Wpisy 92 196 – 92 295
30 stycznia 2010 20:34 → 31 stycznia 2010 11:32, 100 wpisów
No tylko sie cieszyć.Pierwszy kuponik wszedł bardzo dobrze.Na 3 kuponiki 2 weszły,a 3ci kuponik do poprawki.Jakaś drużyna Qpr zawaliła sprawę.Następna nauka z tego płynie zeby nie obstawiać dziwadeł,bo dziwadło zawsze dziwnie sie zachowuje.Pozdrawiam Szczegóły i rozliczenie na forum.Pozdrawiam
ktoza dziekuję za gratulacje,no cóż morza kasy do TS nie wpłaciłam no może mały akwenik:)a jeśli chodzi o uczciwosć
absolutnie się tego nie wstydzę!
absolutnie się tego nie wstydzę!
OPA dokładne liczby na dzisiejsze mini znajdziesz w moich typowaniach
witam Was.
Hej, kogucik19 - pisałeś że drugi do poprawki, a teraz że trzeci?
OPA dużo miałeś dzisiaj ludków w kolekturze???
myślę nad otworzeniem kolektury
w tym momencie typuje 360 osób inic mówie o MM żadnej wiekszej wygranej ale to oszustwo
SirMavins ok bo ja to podałem źle raz numerycznie,a raz nie numerycznie.OK powinno być tak : 1 kupon wyszedł. 2 kupon do poprawki. 3 kupon wyszedł.Tak jest chronologicznie i tak podałem na czacie ,w takiej kolejności.Zamieszałem bo ja wiem o co chodzi,a przecież inni też chcą zrozumieć.Za zmieszanie przepraszam.
Już teraz powinno być czytelne.
494 Liverpool-Bolton 1 1.45 +++++++
497 Burnley-Chelsea 2 1.30 ++++++++
662 Crystal Palace-Peterborough 1 1.70++++++
AKO 3,2
stawka 17 zeta
EWK 49.00 zeta
KUPONIK 2
663 Cardiff-Doncaster 1 1.65 +++++++
667 QPR-Scunthorpe 1 1.65 ------------------
AKO 2,72
stawka 17.00 zeta
EWK 41,60
KUPONIK 3
669 Sheffield Wed-Plymouth 1 1.75 +++++++++
671 West Bromwich-Sheffield Utd 1 1.75 ++++++++
AKO 3.06
stawka 17.00 zeta
EWK 46.80
494 Liverpool-Bolton 1 1.45 +++++++
497 Burnley-Chelsea 2 1.30 ++++++++
662 Crystal Palace-Peterborough 1 1.70++++++
AKO 3,2
stawka 17 zeta
EWK 49.00 zeta
KUPONIK 2
663 Cardiff-Doncaster 1 1.65 +++++++
667 QPR-Scunthorpe 1 1.65 ------------------
AKO 2,72
stawka 17.00 zeta
EWK 41,60
KUPONIK 3
669 Sheffield Wed-Plymouth 1 1.75 +++++++++
671 West Bromwich-Sheffield Utd 1 1.75 ++++++++
AKO 3.06
stawka 17.00 zeta
EWK 46.80
Już OK, zrozumiałem patrząc na typy.
Dobranoc.
Ps. A widzę, ze podałeś coś na jutro...
Dobranoc.
Ps. A widzę, ze podałeś coś na jutro...
mm 21,22,23
kogucik-------
dlaczego zespół QPR nazywasz dziwadłem bo nie kumam?
dlaczego zespół QPR nazywasz dziwadłem bo nie kumam?
Chciałbym przeprosić Tomcio1972 za brak odzewu
na gg niestety bet365 spłatało mi figla(pewnie z mojego nie do czytania) sorry Tomcio!!!
na gg niestety bet365 spłatało mi figla(pewnie z mojego nie do czytania) sorry Tomcio!!!
