Wpisy 919 946 – 920 045
3 maja 2012 10:19 → 3 maja 2012 11:32, 100 wpisów

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha
polkinia...tak mozna wszystko ...a sprawdz jest totka na stacjach paliwaaa..
dobra pintol uciekam... u mnie ale upał ..
majwoj
czy w swoim pukonie lotto masz choć w jednym zakładzie parkę 19,45
czy w swoim pukonie lotto masz choć w jednym zakładzie parkę 19,45
majwoj napisz pitbull na you tube i odszukaj tytuł back in time dobra
majwoj
ja tak patrzyłem wczoraj na pukon gościa od 5/6 i 4/6 i przepatrzyłem wiele los. ta parka często ze sobą występuje, jego zakład z 5/6 19,20,21,41,44,45- i dalej na to gra+ 7 innych zakładów
ja tak patrzyłem wczoraj na pukon gościa od 5/6 i 4/6 i przepatrzyłem wiele los. ta parka często ze sobą występuje, jego zakład z 5/6 19,20,21,41,44,45- i dalej na to gra+ 7 innych zakładów
http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts
na dziendoberek ponownie wszystkich
na dziendoberek ponownie wszystkich
lila
ta 3 z profilu stanowi część.. 6/6 z chybika, pozostałe 3liczby to 10,11,14
ta 3 z profilu stanowi część.. 6/6 z chybika, pozostałe 3liczby to 10,11,14
lila
a pieron jeden wie co wylosują, ja na 3/3 nie gram, ale czasem te niechciane też wpadają
a pieron jeden wie co wylosują, ja na 3/3 nie gram, ale czasem te niechciane też wpadają
gg...ale ja zagram na Twoje dzisiaj bo nie mam siły siedzieć nad mapkami
Lilus..ano zle..slaby sygnal mam..
pada u mnie deszczysko i byla burza z pioruniskami..brrr
ciesze sie ze jestes
pada u mnie deszczysko i byla burza z pioruniskami..brrr
ciesze sie ze jestes
torsan
to nie moje, wczoraj rozmawiałem z gościem od 5/6 i 4/6 w lotto i pokazywał zwycięski pukon
to nie moje, wczoraj rozmawiałem z gościem od 5/6 i 4/6 w lotto i pokazywał zwycięski pukon
torsan
ja te liczby potestuje w keno, 19,20,21; 44,45 częstoze sobą latają i 41 tylko mi nie pasuje
ja te liczby potestuje w keno, 19,20,21; 44,45 częstoze sobą latają i 41 tylko mi nie pasuje
acik - http://lotto-centrum.com/mini_lotto/zaklady_systemowe.php5
lila >>>
Czym się strułaś tym się lecz!
Klina machnij i powinno być troche lepiej..
Czym się strułaś tym się lecz!
Klina machnij i powinno być troche lepiej..
Monet....chyba będę musiała machnąć klina bo umręWidzę że ,psychosolka nie odpuszcza