Wpisy 916 702 – 916 801
30 kwietnia 2012 22:26 → 30 kwietnia 2012 23:41, 100 wpisów
Nie chciałem trafić, a samo śię....trafiło.. .
1/1.
5/10.. .
1/1.
5/10.. .
Cwiczę sobię..... jasnowidzenie na tych oszustach.. .
Hartge.. .
Jocia.. .
Dosyć tych żartów.. .
Od tej chwili piszę poważnie.. .
Od tej chwili piszę poważnie.. .
Kumulacja Jokera: 300 000 złotych
Gdzie jest...Hipcio ???.. .
załapałeś się na 22.15 na grę na feromon ?
bonus na haczyku ? I gra o 10/10 ?
bonus na haczyku ? I gra o 10/10 ?
Na pociechę drgnęła kumulacja Jokera ... jeszcze trochę poczekamy zanim Joker zrobi się ciepły.
A u mnie
Bronson -
3/3 stawka x 2 i 5/8 na t e j trójce i
robię to samo -
długo o tym myślałem i "dojrzałem' - wypad z mm
Bronson -
3/3 stawka x 2 i 5/8 na t e j trójce i
robię to samo -
długo o tym myślałem i "dojrzałem' - wypad z mm
Dziękuje wszystkim Multipaskowiczom i Tobie Pasko chciałeś dobrze
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Bronson
kompletnie odpuszczasz ? całkiem ? nic, a nic nie wyślesz ?
nawet takie skromne 3 zeta albo mini ?
A to ostatnie, to serio - polecam - "fajna" sprawa te sześć skreśleń - powaga - potrafi coś "wbić"
Przełam - jakimś chybikiem, albo po prostu - kompletnie inaczej niż do tej pory zrób ...
kompletnie odpuszczasz ? całkiem ? nic, a nic nie wyślesz ?
nawet takie skromne 3 zeta albo mini ?
A to ostatnie, to serio - polecam - "fajna" sprawa te sześć skreśleń - powaga - potrafi coś "wbić"
Przełam - jakimś chybikiem, albo po prostu - kompletnie inaczej niż do tej pory zrób ...
Pasko poprostu nie mam tyle czasu co inni ja jeszcze pracuję i nie zawsze mam czas w to się zagłębić
No załamka ..
Pasko.. powinien byc jeszcze jeden temat na forum.. : Niepoważne pytania do Pasko
Pasko.. powinien byc jeszcze jeden temat na forum.. : Niepoważne pytania do Pasko
Ale nawet żeby się trochę w to zagłębić to nie wychodzi coś jest nie tak
Flaki sie wywracają .. jak kawałek przeczytałam..
Skąd ludzie maja tyle czasu ..chyba nie potrafie zarządzac swoim czasem
Skąd ludzie maja tyle czasu ..chyba nie potrafie zarządzac swoim czasem
Jocia dlaczego niepoważne przecież tu chodzi o codzienną wydaną kasę
Jocia
temat - odstawienie mm - w moim wypadku, to długotrwały proces i ma on różne przyczyny - wczoraj było nawet miło i z trafiła 7/10 ... z dziesięciu ! - na które generalnie, od jakiegoś czasu nie gram ...
ale...
Ale dzisiaj w kolekturze taka gadka szanse prawdopodobieństwa itd itd i pracownik mówi, - a jakby było z takimi dwudziestoma skreśleniami - ile można twcelować ? ...
- bez obciążeń - bez statystyk, bez ulubionych , bez mapek - wykreślił - no i ile mógł mieć - kto zgadnie ?
temat - odstawienie mm - w moim wypadku, to długotrwały proces i ma on różne przyczyny - wczoraj było nawet miło i z trafiła 7/10 ... z dziesięciu ! - na które generalnie, od jakiegoś czasu nie gram ...
ale...
Ale dzisiaj w kolekturze taka gadka szanse prawdopodobieństwa itd itd i pracownik mówi, - a jakby było z takimi dwudziestoma skreśleniami - ile można twcelować ? ...
