" jakby ktoś na komputer wlazł i w ulubionych grzebał
Dokładnie tak a dla lepszego kamuflażu link w folderze "przydatne - inne" jakby ktoś na komputer wlazł i w ulubionych grzebał
ja 41...1/1 .. i pintol uciekam...
ja nie mam tego czegoś co wy macie
medea..mi nikt nie wejdzie bo łąapy miałby upintolone przy samej dupencji
No a za chwilę p. Moreno i wykręci mi numer czyli zostaną wylosowane wszystkie bliźniaki, które ostatnio mi wychodziły w typowaniach a nie wchodziły czyli 22,33,44,55,66,77
Lila
Ja też mam silny instynkt terytorialny, ale to budżetówka a ja mam jako jedyna czynną kolorową drukarkę
Ja też mam silny instynkt terytorialny, ale to budżetówka a ja mam jako jedyna czynną kolorową drukarkę
no własnie to coś, nie wiem szczeście, rentgen w oczach coś... że tak dobrze Wam idzie...
medea...podkreśl najlepiej 3/3..5/5..7/7 albo 10/10 ...nie taki 6/6
Ani Moreno ani "słoneczko" szczęscia nie przynosza !!!
mi z resztą o 14 nigdy nie idzie...
islandorka..kreśląc liczby na czym polegasz? Na typach innych osób,kreślisz z głowy,nie wiem,masz jakieś swoje notatki?
oj torsanku dzieki
kathy..ten co ja widziałam jedzie na dziekanę i to tylko w jedną stronę
Lila kiedyś grałam swoimi,ale jod pewnego czasu łączę liczby tu typujących...
panie torsanie ...jak ty najpierw wyygrooć 3/3 ...ja tam link www dvd bajka smerfuuus
islandorka...zawsze licz na siebie,ja nawet w tutejsze mapki nie spoglądam.Liczb od tutaj typujących tez nie biorę.Mam swoje mapki w wielkim zeszycisku i na nich polegam
Lila...ja nie ...bobo oglodooo tam TV na dvd
22-16-32-48-65-61-75-11-77-25-49-13-23-43-30-29-52-26-57-63-24-72-28-70-56-31-15-45-26-42
Lila ...widzę bobo tak dobrze oglodoć ..nic nie wariuje ..tylko siedzi spokojnie ... dobra teraz ide tam..