Wpisy 918 594 – 918 693
2 maja 2012 13:40 → 2 maja 2012 14:32, 100 wpisów
Medea.. .
medea76...
wedrowca
Świetnie trafiłeś właśnie włączyłam czajnik na więc popijemy sobie wirtualnie razem
gg
Ja też mam takie ambitne plany, że jak trafię coś ponad 5/8 to odżałuję i puszczę w jednej z "szczęśliwych" kolektur taką 5 lub lepiej 8 chybił trafił na cały tydzień
Świetnie trafiłeś właśnie włączyłam czajnik na więc popijemy sobie wirtualnie razem
gg
Ja też mam takie ambitne plany, że jak trafię coś ponad 5/8 to odżałuję i puszczę w jednej z "szczęśliwych" kolektur taką 5 lub lepiej 8 chybił trafił na cały tydzień
A tak przy okazji typowych dla przedlosowaniego skłonności do teorii spiskowej to czy zwróciło waszą uwagę regularne wypadanie liczb z mini i lotto w następnym po dniu losowania losowaniu MM. Kilka razy to się wszystkie powtórzyły
No i żeby było śmieszniej bardzo często jest tak, że jak jest jakaś cyferka lub zestaw z przedziałów mini i lotto, na które gracze MM czekają z utęsknieniem to w danym losowaniu pada w Lotto lub mini a nie w MM
Medea.. .
Teraz mam podłączony smartfon do mojego laptopa, a wpisy na Mp pojawiają śię błyskawicznie, opóżnienie wynośi mniej niż sekundę.. .
Teraz mam podłączony smartfon do mojego laptopa, a wpisy na Mp pojawiają śię błyskawicznie, opóżnienie wynośi mniej niż sekundę.. .
zaraz losowanko
medea
ja za prawie każdym razem zmieniałbym liczby, ewentualnie na max 2 los, w zależności co wpadnie, uważam że wydając 2.5 lepiej próbować o wyższą kwotę grać, aczkolwiek najprędzej 50zł wygrasz w ts, grajac 3/3 - takie prawdopodobieństwo
ja za prawie każdym razem zmieniałbym liczby, ewentualnie na max 2 los, w zależności co wpadnie, uważam że wydając 2.5 lepiej próbować o wyższą kwotę grać, aczkolwiek najprędzej 50zł wygrasz w ts, grajac 3/3 - takie prawdopodobieństwo
ku chwale ojczyznygg36
Masz rację, że 3/3 to najwyższa możliwa realnie do wyszarpania wygrana. Ja sobie chybiki spod szczęśliwej ręki obu pań przechowuję i kilka razy już tak było, że gdybym je puściła na kolejne 2 losowania to byłoby nawet 5/5. Oczywiście znając życie jakbym rzeczywiście taki chybik puściła na 3 losowania byłaby klasyczna figa z makiem
Masz rację, że 3/3 to najwyższa możliwa realnie do wyszarpania wygrana. Ja sobie chybiki spod szczęśliwej ręki obu pań przechowuję i kilka razy już tak było, że gdybym je puściła na kolejne 2 losowania to byłoby nawet 5/5. Oczywiście znając życie jakbym rzeczywiście taki chybik puściła na 3 losowania byłaby klasyczna figa z makiem
Lila.. .
Wiem, że dla Ćiebie nie ma rzeczy niemożliwych, to ten wpis...przeczytasz.. .
Wiem, że dla Ćiebie nie ma rzeczy niemożliwych, to ten wpis...przeczytasz.. .

PAŚKO - pamiętaj o jakichś nowych emotikonach zwiazanych z EURO 2012
5,7,26,42,49,54,64,67,72,76
6z+
zajebiście 4/10 

Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
01,02,03,07,08,10,25,30,44,49,50,51,52,54,59,60,62,63,65,76
Plusem jest liczba: 25
01,02,03,07,08,10,25,30,44,49,50,51,52,54,59,60,62,63,65,76
Plusem jest liczba: 25
Użytkownik submaniak trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Hura.. .6/10.
1/1
2/2
3/3
6/10
2/2
3/3
6/10
wedrowca
A ja tak sobie myślę, że już dawno nie było tak mało powtórzeń w trzech kolejnych losowaniach .... hmm może jednak zdecydować się na powtórki na wieczór ???
A ja tak sobie myślę, że już dawno nie było tak mało powtórzeń w trzech kolejnych losowaniach .... hmm może jednak zdecydować się na powtórki na wieczór ???
gg mimo wszystko może i cienko, ale w porównaniu z moimi 3/8 oraz 3/10 to i tak sukces
gg... w grupie C myslałam,ze będzie .. 78.. ale był zajęty przez Waldka,wiec dalam 65
A Robal pytał śię mnie dziśiaj o liczby.. .
Skorzystał...Ktoś.. ????????
Skorzystał...Ktoś.. ????????
Medea.. .
------------
gg.. .
------------
gg.. .
Hura.. . Zamierzałem w 3/3 być ...3, a jestem już....4.Hura.. .
zelka ładna dziewczyna niech z chłopakami się umawia a nie cyfry podaje dla mnie
Jocia.. .
marek33...no ładna dzieczynoo zelka ..a chcesz podrywać na spacerku
Krzysio.. .
witam państwa
Medea.. .
Ja mam dość szybki internet ze ...smartfona w laptopie, że mogę oglądać....... losowania lotto.
Ja mam dość szybki internet ze ...smartfona w laptopie, że mogę oglądać....... losowania lotto.
Żelcia