Wpisy 924 103 – 924 202
5 maja 2012 21:03 → 5 maja 2012 21:38, 100 wpisów
profesor nie ty pierwszy i nie ostatni
nie płacze.....no trudno sie mówi następnym razem się trafi
Ale nie probujcie tego z lotto radze
Ale nie probujcie tego z lotto radze
Wiecej już o burzy nie piszę.. . Kto...przeżyję, to niech jutro odezwię się na Mp.. .
www.blitzortung.org >> Tam są,,,,pioruny.. .
www.blitzortung.org >> Tam są,,,,pioruny.. .
Bo mnie zaraz krew zalejeoczywiście ,że są dziś dwie walki bardzo dobrych zawodnikówhttp://sport.onet.pl/boks/floyd-mayweather-jr-zarobi-ponad-32-miliony-dolaro,1,5122312,wiadomosc.html..to jest główna walka wieczoru.Floyd Mayweather Jr niepokonany,mistrz 5 kategorii wagowych!!!I znikamnara
na dzisiaj puscilem taka trojke 16,33,66 stawka 20
HARTGE...n0 dlatego radzę nie próbować tego z lotto bo wtedya w MM 700zl jescze jakoś się przeboleje
consi....oczywizda że są Floyd Mayweather Jr - Miguel Cotto
Boks: Gala w Las Vegas
Boks: Gala w Las Vegas
-----18,36,40------
profesor siedem stówek to się zarobi bez problemu a miliony to inna bajka
Damian...z komóry z tym tempem to ja sobie mogłam na was luknąć kilka razy
a znalem jeden przypadek z lotto dawno temu gosciu nie wyslal tylko skreslil a tu 6/6zalamka
lila..no teraz spokojnie mogę kompa wyłączyćorientujesz się w temaciedobranocmiłego wieczoru
HARTGE...no wlasnie700zł w pół miesiąca zarobisz
profesor coś na otarcie łez
http://www.youtube.com/watch?v=wFMO7wodJ98&feature=g-vrec
http://www.youtube.com/watch?v=wFMO7wodJ98&feature=g-vrec
profesor choc słyszałem że jakiś gościu trafił 6 przehulał i znowu trafił
Za pół godziny będzię losowanie...Lotto.de, a nasze za ...godzinę.. .
Bronson...2 razy luknęłam na was tylko i to w pośpiechu.Nie miała za bardzo tam czasu
HARTGE...tak wiem znam to przechulal i trafil drugi razto się zgadza
Bronson....to Ty masz surokatka bo mnie tak ogólnie wszystko guzik obchodzi.Nawet sąsiadami się zbytnio nie przejmuję
A ja gram w lotto ..na klublotto.pl
Lila rano stoi i wypatruje może ktoś postawi Lila tylko nie zrozum mnie źle proszę chodzi tylko o sąsiada
porfesor ale tą drugą też chyba przehulał i mieszka w szałasie czy coś takiego
Albo gosciu bidny jak mysz trafil 6/6 chyba 3,5 miliona przechulal i wylądował z jeszcze gorszymi dlugami
Bronson....3 domy przede mną mieszka taka babcia.Ona wszystko wie.Kto był,jakim autem po co i dlaczego.Znam ten bólaż ją chyba kiedyś zajmę to się uspokoi
Lila...
Damian...tam na tej stronie możesz oglądać za darmo to co pintolisz że szkoda że nie w TV?
Bronson..takich pod sklepami pełno ale wykańczają się powoli.Czekają aż im ktoś pożyczy na jabola albo na rum na kościachtfuuu psia ich mać.Jak podjeźdżam pod sklep to mi mówią że popilnuja mi auta za 5 zeta
Lila...to się zgadza u mnie na osiedlu i w klatce mieszkają emerytki one wszystko wiedzą co się na osiedlu dzieje
kogo okradli
kto nie płaci za mieszkanie
kto zapijaczony chodzi
itd....
kogo okradli
kto nie płaci za mieszkanie
kto zapijaczony chodzi
itd....
Kochani ale muszę coś przetrącić jeszcze przed losowaniem bo mi we flakach już burczy i dostaję skurczy
Damian...coś dzisiaj kiepsko jarzyszza dużo na tych urodzinach trzepnąłeś czy co?
Lila...to cały pochód bab jasnowidzki jakieś
Lila...moze być i procesor
profesorze...szkoda słów na takie plotkary ale ja z ta moją krótkoona wie że,lepiej mi nie pitolić bo się mogę wkierwić
Lila...plotkary to malo powiedzianew oknie potrafi siedzieć do 3 w nocy i obserwowac
dzisiaj tez soplica rzadzi.zdrowko
Lila...no masakra raczej uffff!!!
lila dzieki
Lila..no pewnie pelen pojazd i jest spoko
Damian...myślałam że mi jakieś plamy przed oczami sine latają a to Twoja pupencja
----wyborowa czysta-----
Lila...no i wszystko jasne
sobieski---------
soplica
nie placze....soplica ok
profesor dobra jest
a teraz ide
nie placze....