Witam All cieplutko :)
Belciu jakże się cieszę :DDDDD. Gratulki a raczej GRATY ! Rozumiem , że dziś chowasz się w cień DĘBU przed blaskiem chwały ;))
Czyżby te wyraźne odgłosy z Kosmosu jednak do Ciebie dotarły ? ;)))
Belciu jakże się cieszę :DDDDD. Gratulki a raczej GRATY ! Rozumiem , że dziś chowasz się w cień DĘBU przed blaskiem chwały ;))
Czyżby te wyraźne odgłosy z Kosmosu jednak do Ciebie dotarły ? ;)))
Maxiu Ty sie w końcu zdeklaruj publicznie którą z nas kochasz! :DD PPP. Ja nie mogę tak żyć w ciągłej niepewności ;))
Dokladnie tyle ze z tą roznicą ze ja jestem naprawde a 6 w lotto nie ma:)
Pytanie bardzo zasadne i juz wyjaśniam.Otóż maja wiedza o zespołach zatrzymała sie jak było 12 zespołów angielskich.Sportem sie nigdy nie interesowałem,bo jakoś na tym według mnie i na ,tą wiedzę jaką wtedy posiadałem nie dało sie zarobić.Miałem kolegę co grał i niestety tracił.Byłem młody i wiesz co za tym sie kryje.Tego zespołu nie znam z tą nazwą spotkałem sie po raz pierwszy,i sobie go tak smiesznie nazwałem.To tyle .
Hosiu deklarowałem już się publicznie i każda z was wie jak jest :)
max >>>> 3z3 z plusem trafione (wpis 92203)
No No
Zagrane w realu?
Gratulki.
pzdr.
No No
Zagrane w realu?
Gratulki.
pzdr.
Zagrałem Tomciu ze stawką dziesięć .
gram codziennie na 1 trójeczkę jak z pieskiem na spacerek śmigam :)
Dzięki
gram codziennie na 1 trójeczkę jak z pieskiem na spacerek śmigam :)
Dzięki
hipopotan-to przykre-chyba ktoś Ci podesłał afrykańskiego pecha
Tomciu ale za te 25 w TM by było 1120 chyba jak dobrze pamiętam a w TS tylko 540 Będzie na BET 365 :)
co za dzień ;) Gratulki Hipciu. Mówiłam , że to przytulanie do piersi coś da ;) Pewnie Lila też ma w tym swój udział;))
Teraz tylko pozostaje pytanie,dlaczego nie wysłałem tego w realu.Ktoś chyba wbił igły w maskotkę.
Hipopotan>>>Witaj pluszaczku:)))
Hosia>>>Witaj.Jaki ja mam w tym udział:))
Hosia>>>Witaj.Jaki ja mam w tym udział:))
max >>> za 50zł zagrana (z plusem) byłoby
1600 + 540 = 2140zł
No ale trzeba zagrać za 50zł a nie za 25zł.
1600 + 540 = 2140zł
No ale trzeba zagrać za 50zł a nie za 25zł.
Hosiu wynika,że hipcia trzeba karmić często,a przy piersi trzymać codziennie.
Tomcio widzę że sie pojawiłeś jeszcze raz sorry
Liluś dokarmiasz go przecież codziennie ciepłym mlekiem ;) A że nie puścił to należy mu się lanie na gołe galotki ;)
hipopotan>>>no czasami i tak bywa,szczęście czasami nas omija:)Pozdr.
Grałem parę razy trójki z plusem ale nie było efektów ...za te 50 zł Wolę zagrać teraz za 50 zł w 49'
Ps Wczoraj grałem w Bingo po 20 zł za kartkę jest do przodu odgrywam się za losowania 49'
Ps Wczoraj grałem w Bingo po 20 zł za kartkę jest do przodu odgrywam się za losowania 49'
mariuncio75 >>> a jaki Ty masz problem z bet365?
13max33 a co to jest to '49? jak w to można zagrać?
Święte słowa Hipciu . Od dziś wolontariuszki z multipasko bedą na zmianę trzymać Cię non-stop przy piersi ;)
czarodziejka83 >>>>> www.bet365.com zakłądka Lotto po lewej stronie.
Wpłaciłem 100 dali mi bonus 100 tą stówkę przedrałem w kasynie i każa mi wpłacić 100 a bonus lezy u nich co poczynić?
czarodziejka83 Specjalistą w tej dziedzinie jet pan Tomcio1972 już tyle razy to dokładnie opisywał .
Wejdz na stronę Bet365 znajdz lotto i będziesz wszystko wiedziała :)
49'losowania są 2 razy dzienie losują 7 kulek z 49 i śą super kursy
Pozdrawiam
Wejdz na stronę Bet365 znajdz lotto i będziesz wszystko wiedziała :)
49'losowania są 2 razy dzienie losują 7 kulek z 49 i śą super kursy
Pozdrawiam
Lila ,Hosiu muszę czekać na szczęśliwy dzień,bo dzisiaj przegapiłem wygraną.
hipopotan>>>Gdybym wiedziała,że dzisiaj będziesz miał złotą serię to wysłałabym Twoje liczby z typowania.Trafiłeś 1/1,2/2,3/3,5/5 i 5/10.
