Wpisy 918 313 – 918 412
2 maja 2012 10:18 → 2 maja 2012 11:07, 100 wpisów
madea .. a potem
..przepraszam że pytam czy ktoś jeszcze dziś "pracuje" oprócz mnie???...
..przepraszam że pytam czy ktoś jeszcze dziś "pracuje" oprócz mnie???...
dms.. ufff od razu raźniej
13max33
Bronson..
Bronson..
..Bronson .... już Cię lubie.
szczęściara thx
jaka praca ? prawie same milionery - hobby
dobrego dnia

jaka praca ? prawie same milionery - hobby
dobrego dnia

Żelka
Wszystkich którzy pojawili się na chat a jeszcze ich nie powitałam pozdrawiam w tej chwili
szcześciara witaj w klubie, ja też dzisiaj by ktoś inny byczyć się mógł
Wszystkich którzy pojawili się na chat a jeszcze ich nie powitałam pozdrawiam w tej chwili
szcześciara witaj w klubie, ja też dzisiaj by ktoś inny byczyć się mógł
Jak tu dzisiaj miło, sympatycznie i kolorowo
wpadłam na momencik.....zostawiam
i dla wszystkich serdeczności od Emerytki - kosi ichni ts
wpadłam na momencik.....zostawiam
i dla wszystkich serdeczności od Emerytki - kosi ichni ts
pieknaja i przekaż emerytce, że trzymamy za rozbicie tamtejszego banku
max no i za bukiecik
kubex
max no i za bukiecik
kubex
pięknaja..
Pozdrów emerytkę ...
Pozdrów emerytkę ...
marek
Wspólnymi siłami kilku chatowiczów zebrało się coś takiego 7,8,17,18,29,34 no i robala wątpliwości pomiędzy 47 i 58
Wspólnymi siłami kilku chatowiczów zebrało się coś takiego 7,8,17,18,29,34 no i robala wątpliwości pomiędzy 47 i 58
kiedy mam wytrzezwieć jak wszyscy polewają a numerów nikt ni poda
medea.....
tak to wszystko umyka, że i przegapić łatwo.......
A chciałam się tylko przywitać.....
ze wszystkimi....no......
tak to wszystko umyka, że i przegapić łatwo.......
A chciałam się tylko przywitać.....
ze wszystkimi....no......
Żelka
Niestety w pracy, choć klientów dzisiaj jak na lekarstwo bo majowe świadczenia już przesłane . No a poza tym było jak zawsze w czasie nasiadówy w kaciapie socjalnej na temat tego jak zorganizować urlopy by firma działała. Samotni bezdzietni mają przekichane
Niestety w pracy, choć klientów dzisiaj jak na lekarstwo bo majowe świadczenia już przesłane . No a poza tym było jak zawsze w czasie nasiadówy w kaciapie socjalnej na temat tego jak zorganizować urlopy by firma działała. Samotni bezdzietni mają przekichane
Witam.
Miłego dnia wszystkim.
Pięknaja chyba posypała mi się ks. tel. w słuchawce, możesz dryndnąć?
Teraz?
Miłego dnia wszystkim.
Pięknaja chyba posypała mi się ks. tel. w słuchawce, możesz dryndnąć?
Teraz?
zelka ...hej tyyy tak mówisz i gadałaś z maxuu ze ja oglooom www XXX wczoraj wieczorem spałem
Monet miało być podwójne ale skoro Ci się podoba to proszę jeszcze jeden
Dzień dobry wszystkim 

Pintol przecież Ty w nocy nie śpisz tylko z kobitami na zabawy chodzisz
13max...ty ty jeden zostajesz pintolmiałeś pchać kobitoo ..a nie tak w domu sam zboczuchh jak dzida
zelka ..on 13maxuu ma odkurzacz na stole sam chciał twarda rura pchał ..niz nie potrzebne dziewczynoo.. i dobra uciekamm
krzysio
Z odkurzaczami, z którymi ma masz bogate doświadczenie to trzeba ostrożnie bo jedna strona ciągnie a druga wypycha a operacje plastyczne to nie są tanie rzeczy
Z odkurzaczami, z którymi ma masz bogate doświadczenie to trzeba ostrożnie bo jedna strona ciągnie a druga wypycha a operacje plastyczne to nie są tanie rzeczy
medea ..tak krzysio ma doświadczenie nie tylko z odkurzaczami jeszcze ma gumowe lale
max
A jak myślisz do czego mu potrzebny odkurzacz przecież dmuchanie takiej lali to nie to samo co motylków dla dziecka na basen
A jak myślisz do czego mu potrzebny odkurzacz przecież dmuchanie takiej lali to nie to samo co motylków dla dziecka na basen
max
No i zapomniałam dodać przestrogę przed odkurzaczami piorącymi bo chemikalia może i się nadają do przywracania klejnotom blasku, ale coś mi mówi, że akurat tych chemicy nie mieli na myśli
No i zapomniałam dodać przestrogę przed odkurzaczami piorącymi bo chemikalia może i się nadają do przywracania klejnotom blasku, ale coś mi mówi, że akurat tych chemicy nie mieli na myśli
Miłego Dnia dla wszystkich
i powwwoooooo
medea ..myślę że odkurzacz jest lepszy zasysa i nie trzeba się męczyć
i powwwoooooomedea ..myślę że odkurzacz jest lepszy zasysa i nie trzeba się męczyć