Wpisy 925 101 – 925 200
6 maja 2012 20:00 → 6 maja 2012 21:08, 100 wpisów
slawcio ty mysl nad cyferkami na juterko
Witam wszystkich serdecznie
Niestety weekendu nie zaliczę raczej do udanych w Lotto 1/6; w Mini była trójka tylko, że niestety w trzech różnych zakładach po 1/5 x 3 no o MM chciałabym jak najszybciej zapomnieć, bo z czterech zakładów tylko jedno 4/10 to po prostu klęska puszczę jeszcze tylko jutro te 2 zł z wygranej i do wypłaty przerzucam się na Mini
Niestety weekendu nie zaliczę raczej do udanych w Lotto 1/6; w Mini była trójka tylko, że niestety w trzech różnych zakładach po 1/5 x 3 no o MM chciałabym jak najszybciej zapomnieć, bo z czterech zakładów tylko jedno 4/10 to po prostu klęska puszczę jeszcze tylko jutro te 2 zł z wygranej i do wypłaty przerzucam się na Mini
medea76 jezeli trafiles 4/10 w 4 zakladach to nie jest zle srednio taka wygrana pada raz na 7 zakladow
Medea.. .
albin
Ach te skróty myślowe źle się wyraziłam wysłałam 4 zakłady a tylko w jednym miałam 4/10
Ach te skróty myślowe źle się wyraziłam wysłałam 4 zakłady a tylko w jednym miałam 4/10
Medea.. .
+ 11. Zimno ....wraca.. .
Lila.. .
Lila
Lila no i repeta
Wszyscy przeżywają koniec zeszłotygodniowej laby
Wszyscy przeżywają koniec zeszłotygodniowej laby
Bronson
Lila
Ja akurat byłam na posterunku w pracy, ale to był blues, luz i relaks w porównaniu do innych dni. Ale rzeczywiście od jutra znowu zacznie się normalna praca , ale trzeba popatrzeć do kalendarza kiedy będzie znowu można sobie poleniuchowac bez zbytnich strat w urlopie
Lila
Ja akurat byłam na posterunku w pracy, ale to był blues, luz i relaks w porównaniu do innych dni. Ale rzeczywiście od jutra znowu zacznie się normalna praca , ale trzeba popatrzeć do kalendarza kiedy będzie znowu można sobie poleniuchowac bez zbytnich strat w urlopie
A propos ciekawostek robiłam sobie takie wirtualne typowanko i w jego trakcie wyszło, ze w tym roku było już losowanie, w którym padło 13 z wylosowanych o 14 liczb tj. nr 6426 w następującym po nim losowaniu padły :
2,4,5,12,13,14,17,23,25,28,29,32,37,42,48,56, 59,61,70,79
ciekawe czy i ile z tych liczb wpadnie o 22.00
2,4,5,12,13,14,17,23,25,28,29,32,37,42,48,56, 59,61,70,79
ciekawe czy i ile z tych liczb wpadnie o 22.00
Damian...Ty powinieneś dostać w ciryprzez Ciebie musiałam zjeść w kanjpie i mi się flaki do góry nogami wywróciły chyba
" Kokokoko kulki lecą wysoko.. ."
...A nas graczy trafia szlag... .
...A nas graczy trafia szlag... .
Lila to nie moja wina mówiłem jedź ze mną to niee uparciuch z Ciebie
wedrowca
Gdyby nie my gracze to ciekawe z czego by te stadiony zbudowali bo chyba nie z cięć wynagrodzeń działaczy sportowych, które jak wieśc gminna niesie pochłaniają jakieś 99 % środków na sport w tym kraju
Gdyby nie my gracze to ciekawe z czego by te stadiony zbudowali bo chyba nie z cięć wynagrodzeń działaczy sportowych, które jak wieśc gminna niesie pochłaniają jakieś 99 % środków na sport w tym kraju
--siemanko witam-----
Damian....nie ma opcji,ja się tak szybko nie przyzwyczajam.niech zostanie tak jak jest
Lila...
HARTGE.....
medea76....
HARTGE.....
medea76....
Lila
No bądźmy szczerzy każdemu z nas zdarzyło się o mało co nie sfajczyc kuchni ... mój brat na ten przykład załatwił mamie przyśpieszenie remontu kuchni tj. olej na frytki zaczął dymic w garze więc wrzucił go do zlewu i puścił zimna wodę... dobrze że chociaż jemu nic się nie stało
No bądźmy szczerzy każdemu z nas zdarzyło się o mało co nie sfajczyc kuchni ... mój brat na ten przykład załatwił mamie przyśpieszenie remontu kuchni tj. olej na frytki zaczął dymic w garze więc wrzucił go do zlewu i puścił zimna wodę... dobrze że chociaż jemu nic się nie stało
Bronson...
Lila
A propos skrętu próbowałaś już niezawodnego sposobu czyt. oryginalnej coca-coli. Brzmi absurdalnie a działa lepiej niż no-spa
A propos skrętu próbowałaś już niezawodnego sposobu czyt. oryginalnej coca-coli. Brzmi absurdalnie a działa lepiej niż no-spa
Coca-cola z mentosami jest super
medea..tabletek w ogóle nie zażywam chyba że,przepisze lekarz.Coli nie pijam ale dobrze wiedzieć
Swego czas, pewien trener kopaczy piłki nożnej zarabiał mieśiecznie... 200 0o0 pln.. .
spróbujcie
Bronson..***a jego mać jutro chyba ich w tej knajpie pozabijama na skręty najlepszy jest skręt
Lila
Mój brat ukochany, bo jedyny, tak jakoś kiedyś miał w szczenięcych latach, ze czego się nie dotknął to spiep...ł. Jego największy wyczyn w wieku całych kilku lat to umycie biednej złotej rybki szarym mydłem i to zdziwienie dlaczego rybka pływa brzuchem do góry normalnie
Mój brat ukochany, bo jedyny, tak jakoś kiedyś miał w szczenięcych latach, ze czego się nie dotknął to spiep...ł. Jego największy wyczyn w wieku całych kilku lat to umycie biednej złotej rybki szarym mydłem i to zdziwienie dlaczego rybka pływa brzuchem do góry normalnie
Lila...nie szcczypie jest super
+ 10.. .
medea.....no ja nie mam rodzeństwa ale mam ciotecznego braciszka z którego też było niezłe ziółko
profesorze nieładnie oj nieładnie podpuszczac Lilę na ten numer z brodą czyli skutki wrzucenia mentosa do coli
medea76...jak lila nie pije coli to jest bezpieczna
wszystkim
co tu tak cichutko
a ja własnie zastanawiam się BARDZO poważnie
który lepszy....ojciec, czy syn.....
http://www.youtube.com/watch?v=Xupq0XWg_XI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CV-NGaK2xcU
co tu tak cichutko
a ja własnie zastanawiam się BARDZO poważnie
który lepszy....ojciec, czy syn.....
http://www.youtube.com/watch?v=Xupq0XWg_XI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CV-NGaK2xcU