Moje gratulację hipopotan i oby tak dalej:)))
Moje gratulację hipopotan i oby tak dalej:)))
13max33-gratki!!!
dziewczyny -dzięki!
hosiu czy Ty jasnowidz jesteś?dębowe na stoliku obok kompa
ale jeszcze łączności z kosmosem nie ma:))))
dziewczyny -dzięki!
hosiu czy Ty jasnowidz jesteś?dębowe na stoliku obok kompa
ale jeszcze łączności z kosmosem nie ma:))))
mariuncio75 >>> niestety nie doczytałeś jakie są warunki bonusu.
Trzeba obrócić 3 razy.
Ja go nie brałem choć proponowali mi 200zł.
Mają "chore" zasady,dlatego niech sie w dupę pocałują z tym bonusem.
Trzeba obrócić 3 razy.
Ja go nie brałem choć proponowali mi 200zł.
Mają "chore" zasady,dlatego niech sie w dupę pocałują z tym bonusem.
I co generalnie dalej zrobić?
Teraz nie masz wyjścia tylko musisz wpłacać kasę do momentu 3x obrotu.
Wtedy "uwolnią" Ci bonus i dopiszą do salda.
Wtedy "uwolnią" Ci bonus i dopiszą do salda.
Lila dzięki,teraz w typowaniach,pobędę trochę na dobrych pozycjach.Hosia,ma racje dokarmianie pomaga w grze.
achaa:)
Dziękuje 13max33 i Tomcio1972 za informacje:)
Dziękuje 13max33 i Tomcio1972 za informacje:)
Mówiąc prostym językiem wpłacisz 300zł i przegrasz to dostaniesz te 100zł w prezencie.
Czyli muszę 3 tazy kasę wpłacić aby bonus zaczał działać tak?
Na to wychodzi :)
WITAM w lotto spadły wpływy i wymyślili takie coś czy ktoś to Rozumie ,jeśli tak proszę o jasne wyjaśnienie Centrum Prasowe
Informacja
29.01.201015:26
Wprowadzenie szczególnych zasad jawności i przejrzystości przy wyborze operatora gier liczbowych i systemów towarzyszących dla Totalizatora Sportowego.
Minister Skarbu Państwa, działając jako Zgromadzenie Wspólników Totalizatora Sportowego Sp. z o.o., objął szczególnym nadzorem przetarg na wybór operatora gier liczbowych i systemów towarzyszących przygotowywany przez tę spółkę. Przetarg na wybór operatora będzie przebiegał w oparciu o specjalny regulamin opracowany i przyjęty przez Zarząd spółki, zaakceptowany przez Radę Nadzorczą, a 28 stycznia br. zatwierdzony przez Zgromadzenie Wspólników. Uchwała ZW przewiduje m.in. uprzednie uzyskanie zgody Zgromadzenia Wspólników na kolejnych etapach projektu. Celem wdrożenia takich rozwiązań jest wzmocnienie przejrzystości realizacji tego kluczowego dla spółki zadania.
Minister Skarbu Państwa, działając jako Zgromadzenie Wspólników przyjął uchwałę zatwierdzającą Regulamin przetargu na wybór operatora gier liczbowych i systemów towarzyszących. Zakłada on przede wszystkim nadrzędną rolę zasady jawności i przejrzystości w procesie, w tym w odniesieniu do umowy z wyłonionym operatorem i stały nadzór Rady Nadzorczej. Uchwała ZW nakłada konieczność uzyskiwania zgód właściciela na realizację i wyniki poszczególnych etapów postępowania. Procedura przewiduje, że kluczowe decyzje dotyczące procesu będą musiały uzyskać akceptację Ministerstwa Skarbu Państwa.
Uchwały Zgromadzenia Wspólników przewidują odrębną procedurę na wybór operatora, a tym samym wyłączenie tego przetargu z dotychczas obowiązującego regulaminu dotyczącego zamówień o wartości przekraczającej 50 tys. Euro.
