Wpisy 923 118 – 923 217
5 maja 2012 01:32 → 5 maja 2012 05:43, 100 wpisów
no nie dlatego znam te rejony
no wa-wa.a co?
znam kogos ale to nie istotne na tym forum.to jest lotto i niech tak pozostanie.
max ale lechia ladnie wam wejbal...a
no i ok.. Pytałam z ciekawości.. Nie chodzi mi o żadne ksywy czy nazwiska
zelka.do mnie masz jakies ale?>>>>>>>>>>>>
nie placz ...raz się wygrywa raz przegrywa taki jest sport ...a czy ładnie 1:0 to ładnie rozumiem 4:0 no to jest wynik
ale na tyle meczy co wy zdobyliscie punktow wiosna to jestescie frajerami.bez urazy.
zelka cos do mnie masz?bo juz zglupialem czy do mnie czy do maxa?
nie placz .... frajerem nigdy nie byłem i nie będę ..rozumiesz tak więc te teksty zostaw dla siebie ...
zelka o co ci biega????????????/
to o co ci biega?ja nic nie mowilem o frajerach.
Nie płacze ja sama nie wiem o co tobie biega.. Zrób analizę swoich ostatnich wpisów i wtedy napisz..
jakbym widział tego gościa "tyg" heh max ty pewnie wiesz o kogo chodzi
ale ja nie mam nic do analizowania??????????/
przeczytalem ostatnie wpisy i chyba cos ci sie ***lo jesli chodzi o moja osobe.sorki bez urazy.
max pijesz cos do mnie?
od czego się zaczeło?? stwierdziłam że mi nie potrzebne ksywy i nazwiska ot co..
zelka a czy ja wymuszalem na tobie jakies ksywy?ja tylkoi napisalem ze mialem kolege na os.czyzykowy
max zostawie to bez komentarza,nie lubie tracic znajomosci bez byle powodu a skoro jestes taki kozak to podaj nr tel to sobie inaczej pogadamy
no i skąd ta agresja??? I te ale??? Bo dalej nie kumam.. Czytam i czytam i się połapać nie mogę..
takich jak Ty kozaków już tu przerabiałem więc odbij ..i te swoje komentarze typu jesteście frajerami zostaw dla siebie .. kozaku
zelka ok skoro uwazasz ze ja jestem agresor to przepraszam.wycofuje sie
max frajerami to nazwalem twoja druzyne a nie ciebie bo mistrzostwo polski dawno mogliscie miec w kieszeni.
tylko w frajerski sposob sie pozbyliscie mistrzostwa i pucharow
chyba rugby nie widzialas dziewczynko.no i...
nie placz ...to nie jest moja drużyna ..a po drugie też nie pozwolę na to żebyś ich tak nazywał ......każdy z nas kibicuje komu chce i za to nalezy mu sie szacunek ...tak więc Ty kibicujesz Lechii Gdańsk ..i jest Git wygraliście i gratulacje ..a Legia ja to Legia zawsze traciła punkty ...w meczach o wszytko nie pierwszy i nie ostatni raz
jesteś agresorem bo się czepiasz wszystkiego.. pewnie sklonowany jesteś co??
max oki .jezeli cie urazilem to sorki.mam nadzieje,ze nie bedziemy sie tutaj klocic jesli chodzi o druzyny pilkarkie ktore i tak od h...ja zarabiaja.milej nocy i wygranych w lotto.
zelka prosze nie przeginaj.
max
a ide sobie wlac jeszcze jednego pod ...koko,koko zelka spoko,,,,
nie atakuj a nie będziesz atakowany.. nie osądzaj a nie będziesz osądzony.. Itp itd cdn
nie placz ...więc pozdrów żonę ..niech wraca do zdrowia i dzidziuś rośnie też zdrowy i wszystko gra ...
max dzieki
zelka ale tym frajerem to urazilas mnie!!!!!!!!11
ale mam nerwa teraz.. chyba pójdę komuś nastrzelać.. Najlepiej jakiemuś żulowi.. Przynajmniej wiem że wygram..
zelka ja naprawde nie nie chcilem zeby tak wyszlo.przepraszam jezeli tak to odebralas.
max dobranoc
jestem pozytywnie nastawiony do ciebie i calego forum multipasko
jutro pogadamy i zrobimy analizę..
Sorry za frajera.. Ale nie pisz do mnie dziewczynko ok??
Sorry za frajera.. Ale nie pisz do mnie dziewczynko ok??
milych snow zelka.dobranoc
to ja jeszcze wypije jednego pod dzisiejsze wygrane .przylaczy sie ktos?
to mój cybik z+ 2,3,5,8,18,26,46,51,62
a moje na 14; 1,9,22,68,69,74 bez+
a moje na 14; 1,9,22,68,69,74 bez+