Wpisy 925 073 – 925 172
6 maja 2012 19:48 → 6 maja 2012 21:01, 100 wpisów
Juterko jak się tylko obudzisz Wędrusiu wchodzisz na neta i podajesz cyferki
bo co???
jacun w małych ilościach
sławciu a gdzie losują
ja własnieszampana jedyna odskocznia na to pojeb...ne życie...przynajmniej moje
do juterka, pochwalę się co ugrałammoże będę musiała komuś procen odpalić???
życie i beznadziejny chłop który nie chce pójść w piz...u,ale już niedługo... jego dni są policzone,...dlatego gram i
ide na wilkowyje,syn mnie podsiada,pa chłopaki do juterka,widzicie jak mnie poganiają..mówi że was pozdrawia...
syn oczywiscie ma naście lat i 190 tak że uwaga nie podskakiwać
ale nie pij to do niczego nie prowadzi tylko odwleka problemy na pozniej
slawcio ty mysl nad cyferkami na juterko
Witam wszystkich serdecznie
Niestety weekendu nie zaliczę raczej do udanych w Lotto 1/6; w Mini była trójka tylko, że niestety w trzech różnych zakładach po 1/5 x 3 no o MM chciałabym jak najszybciej zapomnieć, bo z czterech zakładów tylko jedno 4/10 to po prostu klęska puszczę jeszcze tylko jutro te 2 zł z wygranej i do wypłaty przerzucam się na Mini
Niestety weekendu nie zaliczę raczej do udanych w Lotto 1/6; w Mini była trójka tylko, że niestety w trzech różnych zakładach po 1/5 x 3 no o MM chciałabym jak najszybciej zapomnieć, bo z czterech zakładów tylko jedno 4/10 to po prostu klęska puszczę jeszcze tylko jutro te 2 zł z wygranej i do wypłaty przerzucam się na Mini
medea76 jezeli trafiles 4/10 w 4 zakladach to nie jest zle srednio taka wygrana pada raz na 7 zakladow
Medea.. .
albin
Ach te skróty myślowe źle się wyraziłam wysłałam 4 zakłady a tylko w jednym miałam 4/10
Ach te skróty myślowe źle się wyraziłam wysłałam 4 zakłady a tylko w jednym miałam 4/10
Medea.. .
+ 11. Zimno ....wraca.. .
Lila.. .
Lila
Lila no i repeta
Wszyscy przeżywają koniec zeszłotygodniowej laby
Wszyscy przeżywają koniec zeszłotygodniowej laby
Bronson
Lila
Ja akurat byłam na posterunku w pracy, ale to był blues, luz i relaks w porównaniu do innych dni. Ale rzeczywiście od jutra znowu zacznie się normalna praca , ale trzeba popatrzeć do kalendarza kiedy będzie znowu można sobie poleniuchowac bez zbytnich strat w urlopie
Lila
Ja akurat byłam na posterunku w pracy, ale to był blues, luz i relaks w porównaniu do innych dni. Ale rzeczywiście od jutra znowu zacznie się normalna praca , ale trzeba popatrzeć do kalendarza kiedy będzie znowu można sobie poleniuchowac bez zbytnich strat w urlopie
A propos ciekawostek robiłam sobie takie wirtualne typowanko i w jego trakcie wyszło, ze w tym roku było już losowanie, w którym padło 13 z wylosowanych o 14 liczb tj. nr 6426 w następującym po nim losowaniu padły :
2,4,5,12,13,14,17,23,25,28,29,32,37,42,48,56, 59,61,70,79
ciekawe czy i ile z tych liczb wpadnie o 22.00
2,4,5,12,13,14,17,23,25,28,29,32,37,42,48,56, 59,61,70,79
ciekawe czy i ile z tych liczb wpadnie o 22.00
Damian...Ty powinieneś dostać w ciryprzez Ciebie musiałam zjeść w kanjpie i mi się flaki do góry nogami wywróciły chyba
" Kokokoko kulki lecą wysoko.. ."
...A nas graczy trafia szlag... .
...A nas graczy trafia szlag... .
Lila to nie moja wina mówiłem jedź ze mną to niee uparciuch z Ciebie
wedrowca
Gdyby nie my gracze to ciekawe z czego by te stadiony zbudowali bo chyba nie z cięć wynagrodzeń działaczy sportowych, które jak wieśc gminna niesie pochłaniają jakieś 99 % środków na sport w tym kraju
Gdyby nie my gracze to ciekawe z czego by te stadiony zbudowali bo chyba nie z cięć wynagrodzeń działaczy sportowych, które jak wieśc gminna niesie pochłaniają jakieś 99 % środków na sport w tym kraju
--siemanko witam-----