Wpisy 919 494 – 919 593
3 maja 2012 00:35 → 3 maja 2012 01:19, 100 wpisów
krys ...ale ściemy walisz oszukujesz jak nie wiem już masz pewnie statystki porobione wszystko zapięte na ostatni guzik
max - no co ty, jak mozesz mnie podejzewac o takie cos, doiero zaczynam zapięte to będzie ale rano
O kurczę ale tu narodusiemka
Lila...
Lila...
Tak wpadłem na chwilkę
nie wiem bo w sumie nic mu nie zrobiłam ,nic do niego nie mam a unika mnie jak ognia
Lila....słoneczko moje
Lila...super
Lila ...widocznie jesteś szybka w tym co robisz i wyrabiasz się ...a ja tak pomału wszystko małą łyżeczką
Lila...no widzisz bidak cały czas na warcie
Lila...niech sobie spi
13max..nooooooom jestem szybkazawsze byłamtaki juz mój żywotnie lubię maślaków
profesorze..niech śpijutro będzie wracał do domumusi być wypoczętya jakby tego byłomało to anajomi mnie na rower wyciągnąli 100km od domuchyba ***ło ichn
Lila...jazda na rowerku jest super
a najlepsze jest to ,ę mam napoczęte 2 piwa zachłanna ze mnie bestia i teraz nie wiem które pić
lila ...skoro jestem powolny to jestem maślak ..nie lubisz maślaków
Lila...przelej dwa do duzego kufla i spoko
13max...ok skoro tak twierdziszjak nie chhesz przyjechać to wal śmiało ,zrozumiemy
profesorze..nie chcęw Poznaniu wypiłam piwo tak szybko że,sama się zdziwiłam
profesorze..ja pikolęnie wyrabiam ,nie mam sił i nic mi się nie chce
Ja wczoraj dwa żywce wypiłem
profesorze...jutro idę do lekarza mam nadzieję że nie stwierdzi u mnie szalonego mózgu
Lila...po podróży najlepszy
Lila...jak nie będziesz mówila po afrykańsku to chyba nie stwierdzi nic
Trochę późno http://www.xvideos.com/video360753/5_girls_in_white_shirt_black_skirt_fucking_guys_ass_with_toy_jerking_off_his_cock
spij lila odpoczywaj i już
Lila..
profesorze...jest jeden problem,jestem tak zmęczona że aż przemęczona i nie chce mi się spać
Lila....zobaczysz będziesz spać zmęczenie zaraz da o sobie znać
Bronson
ulexxa...
ale ruch jak na tą porę
Lila..
Amerycan psycho