Zatwierdzona procedura, jak i uchwała ZW zawierają następujące rozwiązania:
* Uchwały zarządu spółki związane z procesem będą wymagały każdorazowo zgody Zgromadzenia Wspólników, w szczególności w zakresie treści ogłoszenia i SIWZ, składu komisji przetargowej, wyboru potencjalnego operatora, treści umowy oraz ewentualnego wyboru doradców
* Zdjęcie klauzuli poufności z umowy
* Przedstawienie Ministrowi Skarbu Państwa dwa razy w miesiącu raportów z przebiegu prowadzonego postępowania
* Przedstawienia raz na kwartał informacji na posiedzeniu Kolegium Kierownictwa Ministerstwa Skarbu Państwa
* Podanie do publicznej wiadomości treści Regulaminu, jak i Umowy
* Wystąpienie o opinię do Ministra Finansów przed zawarciem ostatecznej umowy przez Totalizator Sportowy (w związku ze znaczeniem umowy dla budżetu państwa).
Szczególny tryb wyboru operatora jest elementem polityki przejrzystości działań, którą Aleksander Grad zapowiedział, obejmując urząd Ministra Skarbu Państwa. MSP będzie na bieżąco informowało o kolejnych etapach wyboru operatora.
Informacja
29.01.201015:26
Wprowadzenie szczególnych zasad jawności i przejrzystości przy wyborze operatora gier liczbowych i systemów towarzyszących dla Totalizatora Sportowego.
Minister Skarbu Państwa, działając jako Zgromadzenie Wspólników Totalizatora Sportowego Sp. z o.o., objął szczególnym nadzorem przetarg na wybór operatora gier liczbowych i systemów towarzyszących przygotowywany przez tę spółkę. Przetarg na wybór operatora będzie przebiegał w oparciu o specjalny regulamin opracowany i przyjęty przez Zarząd spółki, zaakceptowany przez Radę Nadzorczą, a 28 stycznia br. zatwierdzony przez Zgromadzenie Wspólników. Uchwała ZW przewiduje m.in. uprzednie uzyskanie zgody Zgromadzenia Wspólników na kolejnych etapach projektu. Celem wdrożenia takich rozwiązań jest wzmocnienie przejrzystości realizacji tego kluczowego dla spółki zadania.
Minister Skarbu Państwa, działając jako Zgromadzenie Wspólników przyjął uchwałę zatwierdzającą Regulamin przetargu na wybór operatora gier liczbowych i systemów towarzyszących. Zakłada on przede wszystkim nadrzędną rolę zasady jawności i przejrzystości w procesie, w tym w odniesieniu do umowy z wyłonionym operatorem i stały nadzór Rady Nadzorczej. Uchwała ZW nakłada konieczność uzyskiwania zgód właściciela na realizację i wyniki poszczególnych etapów postępowania. Procedura przewiduje, że kluczowe decyzje dotyczące procesu będą musiały uzyskać akceptację Ministerstwa Skarbu Państwa.
Uchwały Zgromadzenia Wspólników przewidują odrębną procedurę na wybór operatora, a tym samym wyłączenie tego przetargu z dotychczas obowiązującego regulaminu dotyczącego zamówień o wartości przekraczającej 50 tys. Euro.
Zatwierdzona procedura, jak i uchwała ZW zawierają następujące rozwiązania:
* Uchwały zarządu spółki związane z procesem będą wymagały każdorazowo zgody Zgromadzenia Wspólników, w szczególności w zakresie treści ogłoszenia i SIWZ, składu komisji przetargowej, wyboru potencjalnego operatora, treści umowy oraz ewentualnego wyboru doradców
* Zdjęcie klauzuli poufności z umowy
* Przedstawienie Ministrowi Skarbu Państwa dwa razy w miesiącu raportów z przebiegu prowadzonego postępowania
* Przedstawienia raz na kwartał informacji na posiedzeniu Kolegium Kierownictwa Ministerstwa Skarbu Państwa
* Podanie do publicznej wiadomości treści Regulaminu, jak i Umowy
* Wystąpienie o opinię do Ministra Finansów przed zawarciem ostatecznej umowy przez Totalizator Sportowy (w związku ze znaczeniem umowy dla budżetu państwa).
Szczególny tryb wyboru operatora jest elementem polityki przejrzystości działań, którą Aleksander Grad zapowiedział, obejmując urząd Ministra Skarbu Państwa. MSP będzie na bieżąco informowało o kolejnych etapach wyboru operatora.
ciekawe z tym bonusem,jak obstawiam mecze to nie ma problemow z bonusami,ale moze w kasynie jst inaczej
ALE O CI CHODZI?
NA SWOICH NADAJESZ?
NA SWOICH NADAJESZ?
maksiu Tobie oczywiście też należą się gratulki jak psu micha :)
Szkoda,że Tomciowi prądu nie dowieźli . Wiele osób gra jego typami.
