Wpisy 922 066 – 922 165
4 maja 2012 18:57 → 4 maja 2012 20:38, 100 wpisów
ja sie wczesniej pusciłam bo u mnie do 18 tylko
Robal rozpisuje te 4 liczby na 4 trójki. rozpisze na 8 z ,,36,,
wiec do wieczora bronson
player ładna zdrapka w profilu
***player***
i poowoooo
Kaska
serio ? mła ?
to raczej coś z netem - moim zdaniem
i znikam
i poowoooo
Kaska
serio ? mła ?
to raczej coś z netem - moim zdaniem
i znikam
gosiaczek dzieki. wogole ekstra pensja ma wyjatkowo duzo wygranych.
trafiło ci sie ja kilka razy wygrałam ale to od 5-20zł
gratki raz jeszcze
gratki raz jeszcze
------------
Uważajcie na burze.. .
Dzisiaj piorun zabił dwie osoby.. .
Dzisiaj piorun zabił dwie osoby.. .
wedrowco złe wiadomosci przynosisz...
Hura.. . Jestem...2 w typowaniu....3/3.
W radiu powiedzieli, że to było w Małopolsce.. .
kurcze zara pocztam wiadomosci na necie
gg. .
wn
ja dziś byłem w bieczu w małopolsce, jak pieprzło w ratusz , a deszczu nie było
ja dziś byłem w bieczu w małopolsce, jak pieprzło w ratusz , a deszczu nie było
gg.. .
Liczba...45 lubi moje sny.. .
Liczba...45 lubi moje sny.. .
faktycznie
Hartage
Hartage
wedrowco a gdzie zabil ten piorun??
tak 2 mężczyzn pod drzewem znaleziono
Nie wiem , gdzie to było.. .Dwóch plażowiczów schowało śię pod drzewem ,przed gwałtowną burzą.. .
http://www.tvn24.pl/-1,1743534,0,1,dwaj-chlopcy-nie-zyja-ofiary-pioruna,wiadomosc.html
Pisze o tym na wp.pl
Moje najlepsze...typowania.. .
1. 1/1, .....1 miejsce.
2. 2/2, .....2 miejsce.
3. 3/3, .....2 miejsce.
Teraz czas na.......5/5.
1. 1/1, .....1 miejsce.
2. 2/2, .....2 miejsce.
3. 3/3, .....2 miejsce.
Teraz czas na.......5/5.
Hartge.. .
U mnie też była, ale łagodna.. .
+ 14.. .nie ma.. . Szkoda.. .
Dzień dzisiejszy rozpocznijmy może od obalenia kościołów... a co mi tam w końcu dziś o 5 rano skradłem przecież pewną duszyczkę, zwabiłem ją do pajęczej sieci na złamany kawałek kaszanki... więc teraz już nic nie jest w stanie stanąć mi na przeszkodzie...
Być może ta jestem fałszywym prorokiem, a Ci wszyscy księża którzy przestrzegają przed takowymi to osoby święte... bo przecież niedorzeczne aby mówili sami o sobie... zresztą kto by w ogóle ośmielił się pomyśleć w takie sposób w kościele przed sługą "Bożym"
Ja tam na to c***a kładę... nie daję pieniędzy na tacę... i nie mam zamiaru kłaniać się typkowi w czarnej szacie. No bo spójrzmy prawdzie w oczy... no bo czy jakakolwiek kobieta przeżyła chociaż raz w życiu orgazm w kościele. Proste
Zafascynował mnie Hitler... uważam, że bardzo wiele mu zawdzięczamy... lecz w pełni z jego działa nie potrafimy korzystać... tylko nie zrozumcie mnie źle nie chodzi mi o to, że nienawidzę Żydów... ale jeżeli miało by to zmienić świat a marihuana miała by być dzięki temu legalna to zacząłbym ich tępić, wyrzynać całe rodziny wraz z dziećmi. W jego ideologi podoba mi się to, że potrafił postawiać na swoim i był przeciwko każdej jednej osobie, która miała odmienny punkt widzenia niż on... i to właśnie dlatego zaszedł tak daleko.
Nie ukrywam jest dla mnie swego rodzaju idolem i wzorem do naśladowania... no bo przecież wystarczy pomyśleć i zastanowić się nad tym jaki ogromny dar przekonywania trzeba mieć aby zwieźć miliony Niemców do tego aby zabijali i w nieludzki sposób traktowali Żydów. Cóż zapewne musiał mieć ogromny polot i być diabelnie pewny siebie... O co mu chodziło z tą Aryjską rasą? Hitler w swoim świecie widział samych niebieskookich blondynów. Tworzył gatunek nadludzi. Hmm... jak jutro obudzę się a kolor moich oczów z zielonych zmieni się na niebieski to uznam to za dobry znak.
Podobnie jak Hitler ja również mam swoich ideologicznych wrogów... a są to osoby niedostrzegające nic złego
Być może ta jestem fałszywym prorokiem, a Ci wszyscy księża którzy przestrzegają przed takowymi to osoby święte... bo przecież niedorzeczne aby mówili sami o sobie... zresztą kto by w ogóle ośmielił się pomyśleć w takie sposób w kościele przed sługą "Bożym"
Ja tam na to c***a kładę... nie daję pieniędzy na tacę... i nie mam zamiaru kłaniać się typkowi w czarnej szacie. No bo spójrzmy prawdzie w oczy... no bo czy jakakolwiek kobieta przeżyła chociaż raz w życiu orgazm w kościele. Proste
Zafascynował mnie Hitler... uważam, że bardzo wiele mu zawdzięczamy... lecz w pełni z jego działa nie potrafimy korzystać... tylko nie zrozumcie mnie źle nie chodzi mi o to, że nienawidzę Żydów... ale jeżeli miało by to zmienić świat a marihuana miała by być dzięki temu legalna to zacząłbym ich tępić, wyrzynać całe rodziny wraz z dziećmi. W jego ideologi podoba mi się to, że potrafił postawiać na swoim i był przeciwko każdej jednej osobie, która miała odmienny punkt widzenia niż on... i to właśnie dlatego zaszedł tak daleko.
Nie ukrywam jest dla mnie swego rodzaju idolem i wzorem do naśladowania... no bo przecież wystarczy pomyśleć i zastanowić się nad tym jaki ogromny dar przekonywania trzeba mieć aby zwieźć miliony Niemców do tego aby zabijali i w nieludzki sposób traktowali Żydów. Cóż zapewne musiał mieć ogromny polot i być diabelnie pewny siebie... O co mu chodziło z tą Aryjską rasą? Hitler w swoim świecie widział samych niebieskookich blondynów. Tworzył gatunek nadludzi. Hmm... jak jutro obudzę się a kolor moich oczów z zielonych zmieni się na niebieski to uznam to za dobry znak.
Podobnie jak Hitler ja również mam swoich ideologicznych wrogów... a są to osoby niedostrzegające nic złego
HARTGE -masz
na euro i
http://www.youtube.com/watch?v=MIsX5Rh1ktE
na euro i
HARTGE
takie coś było ,ale to oryginał
takie coś było ,ale to oryginał
Trzeci piątek w tym tygodniu