- bez obciążeń - bez statystyk, bez ulubionych , bez mapek - wykreślił - no i ile mógł mieć - kto zgadnie ?
Bronson .. pisze o temacie na forum
ile tam pasji róznorakich sie marnuje..szkoda,że w taki sposób ukierunkowanych..heh
ile tam pasji róznorakich sie marnuje..szkoda,że w taki sposób ukierunkowanych..heh
jocia: nie odpisałaś mi na wczorajsze pytanie ile części Sagi o Ludziach Lodu przeczytałaś?
Bronson to może zrób sobie przerwę z graniem, ale nas nie musisz opuszczać. Wpadnij czasem dla towarzystwa
Pasko , kiedy to było ta saga ja dzieci miałem małe a teraz już na studiach
ja czytałem ale chyba nie wszystkie wychodziły cyklicznie i wkurzało mnie czekanie na następną książkę
Pasko czatu nie opuszczę, a to masz rację trzeba zrobić przerwę a stronka jest o kej
dokładnie
miał pięć
to Jego dwudziestka -
1,5,9,13,17,20,21,31,34,38,49,42,47,55,59,62,72,74,78,80
miał pięć
to Jego dwudziestka -
1,5,9,13,17,20,21,31,34,38,49,42,47,55,59,62,72,74,78,80
jackwar..haha..pozyczałam od znajomej.i nie mogłam sie oderwac.... wszystkie tomy..chyba ich było 48..o ile pamietam.. przeczytalam dwukrotnie..
pożerałam..tom w ciągu dwóch dni..
pożerałam..tom w ciągu dwóch dni..
jocia ja jak miałem 15 lat, czyli jakieś 15 lat temu przeczytałem 20 części
Robal co pare losowań jest tak że 7 liczb wchodzi z poprzedniego losowania ile trzeba by zrobić zakładów by tą 7 trafić ? i czy by się zwróciło
A jakiś rok temu na allegro kupiłem wszystkie 47 części za 100 zł ale nie mogę znaleźć czasu narazie na czytanie
bo jeszcze musiałam to i owo zrobić w domu
Pasko..i super..kiedys widziałam w antykwariacie i na Allegro..wszystkie tomy..chyba sobie kiedys kupię ..wspaniał lektura
Pasko..i super..kiedys widziałam w antykwariacie i na Allegro..wszystkie tomy..chyba sobie kiedys kupię ..wspaniał lektura
W sumie ciężko mi powiedzieć jak będę odbierałem teraz tą książkę, wtedy byłem nastolatkiem to strasznie mnie wciągała
Pasko zresztą sam widzisz ja niczego nie ukrywam jak wiele innych osobników, którzy nawet wstydzą się własnego imienia tchórze ,że tak powiem i brzydzę się tchórzostwem
ja chyba też wszystkie przeczytałem moja żonka się w tym lubowała na tamte czasy nic nie było lepszego a komputery nie miały internetu
Przeczytaj..ciekawa jestem jak ja teraz odbierzesz
jackwar..super ksiązki..
jackwar..super ksiązki..
jackwar
20-a na siódemki, to też chyba za dużo liczb - tester jest tu na stronie - zerknijmy
Bronson
loooozik
20-a na siódemki, to też chyba za dużo liczb - tester jest tu na stronie - zerknijmy
Bronson
loooozik
haha..po 47 tomie..czułam niedosyt..i zaraz zaczełam od nowa..od pierwszego tomu ostatni juz troche wymęczony przez autorkę.. ale do 45 super
masz rację jocia końcówka to wymęczona albo tłumacz się zmienił wątki erotyczne były fajne zwłaszcza cechy fizjologiczne męskiego rodu
jackwar
ale losują przecież a ż 20 - nie ?
jocia - - bez urazy z t ą dwudziestką
Bronson -
i nie ma tematu
ale losują przecież a ż 20 - nie ?
jocia - - bez urazy z t ą dwudziestką
Bronson -
i nie ma tematu
http://sagaoludziachlodu.socjum.pl/ kasia mi podała linka.. klub fanów