Szkoda,że Tomciowi prądu nie dowieźli . Wiele osób gra jego typami.
mariuncio75 >>> jeszcze się nie nauczyłeś że w kasynach internetowych przegrywa sie pieniądze?
To że w poniedziałek wygrasz 200zł,we wtorek 250zł a w srodę 220zł nie oznacza że jesteś "zarobiony".
Owszem ale do czasu kiedy nie zagrasz jeszce raz i przegrasz 1000zł.
Ile to będzie w sumie?
200+250+220 = 670 wygrana
1000zł przegrana
Bilans: -330zł
To że w poniedziałek wygrasz 200zł,we wtorek 250zł a w srodę 220zł nie oznacza że jesteś "zarobiony".
Owszem ale do czasu kiedy nie zagrasz jeszce raz i przegrasz 1000zł.
Ile to będzie w sumie?
200+250+220 = 670 wygrana
1000zł przegrana
Bilans: -330zł
Było tak:
wpłaciłe 100
potem dodali mi bonusa
potem 100 przegrałam i bonus leży a kasy na granie nie ma
wpłaciłe 100
potem dodali mi bonusa
potem 100 przegrałam i bonus leży a kasy na granie nie ma
max,gratulacje dla Ciebie:)
I dla innych,ktorzy wygrali oczywiscie:)
I dla innych,ktorzy wygrali oczywiscie:)
Wiem Tomcio teraz już wiem.......
niestety
niestety
mariuncio75 >>> musisz znowu wpłacić 100zł i poczekać co się będzie działo.
Jeśli dopiszą Ci 100zł bonusu do salda to OK a jeśli nie to musisz wpłacić po raz trzeci 100zł a wtedy napewno "uwolnią" Ci bonus.
Jeśli dopiszą Ci 100zł bonusu do salda to OK a jeśli nie to musisz wpłacić po raz trzeci 100zł a wtedy napewno "uwolnią" Ci bonus.
napisz do supportu niech ci wyjasnia dlaczego zaistniala taka sytuacja
Tomcio thanx za pomoc
I limier tobie również!!!
Dzięki
Dzięki
lumier oczywiście miało byc jeszcze raz thanx!!!
Błędy w koło = z 10 liter ponómerój wedłóg alfabetu mamy 17 polskich alfabetów dla kolejności nómerem liter.
Ratóje to pomaga zniszczyć zło czyli na drógie zło wychodzi
Ratóje to pomaga zniszczyć zło czyli na drógie zło wychodzi
Cześć Rafał
Witam serdecznie w ten nisko ciśnieniowy śpiący niedzielny poranek. Podaje 3 kupony ze zdarzeniami sportowymi.Które ja wyśle.Oto one:
KUPON 1
1062 Bordeaux-Boulogne 1 1.18
1064 Lille-Lens 1 1.40
1065 Rennes-Grenoble 1 1.40
1066 Monaco-Nice 1 1.55
AKO 3,58
stawka 32 zeata
EWK 103.10
3 próg
KUPON 2
498 Manchester City-Portsmouth 1 1.30
799 Leverkusen-Freiburg 1 1.25
957 Paderborn-FSV Frankfurt 1 1.60
AKO 2,6
stawka 9.00 zeta
EWK 21.10
1 próg
KUPON 3
1340 Juventus-Lazio 1 1.70
2017 Gil Vicente-Carregado 1 1.50
AKO 2,55
stawka 9.00
EWK 20,70
1 próg.
Pozdrawiam i do boju.
KUPON 1
1062 Bordeaux-Boulogne 1 1.18
1064 Lille-Lens 1 1.40
1065 Rennes-Grenoble 1 1.40
1066 Monaco-Nice 1 1.55
AKO 3,58
stawka 32 zeata
EWK 103.10
3 próg
KUPON 2
498 Manchester City-Portsmouth 1 1.30
799 Leverkusen-Freiburg 1 1.25
AKO 2,6
stawka 9.00 zeta
EWK 21.10
1 próg
KUPON 3
1340 Juventus-Lazio 1 1.70
2017 Gil Vicente-Carregado 1 1.50
AKO 2,55
stawka 9.00
EWK 20,70
1 próg.
Pozdrawiam i do boju.
Wczoraj normalnie człowieka krew zalewała,awaria była na łączach...dla ludzi tłumacz a nie wiadomo o co chodzi,powiedzieliby z serwisu,że nie naprawią i pół soboty byłoby wolne,po co tu się ośmieszać...
