Wpisy 922 117 – 922 216
4 maja 2012 19:24 → 4 maja 2012 21:06, 100 wpisów
Nie wiem , gdzie to było.. .Dwóch plażowiczów schowało śię pod drzewem ,przed gwałtowną burzą.. .
http://www.tvn24.pl/-1,1743534,0,1,dwaj-chlopcy-nie-zyja-ofiary-pioruna,wiadomosc.html
Pisze o tym na wp.pl
Moje najlepsze...typowania.. .
1. 1/1, .....1 miejsce.
2. 2/2, .....2 miejsce.
3. 3/3, .....2 miejsce.
Teraz czas na.......5/5.
1. 1/1, .....1 miejsce.
2. 2/2, .....2 miejsce.
3. 3/3, .....2 miejsce.
Teraz czas na.......5/5.
Hartge.. .
U mnie też była, ale łagodna.. .
+ 14.. .nie ma.. . Szkoda.. .
Dzień dzisiejszy rozpocznijmy może od obalenia kościołów... a co mi tam w końcu dziś o 5 rano skradłem przecież pewną duszyczkę, zwabiłem ją do pajęczej sieci na złamany kawałek kaszanki... więc teraz już nic nie jest w stanie stanąć mi na przeszkodzie...
Być może ta jestem fałszywym prorokiem, a Ci wszyscy księża którzy przestrzegają przed takowymi to osoby święte... bo przecież niedorzeczne aby mówili sami o sobie... zresztą kto by w ogóle ośmielił się pomyśleć w takie sposób w kościele przed sługą "Bożym"
Ja tam na to c***a kładę... nie daję pieniędzy na tacę... i nie mam zamiaru kłaniać się typkowi w czarnej szacie. No bo spójrzmy prawdzie w oczy... no bo czy jakakolwiek kobieta przeżyła chociaż raz w życiu orgazm w kościele. Proste
Zafascynował mnie Hitler... uważam, że bardzo wiele mu zawdzięczamy... lecz w pełni z jego działa nie potrafimy korzystać... tylko nie zrozumcie mnie źle nie chodzi mi o to, że nienawidzę Żydów... ale jeżeli miało by to zmienić świat a marihuana miała by być dzięki temu legalna to zacząłbym ich tępić, wyrzynać całe rodziny wraz z dziećmi. W jego ideologi podoba mi się to, że potrafił postawiać na swoim i był przeciwko każdej jednej osobie, która miała odmienny punkt widzenia niż on... i to właśnie dlatego zaszedł tak daleko.
Nie ukrywam jest dla mnie swego rodzaju idolem i wzorem do naśladowania... no bo przecież wystarczy pomyśleć i zastanowić się nad tym jaki ogromny dar przekonywania trzeba mieć aby zwieźć miliony Niemców do tego aby zabijali i w nieludzki sposób traktowali Żydów. Cóż zapewne musiał mieć ogromny polot i być diabelnie pewny siebie... O co mu chodziło z tą Aryjską rasą? Hitler w swoim świecie widział samych niebieskookich blondynów. Tworzył gatunek nadludzi. Hmm... jak jutro obudzę się a kolor moich oczów z zielonych zmieni się na niebieski to uznam to za dobry znak.
Podobnie jak Hitler ja również mam swoich ideologicznych wrogów... a są to osoby niedostrzegające nic złego
Być może ta jestem fałszywym prorokiem, a Ci wszyscy księża którzy przestrzegają przed takowymi to osoby święte... bo przecież niedorzeczne aby mówili sami o sobie... zresztą kto by w ogóle ośmielił się pomyśleć w takie sposób w kościele przed sługą "Bożym"
Ja tam na to c***a kładę... nie daję pieniędzy na tacę... i nie mam zamiaru kłaniać się typkowi w czarnej szacie. No bo spójrzmy prawdzie w oczy... no bo czy jakakolwiek kobieta przeżyła chociaż raz w życiu orgazm w kościele. Proste
Zafascynował mnie Hitler... uważam, że bardzo wiele mu zawdzięczamy... lecz w pełni z jego działa nie potrafimy korzystać... tylko nie zrozumcie mnie źle nie chodzi mi o to, że nienawidzę Żydów... ale jeżeli miało by to zmienić świat a marihuana miała by być dzięki temu legalna to zacząłbym ich tępić, wyrzynać całe rodziny wraz z dziećmi. W jego ideologi podoba mi się to, że potrafił postawiać na swoim i był przeciwko każdej jednej osobie, która miała odmienny punkt widzenia niż on... i to właśnie dlatego zaszedł tak daleko.
Nie ukrywam jest dla mnie swego rodzaju idolem i wzorem do naśladowania... no bo przecież wystarczy pomyśleć i zastanowić się nad tym jaki ogromny dar przekonywania trzeba mieć aby zwieźć miliony Niemców do tego aby zabijali i w nieludzki sposób traktowali Żydów. Cóż zapewne musiał mieć ogromny polot i być diabelnie pewny siebie... O co mu chodziło z tą Aryjską rasą? Hitler w swoim świecie widział samych niebieskookich blondynów. Tworzył gatunek nadludzi. Hmm... jak jutro obudzę się a kolor moich oczów z zielonych zmieni się na niebieski to uznam to za dobry znak.
Podobnie jak Hitler ja również mam swoich ideologicznych wrogów... a są to osoby niedostrzegające nic złego
HARTGE -masz
na euro i
http://www.youtube.com/watch?v=MIsX5Rh1ktE
na euro i
HARTGE
takie coś było ,ale to oryginał
takie coś było ,ale to oryginał
Trzeci piątek w tym tygodniu
lila..bry bry
no wpis też mnie ożywił
jutro piękna sobota bokserska
kocham boks
Ta, robiłem rozeznanie tego ośrodka nad jeziorkiemw poniedziałek wieczorkiem przyjeżdżam w te okolice..
zależy od mojego szefa o której będzie chciał jechać..
pewnie dwa razy już wrócę
kathy..dobry wieczór
consi..jak dwa razy wrócisz?Masz być w piątek bo inaczej i to wcale nie przelewki
siemanko witam całą załogę
Lila...
Kathy...
lila..tobie to strach podpaść
consi...
profesor..no witam
jakoś mi się dzisiaj śmiać chcelekka głupawka
kathy..już nieeeeeeee!!!!koniec!!
wolność i swoboda
lila..ja się consiego o preferencje nie pytałam...napisał żandarm i starczy
kathy....aaa to on napisał a niech stoi co chce ważne żeby na piątek dojechał
KATHY!!..żandarm!!ale damski to byłłtak jak pani marszałek
Lila...to tak na rozgrzewkę trzy szybkie samemu
Lila..
consi...
lila.....ale rozumiem jego radość, że nikt nie siedzi z tyłu i nie sapie ze złości
lila.....ale rozumiem jego radość, że nikt nie siedzi z tyłu i nie sapie ze złości
lila..no co