Witam.Podaje teraz kuponik który wyśle dla zabawy na 1 progu.TYLKO DLA ZABAWY .To koszykówka
7565 Teramo-Ferrara 1 1.30
7570 Pesaro-Avellino 1 1.55
7580 Milano-Varese 1 1.15
7610 Real Madrid-Malaga 1 1.18
7615 Manresa-Murcia 1 1.27
7620 Caja Laboral-Alicante 1 1.06
7625 Barcelona-Gran Canaria 1 1.05
7702 Olympiakos-Aris 1 1.05
7798 Hemofarm-Helios Domzale 1 1.07
7734 Khimki M.-Lokomotiv Kuban 1 1.20
AKO to 5,21
stawka 9 zeta
EWK 42,20
1 próg
To tak rozrywkowo bo dużo zdarzeń i długo sie czeka na wyniki,i zabawa sie przedłuża.
7565 Teramo-Ferrara 1 1.30
7570 Pesaro-Avellino 1 1.55
7580 Milano-Varese 1 1.15
7610 Real Madrid-Malaga 1 1.18
7615 Manresa-Murcia 1 1.27
7620 Caja Laboral-Alicante 1 1.06
7625 Barcelona-Gran Canaria 1 1.05
7702 Olympiakos-Aris 1 1.05
7798 Hemofarm-Helios Domzale 1 1.07
7734 Khimki M.-Lokomotiv Kuban 1 1.20
AKO to 5,21
stawka 9 zeta
EWK 42,20
1 próg
To tak rozrywkowo bo dużo zdarzeń i długo sie czeka na wyniki,i zabawa sie przedłuża.
Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na
pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła
kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad,
nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do
zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację,
nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała,
przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego
obowiązku położyła się spać.
Nagle zrywa się:
- O matko boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!!
pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła
kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad,
nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do
zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację,
nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała,
przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego
obowiązku położyła się spać.
Nagle zrywa się:
- O matko boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!!
i ja Cię witam xelom
AKLIM masz racje notatki mi sie pomieszały a daty nie było na tym juz podam nowy zestaw ,tylko czy ja zamiast tego ro chyba tamten wyrzuciłem ale poszukam dzięki.Ale bym dał plamę w kolektorze..A już miałem wychodzić.
Podaje nowy zestaw.
KUPON 1
1619 Atl. Madryt-Malaga 1 1.50
AKO 2,4
stawka 32.00 zeta
EWG 69.10
3 próg
Za pomyłkę przepraszam i dziękuje AKLIMOWI za zwrócenie uwagi.Ale by sie śmiali ze mnie w kolektorze że gram na wiadome wyniki.Jeszcze raz dziękuje.Pozdrawiam
KUPON 1
1619 Atl. Madryt-Malaga 1 1.50
AKO 2,4
stawka 32.00 zeta
EWG 69.10
3 próg
Za pomyłkę przepraszam i dziękuje AKLIMOWI za zwrócenie uwagi.Ale by sie śmiali ze mnie w kolektorze że gram na wiadome wyniki.Jeszcze raz dziękuje.Pozdrawiam
Witam, czy ktoś brał udział w "SYSTEM12" proszę o wpis na forum. Pozdrawiam
kogucik19>>>
nie ma za co, pomyłka rzecz ludzka, ale mi od razu rzuciła się w oczy drużyna Bordeaux, przez którą miałem zepsuty wczorajszy wieczór...
życzę sukcesów i emocji dzisiaj
pzdr
nie ma za co, pomyłka rzecz ludzka, ale mi od razu rzuciła się w oczy drużyna Bordeaux, przez którą miałem zepsuty wczorajszy wieczór...
życzę sukcesów i emocji dzisiaj
pzdr
Witam wszystkich. Jakby co jestem do dyspozycji. Wczoraj byłu krucho.
Witam.Ok szczery.Snila mi sie plaza i morze,spokojne morze.A po plazy chodzilam,ludzie lezeli na kocach i lezakach a ja tylko przechadzalam sie po plazy.
podajcie jakieś cyferki mm
na ten miesiąc bo niestety statysyka za
styczeń jest taka jak pogoda na dworze czyli minusowa
pozdr. :)
na ten miesiąc bo niestety statysyka za
styczeń jest taka jak pogoda na dworze czyli minusowa
pozdr. :)